Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 İlk iki oyunundan çok keyif aldığım Just Cause'un üçüncüsü Steam'de pre-order'a açılmış. Ben pre-order ettim görür görmez. Holiday 2015 diyor çıkış tarihine ama kesin hangi ayda çıkacak bilmiyorum. Oyunun resmi web sitesi : https://justcause.com/en-us Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Just Cause 2 game play çok zevkliydi gerçekten ama sürekli adam spawn olması gibi çok can sıkıcı durumlar vardı. Senaryosu da biraz daha iyi olur insallah. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Senaryo ağırlıklı biraz iyileşirse bomba olur. İlk 2 oynunu bende çok severek oynamıştım, ilk oynu hatta epey bi iyidi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 JC2'yi çok severek oynadım. 3. oyunu gözü kapalı pre-order yapabilirim ama bu aralar daha önemli işlerim var. Neyse zaten olayı single olduğundan sonra da alsak sorun olmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Videoda gördüğüm kadarıyla fizik kuralları hak getire. Ne o öyle havada jetin kokpitini açıp, adamı indirip binmeler, yuh yani. Sevgiler... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Videoda gördüğüm kadarıyla fizik kuralları hak getire. Ne o öyle havada jetin kokpitini açıp, adamı indirip binmeler, yuh yani. Sevgiler... JC serisine hiç dokunmamışsın sen sanırım. Bence büyük kayıp, ,ilk iki oyun çok eğlencelidir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 JC serisine hiç dokunmamışsın sen sanırım. Bence büyük kayıp, ,ilk iki oyun çok eğlencelidir. İlkini oynamıştım da, 2. oynayamamıştım illegal ayaklarına. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Videoda gördüğüm kadarıyla fizik kuralları hak getire. Ne o öyle havada jetin kokpitini açıp, adamı indirip binmeler, yuh yani. Sevgiler... Bu oyunun ozelligi bu ama.. Adi bile just cause.. Ikinci oyunu bitirmistim ben muhtesemdi. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Oyungezer oyuna bir bakış atmış.. Çıksa da oynasam diye sabırsızlıkla bekliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Videoyu izleyince şöyle grappling hook ile oradan oraya sıçramayı canım çekti. Just Cause 2 oynayım bi ara. JC3'de Wing suite de çok iyi olmuş. Normalde paraşütü bu şekilde kullanıyorduk ama uzak mesafelerde sıkıntı olabiliyordu. Şimdi havada çok daha hızlı hareket edebileceğiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Just Cause 2'yi 47 saat oynadım. Hala %40'a yakın tamamlanmamış durumda. Ana görev bitti ama haritadaki işleri bitiremedim. Baktım ki ne zaman oyun oynamaya başlasam iş dönüp dolaşım JC2'ye geliyor uninstall ettim de kurtuldum. Pre-Order ettim JC3'ü de çıksın da oynayalım.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Oyun listesi yine kabardı kredi kartı yine bunlara çalışacak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Collector's Edition için pre-order başlamış. https://store.eu.square-enix.com/emea_uk/games/pc/Just-Cause-3-Collectors-Edition.php Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Collector's Edition için pre-order başlamış. https://store.eu.square-enix.com/emea_uk/games/pc/Just-Cause-3-Collectors-Edition.php yahu azıcık insan fiyatı olsaymış .. yine riskli bölgelerden edineceğiz çıktığında ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben Steam'den pre-order etmiştim ilk duyurulduğunda. Collector's Edition merakım olmadığından benim pek ilgimi çekmedi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Enteresan bi şekilde başlığı forum içinde aratınca çıkmadı gittim googledan arattım.. Neyse oyunun min/rec gonfigrasyonu açıklanmış.. Minimum Specifications OS: Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit required) CPU: Intel Core i5-2500K, 3.3 GHz / AMD Phenom II X6 1075T 3 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 670 (2 GB) / AMD Radeon HD 7870 (2 GB) Recommended Specifications OS: Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit required) CPU: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) / AMD R9 290 (4 GB) TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Oyun çıktığı gün güncelleme yayınlanacakmış. Umarım çok patlak bir durumu yoktur. Yıllardır ilk defa pre-order yaptığım bir oyun oldu ona da pişman olmak istemiyorum. http://www.merlininkazani.com/Just_Cause_3_icin_ilk_gun_guncellemesi_gelecek-oyun_haber-85041p1.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Gameplay videoları şöyle bir izledim, patlamalar dışında birşey göremedim, open world ve konu falan da hak getire olunca baya bir ucuzlayınca alırım sanıyorum fizik ile ilgili efektleri görebilmek adına. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 steam yorumlarına bakılırsa oyun optimize özürlü ve oynanmaz durumda... bir nevi batman ile aynı kaderi paylaşıyor gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 PC'ci arkadaslar hic uzulmeyin, konsollarda da berbatmis framerate =) 30 fps'yi hic tutturamiyormus. Batman en azindan konsolda iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Oyun camiasını 1-2 seneden takip etmek ne güzel bir şey coğu oyunu stabil 144fps oynuyorum. Olmadı biraz kısıyorum veya 120fps ye çekiyorum. Uzun zamandır tek preorder yaptığım oyun BF4 oldu onda da çökme donma performans adeta saç baş yoldurmuştu. Ana karakter tasarımı bana son derece itici geliyor bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben oyunun çıktığını bile fark etmemiştim. Dün oynadım da kasma yada problem bana denk gelmedi. Ben frame rate ölçeyim falan diye kasmıyorum gerçi pek. Oyundan keyif alarak oynadım ve sanırım beni uzun süre oyalar. Bu arada notebook'ta GeForce Experience Full HD çözünürlükte ayarları kısmayı öneriyor, oyunun kendi konsolu ise HD çözünürlükte ayarları açmayı öneriyor. Şimdilik oyunun konsolundaki ayarlarla baktım. Full HD ile de denerim ama benim notebook o kadarını kaldırır mı emin değilim. El geçirmeye çalıştığımız bölgelerde JC2'de o bölgenin % kaç tamamlandığını yazardı sadece, ulan ne kaldı acaba diye kasıp aramaktan fenalık geliyordu. Bunda tam olarak ne kalmış onu gösteriyor, en azından ne aradığımı bilerek arıyorum. Challenge'ları tamamlayıp bazı özellikleri açma kısmı da güzel düşünülmüş. En azından sırf achievement için challenge yapmak gerekmiyor, bir fayda da sağlıyor. Ben bu oyunu sevdiğim için pre-order yaptığıma pişman olmadım. Ama konusu pek derin olmayan bir açık dünya oyunu beklentisi yoksa 30-40 TL'ye düşmeden almaya gerek yok diyenlere de hak veriyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Pc vs XBox One https://m.youtube.com/watch?v=VvL41BSWejE Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 89TL oyun şu anda , alsammı karar veremedim . Bu fiyat bir oyun için çok diyorum açıkçası. 50TL civarı gideri var bana göre , ve çok ultimate bir oyun olmadığı sürece 50TL den fazlası da bir "oyun" için gereksiz "bana göre" ... malum kaynaklara düşmezse , yılbaşı indirimini bekleyeceğiz , Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Oyunda sıkça sunucuya bağlanma hatası olmaya başladı. Tam oynarken online kayboldu diyip aramaya başlıyor ve genelde de offline'a geçeyim mi ağbii diye ağlıyor. Sürekli arkadaş listesindekilerle karşılaştırmalar yapması hariç online olmaya neden ihtiyaç duyuyor emin değilim ama can sıkıcı oluyor sürekli kopması. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş