Eve hangi yazıcıyı alalım?
0

Bu konuda 13 mesaj var

30 senedir bilgisayarım var ama evde hiç yazıcı ihtiyacım olmadı. Öyle fotoğraf falan basayım diye bir merakım da yok. Oğlan beşinci sınıfa geçti, yavaştan ihtiyaç olmaya başladı. Sadece ödev bastırmak için eve ne alalım? Renkliye gerek var mı ondan bile emin değilim. Önemli olan 1-2 ay kullanmayıp sonra kullanmaya çalışınca "aa mürrekebi donmuş" vs. gibi sıkıntı olmasın. Çok yer kaplamayacak ve en fazla 500 TL civarı tavsiyeniz ne olur?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden 1515 modeli vardı HP nin o dediğiniz kuruma sorununu yaşadım ama şimdi şundan var

 

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-deskjet-ink-advantage-3835-fotokopi-tarayici-faks-wi-fi-yazici-f5r96c-.html

 

299 tl ye almıştım. Kuruma sorunu olmadı aldığımdan beri ve nerdeyse 8 aydır kullanıyorum. Hala aynı mürekkep. Document feeder çok işime yarıyor ayrıca çok sayfa tarama yapacaksam. WIFI üzerinden bağladım sadece çok harika çalışıyor. Google print uyumlu olduğu için dünyanın herhangi bir yerinden printerı kullanabilirsiniz. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Canon MX300 kullanıyoruz. 1 yıl hiç kullanmayıp sonra takıp sorunsuz kullandığım bile oldu. Şu anda da sürekli kullanıyoruz ve memnunuz. Özellikle çocuk için olduğundan scanner/printer olmasını tercih etmiştim. Çok memnunum. Sadece kartuşlarını doldurduğumuz zaman bilgisayarda kartuşları boş gibi algılıyor ve kartuşlar bitiyor şeklinde uyarı veriyor. Bunun dolduran yerin hatası mı yoksa genel bir durum mu olduğundan pek emin değilim. Şu ana kadar hep orjinal kartuş kullanmıştık, sürekli kullanılacağından emin olunca son kartuşları doldurttuk. Bahsettiğim yazılımdaki tanıma sorunu oldu ama hiç problemsiz çıktı almaya devam ediyoruz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saatten sonra kartuş kullanan yazıcı almayın. Inkjet alacaksanız mürekkep tanklı yazıcı alın. Hem mürekkep daha ucuza gelir, yazıcı fiyatına kartuş satın almazsınız hem de diğerlerine göre daha çok sayıda çıktı alırsınız.

ObiWan and SkyWarrior beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kartuş hediyesi ile fiyat gayet kral. Güle güle kullanın. 

 

Tanklı olanlar güzel ancak upfront epey ödeme gerekiyor onlarda. HPnin tanklı modeli 4 farklı tüp herbiri 40 küsür tl. ve bununla 5000 sayfa basıyor. Benim kullandığım 2 kartuş tanesi 40 küsür tl nispeten az basıyor ama kuruma derdi olmadığı için epeydir gidiyor. Ancak tanklı yazıcı benimkinin 2 katı fiyata en az. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mürekkepli alacaksanız ve sadece oğlanın ödevi vs içinse yukardaki ink advantage modelini alın,başkasını düşünmeyin. Hem kartuş dolumu ile printerın içine etmezsiniz,sürekli orjinal kartuş ile kullanırsınız. Hem de ekonomik olur. Ama bence siyah beyaz lazer yazıcı almanız uzun vadede çok çok çok yararınıza olur. O tonerler kolay kolay bitmiyor. Biterse de gayet ucuza tonerler satılıyor. 3 tane toneri orjinalinin 3-4 katı ucuza alabiliyorsunuz,yıllarca gidiyor.

 

Ödevlere renkli gerekecekse düşünecek birşey yok tabi. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben canon mg7150 kullanıyorum çocuğun ihtiyaçları için almıştım başta ama daha çok kendim kullanır oldum. Doldurulabilir kartuş seti ve mürekkep aldım yanında, hepsi yaklaşık 600 tl tuttu. Fotokopiden tutun tarama, fotoğraf baskı vs. herşey için kullanıyorum. Baskı maliyeti çok ucuz, mürekkep bittikçe dolduruyorum. 2 senede henüz mürekkepleri bitiremedim. Kuruma problemi yaşamadım, 2-3 hafta kullanmadığım oluyor bazen.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. SkyWarrior'ın tavsiye ettiği aklıma yattı. Yanlış anlamadıysam Hepsiburada kampanya yapmış yanında 1 tane ekstra siyah beyaz kartuş bedava veriyor.

 

http://www.hepsiburada.com/hp-deskjet-ink-advantage-3835-faks-fotokopi-tarayici-yazici-f5r96c-p-BD803349

 

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. 

 

Ek olarak ufak bir uyarımı yapayım, diyelim kullanılmıyor. Öyle 3-5 gün yattı ama alet güç açıkta bekliyor vs. kartuşu kurumaması adına en kötü 10 günde 1 haftada bir printer test page falan birkere yazdırın derim. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi yazıcı çalıştığınız şirketin yazıcısı o da yoksa kırtasiyedeki yazıcı.

 

bıktım ben mürekkep kurur, kafa ayarı ıvır zıvır bilmemne, en son epson yazıcıyı tekmeleyerek kırdım, kırtasiyeciler dostumdur.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok