Yurtdışı alışverişlere yeni vergi
0

Bu konuda 29 mesaj var

Abi simdi indirim zamani buradan siparis edip bana gonderseniz ben de size kargolasam nereden bilecek bu herifler. Hediye yazar gecerim. Kargo bedeli kol gibi tutar tamam kabul ama sanmiyorum ki bu hirsiz heriflerin vergisinden fazla olsun. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
23 hours ago, Chronos said:

Abi simdi indirim zamani buradan siparis edip bana gonderseniz ben de size kargolasam nereden bilecek bu herifler. Hediye yazar gecerim. Kargo bedeli kol gibi tutar tamam kabul ama sanmiyorum ki bu hirsiz heriflerin vergisinden fazla olsun. 

Turkiye'de defalarca kez ucretsiz gelen hediyeyi gumrukten geri gonderdim. Genelde gonderen taraf calistigim sirket olmasina ve gelen malzeme ucretsiz yollanmasina ragmen sacma sapan gumruk ucretleri talep edilmisti. Eger gumruk bedelsiz urun ulkeye girmeyecek diyorlarsa girmiyor bir sekilde.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 1/14/2026 at 7:15 PM, Chronos said:

Hediye de yazsan olmuyor o iş. Başıma geldi. Geldiği gibi geri döner.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 14.01.2026 at 7:15 PM, Chronos said:

Bana Noctua'dan ücretsiz mounting kit gelmişti Avusturya'dan, 0€ tutarlı. Kol gibi bi gümrük çıkarmışlardı, alamamıştım.

Ben şunu merak ediyorum. Hani Amazon.com.tr, Hepsiburada falan yurtdışından kendi gümrük giderlerini ve shipping'i ödeyerek ürün getiriyor ya, onlar da mı patlayacak bu durumda?

SEP tarafından düzenlendi
Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok