Mesaj tarihi: dün 17:32 4 hours ago, Squall said: Açıkmı bekliyormuyuz karar verin Bende indiriyorum ne zaman oynayacağız? haftasonu açık beta var. oyuna girip ana menüden sensivitiy ve FOV ayarını eski BF4 kıvamına getirdim. Grafikleri de kıstım biraz ama sonra high'a çektim. Oyuna girince göreceğiz. Bir de olmazsa olmazı, shader compile yapıyor oyun. onu da yapsın beklemeyeyim diye açtım oyunu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 22:26 Secureboot'u aktive etmeden oynayamazsın dedi bana. İşin en can alıcı yanı benim anakartta secureboot yok. Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce Yandik abi isimiz var valla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce Bugün TSİ 11:00'da başlayacak erken erişim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Training Grounds'da bir sıkıntı gözüme çarpmadı, bu defa keskinlik ayarı eklenmiş, BF 2042'de yoktu maalesef, bakmadım ancak DLSS default Preset K kullanıyor gibi geldi bana, performans gayet iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Beta açıldı 75.000 kişi falan server sırasında live stream'lerden görünen, bunun open betası oynanmaz herhalde kolay kolay. 150.000 falan oldu sıra, hahahahaha. Bu mümkün değil server açmazlarsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce Haftasonu o zaman hiç girilmez 1 saat önce, T800 said: Beta açıldı 75.000 kişi falan server sırasında live stream'lerden görünen, bunun open betası oynanmaz herhalde kolay kolay. 150.000 falan oldu sıra, hahahahaha. Bu mümkün değil server açmazlarsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce Ps5 de cok sira yoktu ben girdim ama online modlara giremiyorum “requires early access” diyor. Preorder vermeyenlere ne zaman aciliyor ki beta? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce (düzenlendi) Twitch'e gidin, anlasmali bir yayinciyi 30 dakika (yoksa 60 miydi bilemedim) Battlefield 6 oynarken izleyin, twitch hesabiniza Early-Access kodu geliyor... Ben ogle arasi acik birakmistim sekmeyi, dondugumde kod mesaj kutusuna gelmisti... 8 saat önce JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce 3 saat önce, Atrin said: Ps5 de cok sira yoktu ben girdim ama online modlara giremiyorum “requires early access” diyor. Preorder vermeyenlere ne zaman aciliyor ki beta? Ben verdim de yine de girmedi, refund talep ettim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Şu an sadece early-accessler oynayabiliyor değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 26 dakika önce, wazzap said: Şu an sadece early-accessler oynayabiliyor değil mi? Evet. Ben de Twitch üzerinden yayın seyrederek edindim az evvel. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Bende twitch izleyerek kod aldım. Tek önemli detay EA hesabı ile Twitch hesabının bağlı olması lazım. 30dk sonra vermedi bana 1 saat sonra verdi. o kısım biraz muallak. 1 saat kadar oynadım oyun güzele benziyor. Bir kaç kere reload animasyonu çalışmadı ama olur o kadar. Sadece uçaklı helikopterli map'e denk gelemedim. İnşallah vardır betada. bir de dualsense in adaptive triggerlarını oyunun içindeki ayarlardan kapatamadım. o biraz sinir etti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce (düzenlendi) 13 minutes ago, Atrin said: Bende twitch izleyerek kod aldım. Tek önemli detay EA hesabı ile Twitch hesabının bağlı olması lazım. 30dk sonra vermedi bana 1 saat sonra verdi. o kısım biraz muallak. 1 saat kadar oynadım oyun güzele benziyor. Bir kaç kere reload animasyonu çalışmadı ama olur o kadar. Sadece uçaklı helikopterli map'e denk gelemedim. İnşallah vardır betada. bir de dualsense in adaptive triggerlarını oyunun içindeki ayarlardan kapatamadım. o biraz sinir etti Benim Steam bağlı. EA bağını göremedim Twitch'te. Bir şekilde bağladım ama twitch'te ayarlar kısmında sadece Steam ve Amazon gözüküyor. İlginç. 6 saat önce wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 19 minutes ago, wazzap said: Benim Steam bağlı. EA bağını göremedim Twitch'te. Bir şekilde bağladım ama twitch'te ayarlar kısmında sadece Steam ve Amazon gözüküyor. İlginç. Twitch menüsünden bağlanmıyor evet çok saçma. EA hesabına girip oradan bağlayabiliyorsunuz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce (düzenlendi) Kod geldi ama oyunu Steam'den yükledim. EA hesabım da bağlı, şimdi Origin'den mi oynamak zorundayım? Hay sıçayım, originden tekrar yüklüyorum. Şimdi de bir şey derse 6 saat önce wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 23 dakika önce, wazzap said: Kod geldi ama oyunu Steam'den yükledim. EA hesabım da bağlı, şimdi Origin'den mi oynamak zorundayım? Hay sıçayım, originden tekrar yüklüyorum. Şimdi de bir şey derse Bu konu benim de kafama takıldı, sanırım EA App.ten bir daha yüklemek zorunda kalacağız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce (düzenlendi) Bir daha EA’den tekrar yüklemeye gerek kalmadı, ben kötü bulmadım, bazı problemler var teknik olarak ancak halledilir herhalde zaman içinde. 4000 kişi vardı ben girerken önümde ama bir iki dakikada girdim, sorun olmadı. RTX 4080-14900K ile oynattığı haritada Ultra ayarlar ve DLSS Quality ile 2560x1440 165 FPS civarlarında. Frame generation desteği de var da multiplayer FPS’te bilemedim artık. Bir de bu Javelin mahvetti bugün, BF 2042 de rezil oldu, restart yapıp duruyorum. 1 saat önce T800 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce (düzenlendi) Early Access kodu aldiktan sonra su linkten EA hesabiniza girip kodu redeem ediyorsunuz, hesabiniza tanimlaniyor; [ https://www.ea.com/en/games/battlefield/battlefield-6/redeem ]... Oyunu yeniden yuklemenize gerek yok... 1 saat önce JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce Ben redeem ettikten sonra Steam açmadı. Origin ile yeniden yükledim. Yalnız Assault sınıfını tam anlayamadım, adrenaline dışında bir cacığı yok gibi. Ayrıca oyuna 2 yedek şarjör ile başlatması... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş