AMD RADEON RX 9000 - (NAVİ) RDNA4 (2025-2026)
0

Bu konuda 213 mesaj var

Amd çok dangalak bir firma çıkarmışken niye açık ara fark atacak bir şeyler çıkartmıyor çok enteresan. Yarın öbür gün çok gecikmeden nvidia bir performans sürücüsü sallayıp dozer gibi üstünden geçecek... Hep aynı terane.

achfighter and jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 hours ago, Deathknight said:

Amd çok dangalak bir firma çıkarmışken niye açık ara fark atacak bir şeyler çıkartmıyor çok enteresan. Yarın öbür gün çok gecikmeden nvidia bir performans sürücüsü sallayıp dozer gibi üstünden geçecek... Hep aynı terane.

AMD'nin elinde RTX5090'a yaklaşabilecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama 9070 ile fiyat politikası konusunda aşırı malca davrandığını da sağır sultan duydu zaten. bunun üzerine neredeyse bütün tech youtubeçuları video vs çekti. 

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nvidiaymış amedeymiş bırakın bunları ya alın kartınızı oyununuzu oynayın size ne arkadaş. Şirket stratejileri satışlar ekonomik bıdıbıdılar amma ciddiye alıyorsunuz ya oyun işini. Youtube u açıyorum güya oyun kanalı 3 saat satış grafiklerini inceliyor yok bilmem nerenin ceolarını tartışıyorlar oyun oynamaktan sıkıldım demiyorda..

Bombayı koyuyor ve oyun oynamaya gidiyorum: :D DİKKAT AĞIR TAHRİK İÇERİR :D 

https://www.youtube.com/shorts/dhSmxR5WGIY

Squall tarafından düzenlendi
rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok