Mesaj tarihi: 14 saat önce 7 minutes ago, Mono said: https://youtu.be/RuP6TBi6V14?si=GuXVTmHqMUFkIXZc PPF olmasa yetkili servis minimum 100 bini karttan çekmişti direkt. yetkili serviste aynı işi 3 katına yaptırdığınızın farkındasınız umarım Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce 3 minutes ago, Hugh Bullet said: Reveal hidden contents Learn more PPF, or Paint Protection Film, is a clear, durable film applied to a car's exterior to safeguard its paint finish from scratches, chips, and other damage caused by road debris, weather, and minor impacts. It acts as a sacrificial layer, absorbing damage and protecting the original paint. Here's a more detailed explanation: Self-healing: Many PPF films are designed with self-healing properties, meaning minor scratches can be repaired by heat, often from the car's engine or the sun. Durable and long-lasting: PPF can last for 5-10 years, protecting the car's paint and helping it maintain its appearance and value. Aesthetic benefits: PPF can help maintain the car's paint finish and enhance its resale value. Protection: PPF shields the car's paint from various forms of damage, including: Swirl marks: These are microscopic scratches that can make a car's paint look dull. UV radiation: PPF helps prevent the paint from fading or discoloring due to sun exposure. Bug splatter: Acidic bug guts can corrode the paint, but PPF provides a barrier. Tree sap and bird droppings: PPF protects against stains and damage from these sources. Minor abrasions: From bumping into objects or other vehicles. Rock chips: The most common type of damage, especially on the front of a car. Scratch: Minor scratches from daily driving or parking. Installation: PPF is typically installed by trained professionals who use specialized tools and techniques to ensure a clean and accurate fit. Full-body PPF, which covers the entire car, is a comprehensive solution for protecting the vehicle from all types of damage. Partial PPF, such as full front-end protection, can be a good option for those who want to prioritize protection of the most vulnerable areas. ABD fiyati $3K-$9K, kalitesine diger faktorlere gore 5-10 yillik omru var, sercamic kaplamadan daha iyi diyor Google amca, sararma ihtimali varmis. Cebinin derinligine gore avantasi artiyor @TiesTorN 'un tanıdığı gayet güzel bir yer varmış tabii ki de, nazlanıyor herif. yaralı parmağa işemez. illa kafasına vura vura soracaksın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce (düzenlendi) 6 dakika önce, TiesTorN said: yetkili serviste aynı işi 3 katına yaptırdığınızın farkındasınız umarım Hocam adı üstünde "yetkili servis" şırıngayla dötünden kan almaya bile yetkileri var. 14 saat önce Hugh Bullet tarafından düzenlendi Mono and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce 10 dakika önce, TiesTorN said: yetkili serviste aynı işi 3 katına yaptırdığınızın farkındasınız umarım Yazdığımdan siz ne anladınız? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Just now, Mono said: Yazdığımdan siz ne anladınız? bu tip işlemleri yetkili serviste yaptırdığınızı, başka ne anlamam gerekiyordu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce (düzenlendi) 3 dakika önce, Mono said: Yazdığımdan siz ne anladınız? Valla başkalarını bilmem ama benim anladıgiı, kör tuttugunu düzüyor. 14 saat önce Hugh Bullet tarafından düzenlendi Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Yanlış anlamışsınız, PPF olmasaydı ve yetkili servise gitseydi yüz binlik olurdu. PPF çoğu zaman boya işini bitirdiğinden aslında baya karlı olabiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Ruzgar gibi gecti ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce oha, burda lak lak yaparken yine mi kaçırdık. ekran görüntüsü alana kadar beni uyandırsana müdür @JardeL Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 9 minutes ago, Mono said: Yanlış anlamışsınız, PPF olmasaydı ve yetkili servise gitseydi yüz binlik olurdu. PPF çoğu zaman boya işini bitirdiğinden aslında baya karlı olabiliyor. tamam da konu yine ilk yazdığım mesaja gidiyor. ben de diyorum ki bu işlem için neden yetkili servisi gidiliyor... uygun fiyata çok iyi şekilde boyayan bir sürü yer var. boya garantiyi bozmuyor sonuçta neyse, isteyen ppf yaptırsın banane. bana göre gereksiz bir işlem. araba restorasyon işi yaptığım 3 sene boyunca en iyi yerlerde komple ppf kaplanmış sayısını unuttuğum ferrari geçti elimden. hepsinde ufak tefek atıklar, kabarmalar, ppf'in matlaşması vs. gibi sorunlar vardı. bir süre sonra kötü gözüküyor maalesef. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce Just now, TiesTorN said: tamam da konu yine ilk yazdığım mesaja gidiyor. ben de diyorum ki bu işlem için neden yetkili servisi gidiliyor... uygun fiyata çok iyi şekilde boyayan bir sürü yer var. boya garantiyi bozmuyor sonuçta neyse, isteyen ppf yaptırsın banane. bana göre gereksiz bir işlem. araba restorasyon işi yaptığım 3 sene boyunca en iyi yerlerde komple ppf kaplanmış sayısını unuttuğum ferrari geçti elimden. hepsinde ufak tefek atıklar, kabarmalar, ppf'in matlaşması vs. gibi sorunlar vardı. bir süre sonra kötü gözüküyor maalesef. baştan iyisini yaptırcaksın işte, ondan özellikle llumar baktım ama o da ebesinin nikahını istiyor. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 4 hours ago, stardust said: öte yandan kendime de bir elektrikli araba alacağım ama o süpriz olsun https://www.bydauto.com.tr/han Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 7 minutes ago, Definitive said: https://www.bydauto.com.tr/han byd şansını kaçırdı. 3200'den almamışım bunu 3750'den hayatta almam hele hele 2026'da kasa yenilenecek iken... konuyu billiyorsundur Alper abi, gümrük vergisinden tamamen muaf olmasına rağmen, gümrük vergisi varmış gibi fiyatlarla satıyor. Dolubatarya'daki gençler bu konuyu son noktasına kadar irdeledi, bu arabanın fiyatı 2.5 milyon civarı olmalı idi. benim araç biraz daha anglo-saxon bir marka olacak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce 13 dakika önce, stardust said: benim araç biraz daha anglo-saxon bir marka olacak Anglosunu bilmem ama Saxon istersen var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 2 saat önce, TiesTorN said: tamam da konu yine ilk yazdığım mesaja gidiyor. ben de diyorum ki bu işlem için neden yetkili servisi gidiliyor... uygun fiyata çok iyi şekilde boyayan bir sürü yer var. boya garantiyi bozmuyor sonuçta neyse, isteyen ppf yaptırsın banane. bana göre gereksiz bir işlem. araba restorasyon işi yaptığım 3 sene boyunca en iyi yerlerde komple ppf kaplanmış sayısını unuttuğum ferrari geçti elimden. hepsinde ufak tefek atıklar, kabarmalar, ppf'in matlaşması vs. gibi sorunlar vardı. bir süre sonra kötü gözüküyor maalesef. Sanayi ustaları yüzünden arabasını yakan kadın haberini hatırladınız mı? Servis için gidip hava yastıkları çalınanlar? Herkes gurme garajları bilmek zorunda mı? Yapılan işlemler garantili diye yetkili servisler tercih ediyor olamaz mı? Daha sayabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce burda yetkili servisle ilgili boş bir tartışma içerisine girmeye niyetim yok, arabanın a'sından anlamayan ve parası çok olanlar götürebilirler not: yetkili servislerin işçiliği sanayi işçiliğinden daha iyi değil, sadece garantili. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce ties ile genel olarak her konuda tartışabilirsiniz ama bu konuda cidden tartışmayın. sanayi mahallesinin sokak çocuğudur kendisi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 6 saat önce, stardust said: oha, burda lak lak yaparken yine mi kaçırdık. ekran görüntüsü alana kadar beni uyandırsana müdür @JardeL Ben de suradan aldim ekran goruntusunu; https://t.me/envantertakip ... Envantere arac girince burada sinyal veriyor genelde... stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş