Mesaj tarihi: Salı günü saat 19:39 On 25.09.2026 at 13:18, CandleGarden said: Biz dizelcilere girdi o bir ay kadar önce, sıra sizde hocam arabanın bişey yakmadığını farkettim binmeyince hiçbir şey yakmıyormuş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 21:10 devir lpg devridir... artık sadece tofaşımla dolaşırım bmw zaten ayda 1-2 defa çıkıyordu, artık bu benzin fiyatlarıyla yılda 1-2 defa anca çıkar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 09:41 12 hours ago, TiesTorN said: devir lpg devridir... artık sadece tofaşımla dolaşırım bmw zaten ayda 1-2 defa çıkıyordu, artık bu benzin fiyatlarıyla yılda 1-2 defa anca çıkar. bmw için 250 bin lira teklifim geçerli. seneye muhtemelen 250 veren de bulamazsın. - kendi, eşimin ve babamın arabasını elektrikliye çevirdim. eski arabaları da umduğumun çok üstü fiyatlara sattım. şuan KM'si 1 liraya canımızın istediği gibi dolaşıyoruz. canımız ciğer istedi edirne'ye gittik, çi börek-mantı için eskişehir'e gittik, köfte yemeye tekirdağ, iskender yemeye bursa'ya gidiyoruz... o kadar ucuza geliyor ki eski akaryakıtlı arabalardan sonra insan arabayla gezmek için bahane yaratıyor. satıp kurtulduğum araçlar. 2013 f30 m-sport, 2014 seat leon style led, 2023 civic exe pro. hepsini de sahibinden üstünden kendim sattım, hepsi de piyasanın üstünde giti, hele hele vavacars, arabam-com gibi leş yiyen akbabaların teklif ettiği fiyatların %15 civarı üstüne gitti. Alanlar hayrını görsün. Ben çok sevindim hala para ettiklerine, yakın gelecekte bence müzelik olurlar. bacanağım da elektrikli aldı, şuan sadece kayınpeder'de dizel araç kaldı, onu da beşiktaş çarşı denen kerbela semtten kurtarıp yanıma alabilirsem onun arabasını da anında elektrikliye çevireceğim. bu konu benim için bitmiştir. başlık 200 - 400 -1000 lira falan olarak güncellendiğinde selam vermeye gelirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:09 1 saat önce, stardust said: bmw için 250 bin lira teklifim geçerli. seneye muhtemelen 250 veren de bulamazsın. - kendi, eşimin ve babamın arabasını elektrikliye çevirdim. eski arabaları da umduğumun çok üstü fiyatlara sattım. şuan KM'si 1 liraya canımızın istediği gibi dolaşıyoruz. canımız ciğer istedi edirne'ye gittik, çi börek-mantı için eskişehir'e gittik, köfte yemeye tekirdağ, iskender yemeye bursa'ya gidiyoruz... o kadar ucuza geliyor ki eski akaryakıtlı arabalardan sonra insan arabayla gezmek için bahane yaratıyor. satıp kurtulduğum araçlar. 2013 f30 m-sport, 2014 seat leon style led, 2023 civic exe pro. hepsini de sahibinden üstünden kendim sattım, hepsi de piyasanın üstünde giti, hele hele vavacars, arabam-com gibi leş yiyen akbabaların teklif ettiği fiyatların %15 civarı üstüne gitti. Alanlar hayrını görsün. Ben çok sevindim hala para ettiklerine, yakın gelecekte bence müzelik olurlar. bacanağım da elektrikli aldı, şuan sadece kayınpeder'de dizel araç kaldı, onu da beşiktaş çarşı denen kerbela semtten kurtarıp yanıma alabilirsem onun arabasını da anında elektrikliye çevireceğim. bu konu benim için bitmiştir. başlık 200 - 400 -1000 lira falan olarak güncellendiğinde selam vermeye gelirim ama DUBAI den yeni 2025 kasa Porsche 911 TURBO S almışken mi bunları duyuyorum? ama ama ama? Hemde full Carbon Paket tavan dahil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:36 25 minutes ago, jackjoker said: ama DUBAI den yeni 2025 kasa Porsche 911 TURBO S almışken mi bunları duyuyorum? ama ama ama? Hemde full Carbon Paket tavan dahil. Başkan biliyorsun sen benim yumuşak karnımı. Oraya doğru çalışma lütfen jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 12:58 On 9/25/2026 at 06:18, CandleGarden said: Biz dizelcilere girdi o bir ay kadar önce, sıra sizde Dizelcilere buradada girdi. Gecenlerde patates ciftcisi biri radyoda agliyordu. Bir galon dizel fuel $6.00 ustunde. Benzin benim cevremde galonu $4.53 bazi yerlerde $4.59. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce 19 saat önce, Hugh Bullet said: Dizelcilere buradada girdi. Gecenlerde patates ciftcisi biri radyoda agliyordu. Bir galon dizel fuel $6.00 ustunde. Benzin benim cevremde galonu $4.53 bazi yerlerde $4.59. Trump, Zelenskiy'e Rusya'nın dizel tesislerini vurmayın demişti. Ham petrol fiyatı önemli tabi, ama işleyip üretecek tesisler ve stoklar vuruldukça ham petrol fiyatı artmasa bile dizel roketliyor. https://www.reuters.com/business/energy/trump-tells-ukraines-zelenskiy-stop-hitting-russian-diesel-2026-09-13/ Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 3 saat önce, CandleGarden said: Trump, Zelenskiy'e Rusya'nın dizel tesislerini vurmayın demişti. Ham petrol fiyatı önemli tabi, ama işleyip üretecek tesisler ve stoklar vuruldukça ham petrol fiyatı artmasa bile dizel roketliyor. https://www.reuters.com/business/energy/trump-tells-ukraines-zelenskiy-stop-hitting-russian-diesel-2026-09-13/ Dogru, katiliyorum ama daha baska etkenlerde var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce amerikan secim sistemi hakkinda cahilim. simdi bu midtermlerde demokratlar cogunluk olursa bu hiyarin iran savasini bitirmesini saglayabilirler mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 3 saat önce, infestor said: amerikan secim sistemi hakkinda cahilim. simdi bu midtermlerde demokratlar cogunluk olursa bu hiyarin iran savasini bitirmesini saglayabilirler mi? Eger senato (100 uye) ve mecliste (435 uye) demokratlar kazanirsa, yani salt cogunluk demotratlara gecerse, savasi bitirmek biraz daha kolaylasir. Spoiler Siyasi analistlere göre, Demokratlar hem Temsilciler Meclisi'ni hem de Senato'yu kazanırlarsa askeri fonları kısıtlamak için bütçe yetkilerini kullanabilirler; ancak başkanlık vetosunu aşmaya yetecek oya sahip olmadan Başkan Trump'ı savaşı sona erdirmeye tek taraflı olarak zorlayamazlar. Reuters ve diğer yayın organlarının bildirdiği üzere, Demokratlar çatışmayı durdurmak için Savaş Yetkileri Kararları'nı (War Powers Resolutions) kullanmaya çalışmış olsalar da, görevdeki bir başkana karşı bu konuda büyük engellerle karşılaşmaktadırlar. Ara seçimlerin ardından her iki kanadı da kontrol etmeleri durumunda, savaşa şu yollarla etki etmeye çalışabilirler: Finansmanın Kesilmesi • Ödeneklerin Askıya Alınması: Senatör Mark Kelly ve diğer Demokrat liderler, Kongre'nin silah ve askeri operasyonlara yönelik acil durum finansman paketlerini engelleyebileceğini veya geciktirebileceğini belirtiyor. • Kaynakların Kesilmesi: Kongre'den yeni fon sağlanmaması durumunda, ordunun yedek füzeler satın alması ve uzun vadeli operasyonları sürdürmesi çok daha zorlaşacaktır. Veto Engeli • Başkanlık Yetkisi: Başkan Trump, Kongre tarafından kabul edilen ve çatışmaların sona erdirilmesini amaçlayan her türlü yasayı veto etme yetkisine sahiptir. • Nitelikli Çoğunluk Gerekliliği: Bir vetoyu aşmak için Demokratların hem Temsilciler Meclisi'nde hem de Senato'da üçte iki oranında oya ihtiyacı olacaktır. Her iki kanadı kazanmak, onlara otomatik olarak üçte ikilik nitelikli çoğunluğu sağlamaz. Siyasi Baskının Artırılması • Oturumlar Düzenlenmesi: Demokrat çoğunluk Kongre komitelerini kontrol edecek; bu da soruşturmalar başlatmalarına ve yönetim yetkililerini her gün sorgulamalarına olanak tanıyacaktır. • Kamuoyu: Benzin istasyonları ve marketlerdeki artan maliyetlerin yanı sıra muhalif bir Kongre yapısı, Beyaz Saray üzerinde bir barış anlaşması arayışına girilmesi yönündeki kamuoyu ve siyasi baskıyı artıracaktır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş