Mesaj tarihi: Haziran 8 Nobody 2'yi izlemenize resmen gerek yok. İlki hiç fena değildi ama ikinci son derece dandik olmuş. Ucuz. Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 11:00 gecen sene izlemsitiöm evet uzatilmis ama izle gec izlemesemde olurdu da degil. ben sorta bisi gordum izliyim dedgim allah belami versin hayaim bosa gitti.sanirim cok cok uzun zmandir hayatimin bu kadar bosa gittigini hissetmistim hsorta adamin biri kadina yardim ediyo falan chesy ama clielere dolu olsa bile sicak filmdir dedim yanilmsim cakemaker 2917 film full gerizekalida manasiz sacma sapan iste islmesekte olurdu dedigin film nboyle olur konusu su almanyada gat bi pastaci biriyle ilski yasar adamdan ses cikaz calsiti yere gder oldugu ogrenir ve ne yapar adamin memelektine gider israile karsini ve cocugu takip eder kadinin cafeside ise girer kadini la askyasar bu haykadin olaylara uyanir filmin sonuda ayari bir zirvalik filmdeelle tutualbilir hic bisi yok dunyanin en gerekeisz en bos filmi .ne sicaklik ne hiake nemantik hic bisi yok hair bari adam yannda oleydi da ah alime gox kulak ol evladimimi koru bisiler deseydi bari 100 tane sacma film izlemissen bu sene lafin gelsi bu bambaska bir seviye ayri bi klasmanda israil ortak yapip ama israil prograndasi falan bile degil yani filmde manali ve mantikli bi halt yok 1981 isinlasan hitlere evladin tek basinab ifilm yap desen kesin daha iyi film yapardi o derece Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce On 07/06/2026 at 11:05 PM, Altan Yoklar said: . Bilseydim , bunu izleyeceğime Var Bunlar'ın herhangi bir bölümünü bayıla bayıla izlerdim. Giray'ın Kerem'in birlikte yaptığı işleri seve seve izlerim. Bu film (ekşisözlükten) "akarken doldurmak" Film aşağıdaki filmlerin bir kopyası ama Giray-Kerem tadında değil daha çok kolpaçino-çakallarla dans tarzında çekilmiş bir kopya. . Fakat Giray bir sahnede çok ilginç bir şey yapıyor , yaptığı şeyin filmin konusuyla alakası yok , tribünlere oynamak olarak değerlendirebilirsiniz cesaretle doğru söyledi söylediği şey de beni etkiledi. O kısım için izlenir filmin ilk yarısında oluyor. ek: İlgili kısım filmin ilk yarısında değil ortasındaymış ve ilk defa bir filmde yapay zeka ile yapılmış bir plan gördüm , içki sofrasında masadaki tabaklar bardaklar sis ve duman içinde kayboluyor. (sanırım benim için bir ilk). Halüsinasyon sahnesi dimi... Muazzamdı ama bana filmi izletmeye yetmedi... herhangi bir stream serviste var mı film? Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 28 dakika önce, allreadydead said: Halüsinasyon sahnesi dimi... Muazzamdı ama bana filmi izletmeye yetmedi... herhangi bir stream serviste var mı film? Netflix filmi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş