Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 (düzenlendi) Forum ahalisine not, yeni bir kasa alacaklara rehber niyetiyle bir anket yapalım. Soru eksik olmasın, kullanım amacına göre tercihinizi yazın.Televizyonun yanına koymalık mı, server amacıyla kullanmak için mi, tamamen sıvı soğutmalı bir oyun bilgisayarında kullanmak için mi vs vs . Alıp da pişman olduğunuz varsa belirtin. Ağustos 3, 2021 RFID tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Soru eksik olmuş, kullanım amacına göre çok değişir. Televizyonun yanına koymalık mı, server amacıyla kullanmak için mi, tamamen sıvı soğutmalı bir oyun bilgisayarında kullanmak için mi vs vs . RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 6 dakika önce, wazzap said: Soru eksik olmuş, kullanım amacına göre çok değişir. Televizyonun yanına koymalık mı, server amacıyla kullanmak için mi, tamamen sıvı soğutmalı bir oyun bilgisayarında kullanmak için mi vs vs . Tercih sebebinizi belirtin yorum kısmında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Hep mid kullandım, ama full tower'a karşı da boş değilim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Hem Mini ATX hem Mini ITX kasam var. ITX i daha çok seviyorum. Gideceğim her yere rahatça götürebiliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Hepsini kullandım, hepsinin yeri ayrı. Mini itx kasanın içine güçlü bir PC sığdırabilirseniz mini itx mantıklı yoksa mini-pc daha iyi oluyor. Micro ATX ve midi kasa uyumluluk/fiyat/performans/az yer kaplama gibi konularda iyi oluyor. Maxi Tower falan alıyorsanız da onun hakkını vermeniz lazım. Görüyorum bazen böyle hayvan gibi kasa içinde micro ATX anakart, box cooler falan kalbim sıkışıyor. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 MicroATX tarafındayım. Nispeten daha küçük ama yeterince genişleme alanı da mevcut. Full tower kasalar gibi %70'i boş durmuyor. Doğru kablo yönetimi önemli tabii, kabloları öbek halde bırakınca soğutmanın bir anlamı kalmıyor. Tek kötü yanı bizim ülkede pek örneği yok, zar zor bulunuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Yeni alacak olsam 2 tip seçimim olur, oda kullanıma bağlı olarak. 1- tower masaüstü ana seçim, kart sığdımı sığmadımı hava aldımı almadımı dertlerinden müzdarip olmamak için. 2- itx kasa oda multimedya ya da çantaya bavula attım hemen kur kullanıyım pratikliği için. 3- şu saatten sonra kasa almam uzay montaj ya da kendi kasamı kendim yaparım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 19 hours ago, Whooosh said: Görüyorum bazen böyle hayvan gibi kasa içinde micro ATX anakart, box cooler falan kalbim sıkışıyor. Tam bir "cringe"lik durum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Kullanim amacina gore degisir diye tekrarlayacagim ben de. Ancak soruyu tersten sorarsak, mesela ben full tower, buyuk boy bir kasa almak icin pek bir sepeb goremiyorum artik. Bende bir mid-size, bir itx bir de televizyon altinda duran server olarak calisan yatay bir kasa var, o hangi gruba giriyor tam emin degilim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Full Tower boş yere yer kaplıyor artık. Çoğu Mid Tower kasa içlerinde acayip geniş alanlar sunuyor zaten. Phanteks P600s ve Be Quiet Dark Base 700 bunlara iyi örnekler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 1U ve 4U diyerek ortalığı kızıştırayım ben de Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Adı üstünde kasa. Bi kere çekiç, balyozla falan daldın mı bana mısın demeyecek. Kurşun geçirmez olanları makbuldur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Kasa kullandığım tek bilgisayar Windows'u workstation. Full tower üzerinde sayılabilecek bir Corsair kasam var. Normalde ilk işlemcinin su soğutması ve 6 hdd'nin kendisi için yeterli geliyordu, şimdi 2. işlemciyi eklemeyi planlıyorum, ancak ikinci işlemci soğutucusunun radyatörünü sadece kasanın tabanına koyabiliyorum. İkinci güç kaynağının da yerini kaplama ihtimali yüksek. Bakalım nasıl olacak bir şekilde açık kasa formuyla devam edeceğim sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş