Mesaj tarihi: Temmuz 28 - yapamazsınız demiyorum, deneyebilirsiniz... forumda @Squall ve @Atrin dışında oyunu oynayan yok, ben burda ne yazsam o ikisi dışında anlam verebilen olmayacak. 184 saat, 48 ton kargo, 3303 paket, 1926 km yol ve 1 Platinum Trophy daha. Totalde 10... - 45 dakikalık imkansız görev... 29 dakikada S Tier bitti ilk denemede, şimdi son düşman base'inden teleferik çekeceğim, orayı direk kuzey otobana bağlarsam bu görev 22.5 dakika ve altında biter. - Daha ilk ayında Death Standing 2 adını tarihe altın harflerle yazdıran bir oyun oldu. imkan-vakit bulan kesinlikle oynasın. kendi adıma PS5'de 1 kez daha net oynarım, PC'ye geldiğinde de affetmem. zirvede kargolarımla birlikte yalnızım... wazzap, Atrin and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28 Ben bu oyunda bir tane bile teleferik yapmadım nedense Kamyonla yap görelim @stardust Şaka maka adam aşmış. Ben bu olayı pc ye gelsin o zaman yaparım belki. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 29 400 standart order, hepsi S Tier tamamlandı. 3-5 aid request ve 2-3 yere açmadığım hot spring dışında bir şey kalmadı oyunda. boşluğa düştüm şuan, hayatı sorguluyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 Biri zamanında şöyle bir şey demişti ama... On 9/6/2020 at 2:02 AM, stardust said: oyunu kaç kez bitirdiğin, ya da kaç achievement açtığın, oyunu ne kadar sevdiğini değil, ne kadar hayatsız olduğunu gösterir malesef... Spoiler SEP, Altan Yoklar, TiesTorN and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 Büyüklerin bir sözü vardır. Kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş insan diye.... Altan Yoklar, Definitive, Atrin and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 Yok bee takılıyorum ben Cihan'a. Ben witcher 3'ün bütün achievementlarını açtığımda oyunda 150 saatim vardı. Ama şu an baksan 550 saat mi ne var. Üstelik daha yeni gelen patchi oynamadım. Onu da ben bi en az 300 saat daha oynarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 yorumlarınız bekleniyor hayatsız bey... @stardust Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 Bilakis, hayat dolu kardeşim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 1 hour ago, T800 said: Bilakis, hayat dolu kardeşim. Halk eğleniyor kendi halinde, bırak Tolga abi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 23 minutes ago, stardust said: Halk eğleniyor kendi halinde, bırak Tolga abi düzgün bi yorum yap lan pis hayatsız, bunun için mi bekledik burda wazzap, stardust, JardeL and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 13:35 Sonunda bende %100ledim. 130 saat civarı sürdü. @stardust gibi bütün görevleri S Legends of legends yapmadım Mr impossible'ın son görevini 38 dakikada bitirdim fakat son kargo meğersem banditlerin kamyonundaymış. bir grenade salladım %80 hasar aldı o olmasa S alırdım ama alamadım A grade ile bitirdim. Tekrar da deneyesim gelmedi açıkçası. star gibi bende bir boşluğa düştüm. hiç bir şey oynayasım yok stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 18:29 Beyler @stardust %100 lemesine ragmen oynamaya devam ediyor benden soylemesi stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:59 2 hours ago, Atrin said: Beyler @stardust %100 lemesine ragmen oynamaya devam ediyor benden soylemesi On 30.07.2025 at 11:38 AM, wazzap said: Ben witcher 3'ün bütün achievementlarını açtığımda oyunda 150 saatim vardı. Ama şu an baksan 550 saat mi ne var. Üstelik daha yeni gelen patchi oynamadım. Onu da ben bi en az 300 saat daha oynarım. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:56 2. kez oynayacağım için özellikle oynamayı kestim. saçma sapan 1-2 aid request ile hot spring noktalarını bulup kazmak dışında hiçbir şey kalmadı oyunda yapılacak. aynı gameplay'de re-order yapmanın da anlamı yok, zaten 2. kez oynayacağım garanti. seneye yine yaz sıcağında oynarım, salonda klimayı açıp iyi oluyor. PC'de oyun oynayınca sistem malum odada kumtel elektrikli ısıtıcı açmışsın gibi, cayır cayır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:38 Bu arada ben de bırakamadım oyunu. Baktım başka oyun oynayasım yok geri döndüm. Yapmadığım standart orderları yapıyorum. benim için çok enteresan. normalde hikayesi biten oyundan hemen soğurum ve %100 lemekle bile uğraşmam. bunu hem bitirdim hem %100'ledim hala oynayasım var. Kojima reis bitirdi beni. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş