Control Resonant
0

Bu konuda 4 mesaj var

Control Resonant

https://store.steampowered.com/app/3669870/CONTROL_Resonant/

Oyun çıktı. İlk Control oyunu en sevdiğim oyunlar arasında ilk sıradadır. Konusu, kurgusu ve oynanış mekanikleri muazzam iyiydi. 
Çok ön yargılarım vardı bu yeni Control oyununa. Yinede Remedy kötü oyun yapmaz mantığı ile satın aldım. Şuan oyundan ayrılamıyorum. Cidden tüm ön yargılarımın aksine inanılmaz iyi bir oyun olmuş. Bu sefer Federal Büro binasının dışında Newyork da geçiyor hikaye. İlk oyunda ki ajan Jess'in kardeşini oynuyoruz. 
İlk oyunun devamı niteliğinde. Her ne kadar Control 1 hikayesinin kısa özetini geçiyor olsalarda bence oynayın. 
Yoksa sizinle konuşan ve saldıran bir otobüs görünce "bu ne lan" demeyin. Ya da uçan bir telefon kulubesini takip ederken ben ne yapıyorum bu nasıl bir hikaye demeyin. 

Çünkü ilk oyunla bağlantılı bunlar. 

Koca şehir paranormal olayların etkisinde şekil değiştiren ve paranormal objelerin olduğu bir açık dünya. 

Bu arada Nvidia bu oyun için yeni driver sürümünü yayınladı.

Ben 4K oynuyorum ve herşet ultra, path tracing vs Ultra, DLSS Kalite ile 260 FPS civarında. 
Optimizasyon çok iyi. 
yine bir OLED ekranınız varsa denemeniz gereken bir oyun. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim hala önyargım var, sevdiğimiz türden ayrılıp hack&slash yapmışlar gibi. ama puanlar iyi neyse ki, demek ki oyun kötü değil.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Starbuck Edition'ı indirdim zayıf kızdan; sonra Epic, Control 1'de olduğu gibi, hediye etmezse para verip aldığım nadir oyunlardan biri olma şerefine erişebilir. :icon_tongue:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bu arada kendinden Türkçe olarak çıktı. Türkçesi de gerçekten başarılı. Control oyununda ki gibi çeviri metodu kullanmışlar ki genelde ben İngilizce oynamayı seven biriyim. Türkçesi çok başarılı geldi. Remedy yine yapmış yapacağını. Oyundan çıkamıyorum. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok