Şarj Standı Tavsiyesi (Telefon, Saat, Kulaklık için)
0

Bu konuda 8 mesaj var

Iphone, Apple Watch ve Airpods için kullanılmak üzere bir stand arayışım var. Sürekli kablo tak, onu çıkar diğerini tak falan yoruldum. Ofiste masa üstüne koyacağım sürekli takılı kalsın ihtiyaç olduğunda yapıştırayım saati telefonu şarj etsin gibisinden bazı konfor arayışlarım var :mrgreen:

Bahsettiğim ürün şöyle bişey (Resim temsilidir)

Ekran görüntüsü 1.png 

Aşırı fazla seçenek var. Sanırım Apple'ın kendi orijinal ürünü de yok bu şekilde.

İyisi güzeli nedir bilemedim. Belki aramızdan kullanan ve memnun olan varsa direkt aynısından alırım diye bi fikrinizi sorayım dedim

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
17 minutes ago, NoFlyZone said:

Iphone, Apple Watch ve Airpods için kullanılmak üzere bir stand arayışım var. Sürekli kablo tak, onu çıkar diğerini tak falan yoruldum. Ofiste masa üstüne koyacağım sürekli takılı kalsın ihtiyaç olduğunda yapıştırayım saati telefonu şarj etsin gibisinden bazı konfor arayışlarım var :mrgreen:

Bahsettiğim ürün şöyle bişey (Resim temsilidir)

Ekran görüntüsü 1.png

Aşırı fazla seçenek var. Sanırım Apple'ın kendi orijinal ürünü de yok bu şekilde.

İyisi güzeli nedir bilemedim. Belki aramızdan kullanan ve memnun olan varsa direkt aynısından alırım diye bi fikrinizi sorayım dedim

Bunlarin bir mag-safe şarj cihazı dahil olan tam çözümlüleri var bir de eldeki şarj cihazlarının takılabildiği sadece stand olanları var. Eğer halihazırda kablosuz şarj cihazları varsa ama hepsi ayrı ayrı duruyor ve bir sürü kablo karmaşası yaratıyorsa sadece stand olanları tavsiye ederim. Eşim için bakmıştım bi ara, onlar bizim duruma daha mantıklı gelmişti. Ama kablosuz şarj hiç kullanılmadıysa ve tek kablo, tek stand, tek millet düsturuyla devam edilecekse Belkin'in güzel modelleri var (bildiğim kadarıyla Belkin'inkilerin Apple sertifikalı olması lazım). Bütçeye göre Ugreen veya Spigen'e de bakılabilir ama şarj cihazlı modellerin genelinde fiyat haliyle yüksek.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@SEP aslında kendi şarj çözümü olsa iyi olur. Mevcut şarj cihazlarımı evde tutarım ofise getirmem diye düşünüyorum. Hali hazırda çantada taşıyorum ihtiyaç oldukça çıkarıp takıyorum falan. Yani ana amaç bu standı alayım kablosunu takayım standın bana sunduğu şarj özelliklerini kullanayım direkt. Yani eldeki kabloları falan hiç işin içine karıştırmamak hedefim.

Magsafe destekler ve aynı anda tüm cihazları şarj edebilirse ballı börek olur benim için.

Marka bütçe çok farketmez. Ama tabi 10-15K da olmasın :)

Belkin ve Baseus markalarına bakıcam ok'dir :thumbs:

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Belkin'de şuna bakmıştım bi ara (beyazı azcık daha ucuz):

https://www.amazon.com.tr/Belkin-MagSafe-BoostCharge-Manyetik-Katlanır/dp/B0D8T9B92Q

https://www.belkin.com/p/3-in-1-magnetic-foldable-wireless-charger-with-qi2-15w/WIZ029ttBK.html

Telefon kısmı katlanır olduğundan hep dik durmasına gerek kalmıyor, istenirse yatar konumda da şarj oluyor.

Bir de şu "en iyi falan filanlar" türü yazılar var, burdaki ürünlerin çoğu bizde olmuyor gerçi ama yine de fikir verebiliyor bazen:

https://www.wired.com/gallery/best-apple-3-in-1-wireless-chargers/

NoFlyZone beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, stardust said:

Baseus markasını seviyorum. Çin'e gittiğimde Xiaomi'den sonra en çok vakit geçirip, ürün aldığım mağazadır.

Türkiye'de saçma sapan fiyatlara satıyorlar... biraz üzücü.

Ev Baseus marka kablo, çevirici, çoklayıcı, HDD kutusu, ıvır zıvır dolu. Bir tanesi de bozulmadı şu ana kadar. Kaliteli marka.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Arabada veya evde telefonu ne zaman kablosuz sarj etsem bana cok isiniyormus gibi geliyor. Cin mali kilif sebep olabilir, teknik kismina vakif degilim. Telefon da yeni degil pek, 12promax. Bence en temizi ucus modunda kablo ile sarj etmek.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
22 minutes ago, Chronos said:

Arabada veya evde telefonu ne zaman kablosuz sarj etsem bana cok isiniyormus gibi geliyor. Cin mali kilif sebep olabilir, teknik kismina vakif degilim. Telefon da yeni degil pek, 12promax. Bence en temizi ucus modunda kablo ile sarj etmek.

Kablosuz ısınması doğal, hem şarj cihazı hem telefon tarafında bobinler oluyor sanırım. Verim azaldıkça ısıya çevrilen enerji artıyor. Uçuş modunda arayanı görmezsiniz, şebekeyi manual olarak 2G'ye çekseniz de kafi geliyor. Ya da cihazı kapatıp öyle takın.

Ben belli şarj konumları için uygulama yardımıyla alarm kurdum. %20 ye düşünce alarm ve bildirim gönderiyor, şarja takıyorum, %80 ve %90'da da alarm kurulu işime geldiği bir tanesinde çekiyorum şarjdan. Sanırım hayfonlarda sisteme entegre batarya koruması var %80'de şarjı kesme falan, yeni android telefonlarda da var, büyük kolaylık. Bir de acil çıkmam gerekmiyorsa yavaş şarj cihazı (1000 mAh) ya da usb hub'a takıyorum (500 mAh)

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok