Otomobil Hakkında Her şey
6 6

Bu konuda 4.204 mesaj var

3 hours ago, stardust said:

şaka gibi bir ülke yahu :lol:

anneme sıfır aldığım 2014 model Seat Leon'u elektrikli araç ile değiştirmeye çoktandır karar verdim.

ioniq 5 alacakken makyajlısını bekledim, makyajlı geldi önceki araçtaki donanımı kırpmışlar... BYD geliyor bekleyelim dedim, gümrük vergisinden muaf olmalarına rağmen, gümrük vergisi ödeyen araçlardan -distribütörün büyük bir açgözlülüğüyle- anlamsız derecede pahalı çıktı, El gitmedi Çin'li araca o parayı vermeye. Teknolojisinden şüphem yok ama sağlamlığından, parçasından, tamirinden çok şüphelerim var alamadım.

neyse... Tesla'ya özel bir merakım yok, dümdüz ön konsollu araba bana çocukların akülü jipini andırır ama madem bu işin mucidi sayılır bari yeni model Y juniper bekleyelim dedik, başvuyu yaptık, satış temsilcisiyle görüştük. Arkadan itişli, çarpık ÖTV sistemimize uygun model gelince alacağız dedik. zaten ben kullanmayacağım için annemde SUV görünümlü bir şey istediği için uygun geldi.

satış temsilcisi kız bana dün mail atmış sipariş oluşturmakta yardıma ihtiyacınız var mı diye, girdim baktım siteye 3.800.000'e 4 çekerli modeller var.

meğersem uyandırma mailiymiş o, bugün biraz önce 17:00 itibariyle satışa sunulmuş....

...ve stok bitmiş :lol:

ya afedesiniz de sikerim böyle işi ya, lan arabayı da mı takip edip, sepete atıp bekleyeceğiz...

togg t10F almazsam şerefsizim :zuh:

Volvo EX30 gelecekmiş Haziran civarı, %10 ÖTV diliminden satılacak deniyor.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, stardust said:

şaka gibi bir ülke yahu :lol:

anneme sıfır aldığım 2014 model Seat Leon'u elektrikli araç ile değiştirmeye çoktandır karar verdim.

ioniq 5 alacakken makyajlısını bekledim, makyajlı geldi önceki araçtaki donanımı kırpmışlar... BYD geliyor bekleyelim dedim, gümrük vergisinden muaf olmalarına rağmen, gümrük vergisi ödeyen araçlardan -distribütörün büyük bir açgözlülüğüyle- anlamsız derecede pahalı çıktı, El gitmedi Çin'li araca o parayı vermeye. Teknolojisinden şüphem yok ama sağlamlığından, parçasından, tamirinden çok şüphelerim var alamadım.

neyse... Tesla'ya özel bir merakım yok, dümdüz ön konsollu araba bana çocukların akülü jipini andırır ama madem bu işin mucidi sayılır bari yeni model Y juniper bekleyelim dedik, başvuru yaptık, satış temsilcisiyle görüştük. Arkadan itişli, çarpık ÖTV sistemimize uygun model gelince alacağız dedik. zaten ben kullanmayacağım için annemde SUV görünümlü bir şey istediği için uygun geldi.

satış temsilcisi kız bana dün mail atmış sipariş oluşturmakta yardıma ihtiyacınız var mı diye, girdim baktım siteye 3.800.000'e 4 çekerli modeller var.

meğersem uyandırma mailiymiş o, bugün biraz önce 17:00 itibariyle satışa sunulmuş....

...ve stok bitmiş :lol:

ya afedesiniz de sikerim böyle işi ya, lan arabayı da mı takip edip, sepete atıp bekleyeceğiz...

togg t10F almazsam şerefsizim :zuh:

Biz az koşmadık XL yumurtanın peşinden :D 

Bir kaç arkadaşım daha bakıyordu ama ışık hızıyla yalan olmuş tabii... 2.100e düşer sarı siteye yarın :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 minutes ago, allreadydead said:

2.100e düşer sarı siteye yarın :D 

çok ağır, sinkaflı küfürlerim var bu scalper denen anasının mesleği belli ama babasının kim olduğu belli olmayan çocuklara.,

ilk stok bitti, bir daha stok ne zaman gelecek, kaç tane gelecek falan belli değil.

50 bin yatırılacaksa önceden talepte bulunanları ararsın. 50 bin lirayı çektirme vaktine göre gelen stoğu sıraya koyarak dağıtırsın.

yahu araba satın almak için de mi internet sitesi başında stok açılsın diye bekleyeceğiz...

ben böyle bir araba satın alma deneyimi istemiyorum arkadaş.

incehesap gaming gecesinden ekran kartı mı düşürüyoruz... 

her işimiz rezillik ya.

hani her şey bir tarafa, taşlamayacakanız eğer...

togg t10x hayatta almayacağım mantıksızlık silsilesi bir araçtı.

fakat o araçtan kazandıkları deneyim ile t10f'i düzgün yaptılarsa ve dedikleri gibi 1.300 gibi bir fiyat olacaksa bizim her işimizi görür, yemişim tesla'yı diyebilirim.

yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı :zuh:

CandleGarden and allreadydead beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
17 hours ago, stardust said:

çok ağır, sinkaflı küfürlerim var bu scalper denen anasının mesleği belli ama babasının kim olduğu belli olmayan çocuklara.,

ilk stok bitti, bir daha stok ne zaman gelecek, kaç tane gelecek falan belli değil.

50 bin yatırılacaksa önceden talepte bulunanları ararsın. 50 bin lirayı çektirme vaktine göre gelen stoğu sıraya koyarak dağıtırsın.

yahu araba satın almak için de mi internet sitesi başında stok açılsın diye bekleyeceğiz...

ben böyle bir araba satın alma deneyimi istemiyorum arkadaş.

incehesap gaming gecesinden ekran kartı mı düşürüyoruz... 

her işimiz rezillik ya.

hani her şey bir tarafa, taşlamayacakanız eğer...

togg t10x hayatta almayacağım mantıksızlık silsilesi bir araçtı.

fakat o araçtan kazandıkları deneyim ile t10f'i düzgün yaptılarsa ve dedikleri gibi 1.300 gibi bir fiyat olacaksa bizim her işimizi görür, yemişim tesla'yı diyebilirim.

yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı :zuh:

Tamamen haklısın. Ben de nefret ettim süreçten ama yani.. dombra loading ? comeon :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok