Control Resonant
0

Bu konuda 15 mesaj var

Control Resonant

https://store.steampowered.com/app/3669870/CONTROL_Resonant/

Oyun çıktı. İlk Control oyunu en sevdiğim oyunlar arasında ilk sıradadır. Konusu, kurgusu ve oynanış mekanikleri muazzam iyiydi. 
Çok ön yargılarım vardı bu yeni Control oyununa. Yinede Remedy kötü oyun yapmaz mantığı ile satın aldım. Şuan oyundan ayrılamıyorum. Cidden tüm ön yargılarımın aksine inanılmaz iyi bir oyun olmuş. Bu sefer Federal Büro binasının dışında Newyork da geçiyor hikaye. İlk oyunda ki ajan Jess'in kardeşini oynuyoruz. 
İlk oyunun devamı niteliğinde. Her ne kadar Control 1 hikayesinin kısa özetini geçiyor olsalarda bence oynayın. 
Yoksa sizinle konuşan ve saldıran bir otobüs görünce "bu ne lan" demeyin. Ya da uçan bir telefon kulubesini takip ederken ben ne yapıyorum bu nasıl bir hikaye demeyin. 

Çünkü ilk oyunla bağlantılı bunlar. 

Koca şehir paranormal olayların etkisinde şekil değiştiren ve paranormal objelerin olduğu bir açık dünya. 

Bu arada Nvidia bu oyun için yeni driver sürümünü yayınladı.

Ben 4K oynuyorum ve herşet ultra, path tracing vs Ultra, DLSS Kalite ile 260 FPS civarında. 
Optimizasyon çok iyi. 
yine bir OLED ekranınız varsa denemeniz gereken bir oyun. 

rammstein and stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Starbuck Edition'ı indirdim zayıf kızdan; sonra Epic, Control 1'de olduğu gibi, hediye etmezse para verip aldığım nadir oyunlardan biri olma şerefine erişebilir. :icon_tongue:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bu arada kendinden Türkçe olarak çıktı. Türkçesi de gerçekten başarılı. Control oyununda ki gibi çeviri metodu kullanmışlar ki genelde ben İngilizce oynamayı seven biriyim. Türkçesi çok başarılı geldi. Remedy yine yapmış yapacağını. Oyundan çıkamıyorum. 

achfighter beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

witcher 3 remastered'a mı başlasam, control resonant'a mı... karar veremedim.:icon_think:

-

SEP says:

1 hour ago, stardust said:

witcher 3 remastered'a mı başlasam, control resonant'a mı... karar veremedim.:icon_think:

Resonant, aşırı derecede button smasher olmuş ama "Yenidir en azından"  denirse oynanır.

-

jackjoker says:

1 hour ago, stardust said:

control resonant tabi ki

-

stardust says:

@SEP @jackjoker

service weapon yok...

iyi çalışan bir formülü niye değiştirmişler ki.

hep böyle melee dövüşeceksek ben almayayım.

-

Peregrine says:

Aberrant bence balta & çekiç modunda iyi. Yetişmediği yerlerde "daş yok mu daş" repliğiyle ranged attack da monotonluğu kırıyor. Double jumpdan sonra ascent + çekiç tuşuynan 10 metraden adamın kafaya inip/yarmak da geyet eğlenceli. Tamam oyun artık shooter değil ama gayet güzel olmuş, gamepad şart. :icon_dance:

Hammer Time !

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

witcher konusunda alakasız oldu mesajlar diye buraya alayım dedim.

split yerine merge yapmışım.

forumu kullanmayı unutmuşuz artık :lol:

-

ben açıkçası hack and slash bunu oynayacağıma açar orjinal control'ü bir kez daha oynarım. böyle sevemedim pek.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 minute ago, TiesTorN said:

başından beri bunu diyorum...

hack n slash ne alaka bu seride amk.

öyle bir talep mi gelmiş yani oyunculardan...

sen koy aberrant da, service weapon da, isteyen istediği gibi takılsın.

çalışan formülü bozmuşlar bence.

şimdi uzun uçuştan geldim, yorgunum. yarın salim kafa ile tekrar bir şans vereceğim ama devam edeceğimi sanmıyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı tempolu oyunları oldum olası sevmemişimdir... ne olup ne bittiğini anlamadan sürekli bir telaş içerisinde oynamak bana göre değil, bu şekilde zevk almıyorum.

şu videoya göre yorum yapacak olursam grafiklerin biraz iyileşmesi haricinde bence control 1'e göre genel olarak downgrade olmuş oyun. alan wake 2 gibi bir şaheserden sonra bunu hangi kafayla yaptılar anlaması güç. hack n slash istesem devil may cry oynarım.

şahsi fikrim tabi. steam yorumlarına bakılırsa oyun iyi gibi ama iyi olmaması için bir sebep yok zaten. objektif olarak bakıldığında iyi olabilir ama bana çok hitap etmiyor bu gameplay tarzı. teaser videoları ilk çıktığı günden beri aynı şeyi söylüyordum zaten. steam'deki negatif yorumların çoğu da benzer yönde.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok