3DMark Port Royal ( Işın izleme )
0

Bu konuda 6 mesaj var

Daha önceleri @stardust açmış olduğu Time Spy testini uzun süredir kullanıyoruz. Günümüz teknolojilerine yetişmeye çalışsa da salt olarak halen eski mimari üzerinde çalıştığı için net performans ölçümünde günümüzü tam sağlayamıyor. Örneğin yeni CPU mimarileri ile işlemcilerin gücü net olarak grafik puanına etki ediyor. Bundan dolayı artık global da Timespy yerini Port Royal'a bırakmış durumda. Gerçek zamanlı ışın izleme performans testi için en sık kullanılan test bu. Burada tamamen saf kas gücünün ışın izleme de ki durumunu ölçmek ve tamamen işlemci gücünü bypass ederek salt grafik performansını görmek açısından da oldukça başarılı. 
ilk testi ben başlatmış olayım. Daha sonra bir sıralama oluştururuz. 

Format ise daha önce Cihanın getirdiği yöntemin aynısı. Renklerdirmeye bakmayın ben hangi kısımları vurgulamanız gerekli onu belirtmek için yaptım. Excel'e aktarırken bu şekilde ekleyeceğiz. 

14758 -jackjoker - Gigabyte RTX 4070 TI Gaming @2940mhz+1200mhzMemOC ( 1.050mv ) - INTEL I7 7820x Skylake-X @4600mhz Undervolt 1.180mv CoreVID - G.SKILL Trident Z 32GB 3600mhz 

 

port_royal.png

 

jackjoker tarafından düzenlendi
stardust beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok