iphone 7
0

Bu konuda 214 mesaj var

Taze bir iPhone 7 Plus sahibi olarak ilk intibam 6 ve 6s Plus'tan görünüş olarak pek bir farkı olmadığı yönünde yalnız 6 Plus'a göre çok seri. Fotoğraflarda portre çekim modundaki derinlik hissi de güzel, sanırım yakında bokeh modu da ekleyecekler. İçinden çıkan lightning kulaklık ile müzik ve podcastlerimi dinliyorum, şimdiye kadar pil bitiyor aman şarja takarken nasıl müzik dinleyeceğim diye bir problemim olmadı ama günün birinde belki olur, o durumda da gerekli olduğunu düşünürsem adaptörünü alırım. Kutudan çıkan 3.5-lightning çeviricisi de ufacık birşey. Kolay kaybolabilir bir havası var. En iyisi kullanmak istediğiniz kulaklığınız varsa ona takılı olarak bırakmak olacaktır. Pil performansında 6 Plus'tan zaten memnundum, bunda da bir değişiklik olmadı. 6S ile gelen 3D Touch ise muhteşem bir özellikmiş, çok çabuk adapte oldum ve birçok uygulamada kullanmaya başladım. Gece vakti fener olarak telefonu kullanırken ışığın şiddetini ayarlamak bile güzel bir ayrıntı olmuş. Mat siyah 128GB modelini aldım, merak edenler için söyleyeyim. Temin sıkıntısı da pek yok gibi özellikle düz iPhone 7 istiyorsanız hemen her rengi var Jet Black haricinde. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar, yine aklıma geldikçe yazarım.  

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

6 Plus'tan sonra bence 7 Plus tabii ki. Plus modele alışmış birisi olarak ufak ekrana geçmek bence iyi olmaz. Ekran çözünürlüğü, pil ömrü, kamera gibi birçok yönden Plus daha iyi. Tek handikapı büyük gelip alışamamak olabilir ama uzun süredir 6 Plus kullandığın için böyle bir sorun olacağını sanmıyorum

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Note 5 den Iphone 7 256gb mat siyah modele geçtim. Ekran boyutu olarak garip bir terfi olarak görünse de sürekli yolculuk yaptığım için daha ele oturan ve tek elle kullanılan bir telefon lazımdı. Bu arada iPhone da Yeni değilim. 3G, 5 ve şimdi 7. Tek sayılar da gidiyorum. 8 i atlarım ama 9 u alırım yine ilerde :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Güle güle kullanın. :) Ben 6 Plus ile devam ediyorum. 7'yi atlayıp 7S veya "10. yıl özel modeli" bilmemnesi çıkarsa ona geçeceğim.

Belki seneye çıkacak iPad Pro 10.4 küsur tablete geçebilirim ama kalem desteği sebebiyle.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

"Bence" 6 ve 6S kullanıcılarının 8'den önce geçmesine gerek yok.

 

7 hızlı falan da, bir şey katıyor mu, tartışılır. Bende 6S Plus var, dün anneme 7 Plus aldık, hani ahım şahım bir şey yok. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba

 

iPhone 7 de icloud drive da yükseltiliyor yazısında takılı kaldı. saatlerdir bu şekilde yazıyor. var mı bunun bir çözümü? kaç gün sürecek bu? sürekli yükseltiliyor yazıyor ama herhangi bir şey olmuyor. telefonu sıfırladım yeniden apple hesabımla açtım telefonu ve açar açmaz yine yükseltiliyor da kaldı. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Elma lobisi ekonomimize saldırı yapıyor. Ruslar da geçen sene bizim ihraç ettiğimiz elmaları göndererek bunların ekmeğine yağ sürüyordu. 

 

Bunları protesto etmek için iPhone'larınızı bana gönderin, toplu olarak hayvan pazarında yakacağım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok