Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Alcatrazz dangerous games Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 (düzenlendi) Blind Guardian – Beyond The Red Mirror (2015) Ocak 23, 2015 Deathknight tarafından düzenlendi İllegal paylaşım linki Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 8rup kırıka ah sende Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sen bir tablosun, anlamlı sembollerle bezenmiş bir senfoni, yumuşakça yükselen karanlıklardan akıp giden bir şiir, tenime dokunan tüm bunlarda gizlisin ve akmak istiyorum kalemimden, yayımdan ve fırçamdan kağıt ve tellerden, ve gergin tuallerden havada uçuşan mürekeplerde, almak için ışığının tozunu sabahtan gecenin karanlığına dek bu benim çağrım, ben sana aitim bu benim çağrım, senin melodilerini söylemek için bu benim çağrım, elimden başka bir şey gelmez elimden başka bir şey gelmez henüz bulunmamış bir çiçeğin kokususun basit bir melodi sadece ortamı yumuşatmak için çeşitlemelerini yazdığım beni yerlere serecek bir içki kapıyı açacak bir anahtar ardından tanıdık melodiler söyleyen bir ses duyduğum beni kendi notalarımı eklemeye davet eden bir yay ve tel, bir musluk ve bardak gün geçene kadar beni dolduruyorsun bu benim çağrım, ben sana aitim bu benim çağrım, senin melodilerini söylemek için bu benim çağrım, elimden başka bir şey gelmez elimden başka bir şey gelmez Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Vengo benim çok takdir ettiğim bir yönetmenin filmi, biraz gurme işi olduğundan filmi tavsiye edemiyorum ama şu müziği bir dinlemenizi öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 zaman geçmiyor.zaman yalan mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 (düzenlendi) . Ağustos 4, 2021 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Neredeyse 30 sene önce sürekli dinlediğim (ya da duyduğum) , sonra unuttuğum , internet napster youtube derken 3-5 senede bir aramaya çalıştığım ama bulacak kadar bile ize-söze sahip olmadığım şarkıyı buldum. Sırada bir video klip var ama artık şarkısını da unuttum 10 senedir. Bboys falan var 6pillikasetçalar vb. Darısı onun başına... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JR98b8OnMfQ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Her canım sıkkın olduğunda kendimi söylerken bulduğum şarkının sevdiğim versiyonlarından biri... http://m.youtube.com/#/watch?v=rore790l_sk&itct=CBsQpDAYAyITCLXguPmZlsQCFdWeHAod8G8AnTIHcmVsYXRlZEiowvGs0ai9rEc%3D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Sons of Anarchy nin bolum sonunda giren sarki beni bitirdi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 arkada açık dönüyor bir yarım saattir falan, yalnız bir yerden sonra tekrar başa dönüyor belirteyim.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş