Mesaj tarihi: 5 saat önce Anlık bir gaz ile LG 77C5 OLED aldım. 2017 model Sony OLED TV'im ile duygusal bağım vardı hiç değiştirmek istemiyordum ama 65inç artık küçük geliyordu ve yüksek yenileme hızı, VRR, HDMI 2.1, E-ARC gibi özellikleri olmaması PS5 Pro'yu tam kullanamama yol açıyordu. Yine de efsane bir tv'idi benim için. Değiştirmesem değiştirmezdim ama dünyanın gidişatı ve belkide seneye yine yok çip krizi vs olur fiyatlar iyice uçar diye 130.000TL 3 taksit vatandan aldım. Hepsiburada'da 130.000 ve 6 taksit alabiliyordum ama bana yollayacakları TV tamir görmüş veya yolda başına bir şey gelmiş olabileceğinden taksit sayısı az olmasına rağmen vatanı tercih ettim. Samsung S95F aklımı çeldi biraz ama 77 inç modeli 200.000TL. açıkçası aradaki 70.000TL yi verecek bir ekstra performans günlük kullanımda hissettiremeyecekti. Bugün gelip kuracaklar aksilik olmazsa. Eski bebeğim sony tv'mi de 25.000TL civarı tanıdık birine okutursam süper olacak. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş