PSU tavsiyesi lütfen
0

Bu konuda 31 mesaj var

13 saat önce, T800 said:

Benim ilk hatırladığım anakart markası Gigabyte, Pentium ve AMD K5 işlemciler için HX çipset anakartı çıkmıştı. Ondan önce hiç hatırlamıyorum anakart markası.

Abi Domates'i nasıl unutursun ya? :) Zida-Tomato aslı; bizim merdivenaltı PC toplayan esnaf direkt domates anakartı çakar geçerdi. Böyle Gigabyte'ı, Asus'u falan özel siparişle, üstüne basa basa isteyerek, ısrarlı takip sonunda getirtebiliyordun anca.

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 5/1/2025 at 21:16, jackjoker said:

High Power PSU alıp kasayı emanet etmezdim. FSP çok daha iyidir. 

FSP VITA GM 850W 80+ Gold 120mm Fanlı ATX3.1 Full Modüler ATX PSU

Highpower 600watt 85+ bronze alıp 5 yıl kullandım ısınma dahi yoktu (https://akortek.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-600w-85-bronze-45a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi.html)

7800xt ye geçerken garanti olsun diye yine aynı markanın 850Watt olanını aldım B+ tier listesinde , bir yamuğunu görmedik arkadaşın şimdiye kadar . 600watt lığı da bir elemana sattım halen memnun :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, TatanQa said:

Highpower 600watt 85+ bronze alıp 5 yıl kullandım ısınma dahi yoktu (https://akortek.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-600w-85-bronze-45a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi.html)

7800xt ye geçerken garanti olsun diye yine aynı markanın 850Watt olanını aldım B+ tier listesinde , bir yamuğunu görmedik arkadaşın şimdiye kadar . 600watt lığı da bir elemana sattım halen memnun :)

doğrudur. teknoloji şans biraz. benim yorumlarım genel kanıyı gösterir sadece. tüm ürün gamını kapsamaz. ben şahsi olarak bu tarz konularda garanticiyim. o yüzden tercihlerim belirli bir rotada ilerler. aksini düşündüğüm markanın ürününü yıllardır sorunsuz kullananlarda çıkıyor. şans biraz. 

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 dakika önce, jackjoker said:

doğrudur. teknoloji şans biraz. benim yorumlarım genel kanıyı gösterir sadece. tüm ürün gamını kapsamaz. ben şahsi olarak bu tarz konularda garanticiyim. o yüzden tercihlerim belirli bir rotada ilerler. aksini düşündüğüm markanın ürününü yıllardır sorunsuz kullananlarda çıkıyor. şans biraz. 

Tamamen katılıyorum, ofiste aynı marka model kurarak verdiğim adamlardan 2 tane çalışan sürekli enteresan sorunlar yaşıyor . Sadece laptopta da değil , sıfır mouse , headset veriyorum hep bir sorunla bir süre sonra geri dönüyor. Bence kişinin şansı da önemli :)

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 saat önce, TatanQa said:

Tamamen katılıyorum, ofiste aynı marka model kurarak verdiğim adamlardan 2 tane çalışan sürekli enteresan sorunlar yaşıyor . Sadece laptopta da değil , sıfır mouse , headset veriyorum hep bir sorunla bir süre sonra geri dönüyor. Bence kişinin şansı da önemli :)

Benim bir arkadaş var neyi ellese bozar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0