tabikirandalthor

Üye
  • Mesaj sayısı

    10
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

tabikirandalthor hakkında

  • Rank
    Fresh Meat

Profil Bilgisi

  • Cinsiyet

Son profil ziyaretçileri

1.095 kez ziyaret edildi
  1. Konudan sapıp, konuyu açan arkadaşın fotoları üstüne foto koyduğunuz için 4 puan daha kırdım. Lütfen konudan sapmayalım. @ZvAnA Umarım ilerde bir gün sizinkisi gibi pc kurabilirim. (Konudan sapmadığım için kendimden kırdığım 0.5 puanı geri aldım)
  2. Bilgisizliğinizi yüzünüze vurmak istemezdim ama beni buna mecbur ettiniz. En sağdaki araba hibrit olduğu için, hibrit arabalar bu modelde oluyor. Belki haklı olabilirsiniz ama. O ihtimali de göz önünde bulundurarak: Beni yüze vurmaya mecbur ettiğiniz için yaptığınız yorumdan 3 puan kırdım. Ama siz haklıysanız, konuyu açan arkadaşın işçiliğinden 3 değil, 5 puan kırıyorum. Çuvaldızı da kendime batırmaktan geri kalmayarak, yaptığım yanlış yorumdan ötürü kendimden de 0.5 puan kırıyorum.
  3. Arkadaki arabalardan biri gidiş yönünün tersine park ettiği için ben de buradan 3 puan kırıyorum.
  4. Bu arkadaş bizimle 11 senedir oyun oynar ve kendisi bize bir kere bile "bro" dememiştir. Hatta daha kötülerini söyledi. Kendini şanslı hissetmelisin @Narcissus
  5. Kesinlikle katılıyorum. Benim de verdiğim 12 tl'nin sonuna kadar karşılığını verdi oyun. Daha multiplayer moduna girmedim bile. Yazdıklarınız aydınlatıcı oldu. Teşekkürler.
  6. Sayın @Executioner, Sizi çeşitli forumlarda 15 senedir takip ediyorum, 10 senedir bilgisayar alacaksınız. Artık alın lütfen dolar 7 lira olmadan.
  7. Kişiden kişiye değişir bunlar. Bence sezon gayet iyi işlenmiş durumda. Dany'nin delirmesini çok iyi yansıtmış Clarke ki zaten kendisini oyuncu olarak çok beğenirim. Özellikle Terminatör'de gösterdiği performanstan sonra başarılı çizgisini iyice yükseltti bence.
  8. @Executioner Sen yüklersen yüklerim bfbc2'yi.