Cursor öğrencilere 1 yıl ücretsiz oldu
0

Bu konuda 5 mesaj var

Arkadaşlar öğrenciyseniz kaçırmayın. Cursor'un ücretli aboneliği öğrencilere 1 yıl ücretsiz oldu. Kod yazarken kullanırsınız. Auzef'e kayıtlıydım denedim oldu. Bilginiz olsun.

https://x.com/cursor_ai/status/1919846420234031146

Fenriz tarafından düzenlendi
Peregrine and wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Memleketçe o kadar çürüdük ki 

https://www.donanimhaber.com/cursor-ogrenciler-icin-ucretsiz-aboneligi-turkiye-ye-kapatti--191107

Öğrenciler için olan hesapları satılığa çıkartarak gerçekten ihtiyacı olabilecekleri de engelleyen bir zihniyet yaşıyor bu ülkede ve malesef çoğunlukta. Bu bitmedikçe hiç birşey değişmez istediğiniz kadar oy verin goy goy yapın. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz. 

escape, Mono and Najaz beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Öğrencilere ücretsiz dendiği saniye zaten, telegramda işte fırsat gruplarında '' ABİ ÖĞRENCİ MAİLİ VAR SATIYORUZ ŞU KADAR FİYATA CURSOR ÜYELİĞİ '' diye ilanlarla doldu zaten. Bizde böyle illa bir fırsat birşey varsa ne olup olmadığı önemli değil, o fırsatın işimize yaramasa bile bir şekilde anasını sikene kadar bırakmıyoruz. Hayatı boyunca duymamış kullanmayacak adamlar var mesela '' ABİ EDU MAİLLEN BELEŞE AÖFYE GİRMİŞTİM ONUNLA ALDIM YHAAA NE İŞE YARIYO BUUUU '' al bir yerine sok ne diyelim artık. :D

OrcunFix tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında burger king'de sos beleş diye eve yüzlercesini getiren; bi de marifetmiş gibi paylaşan heriflerden bahsediyoruz. mezarcılık, ölücülük, suistimalin kralı var bunlarda :lol:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok