Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 20:26 - yapamazsınız demiyorum, deneyebilirsiniz... forumda @Squall ve @Atrin dışında oyunu oynayan yok, ben burda ne yazsam o ikisi dışında anlam verebilen olmayacak. 184 saat, 48 ton kargo, 3303 paket, 1926 km yol ve 1 Platinum Trophy daha. Totalde 10... - 45 dakikalık imkansız görev... 29 dakikada S Tier bitti ilk denemede, şimdi son düşman base'inden teleferik çekeceğim, orayı direk kuzey otobana bağlarsam bu görev 22.5 dakika ve altında biter. - Daha ilk ayında Death Standing 2 adını tarihe altın harflerle yazdıran bir oyun oldu. imkan-vakit bulan kesinlikle oynasın. kendi adıma PS5'de 1 kez daha net oynarım, PC'ye geldiğinde de affetmem. zirvede kargolarımla birlikte yalnızım... Squall, Atrin and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 23:46 Ben bu oyunda bir tane bile teleferik yapmadım nedense Kamyonla yap görelim @stardust Şaka maka adam aşmış. Ben bu olayı pc ye gelsin o zaman yaparım belki. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 17:55 400 standart order, hepsi S Tier tamamlandı. 3-5 aid request ve 2-3 yere açmadığım hot spring dışında bir şey kalmadı oyunda. boşluğa düştüm şuan, hayatı sorguluyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:42 Biri zamanında şöyle bir şey demişti ama... On 9/6/2020 at 2:02 AM, stardust said: oyunu kaç kez bitirdiğin, ya da kaç achievement açtığın, oyunu ne kadar sevdiğini değil, ne kadar hayatsız olduğunu gösterir malesef... Spoiler Atrin, Altan Yoklar, Definitive and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 08:30 Büyüklerin bir sözü vardır. Kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş insan diye.... Altan Yoklar, TiesTorN, SEP and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 08:38 Yok bee takılıyorum ben Cihan'a. Ben witcher 3'ün bütün achievementlarını açtığımda oyunda 150 saatim vardı. Ama şu an baksan 550 saat mi ne var. Üstelik daha yeni gelen patchi oynamadım. Onu da ben bi en az 300 saat daha oynarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 09:57 yorumlarınız bekleniyor hayatsız bey... @stardust Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 10:05 Bilakis, hayat dolu kardeşim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:32 1 hour ago, T800 said: Bilakis, hayat dolu kardeşim. Halk eğleniyor kendi halinde, bırak Tolga abi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:56 23 minutes ago, stardust said: Halk eğleniyor kendi halinde, bırak Tolga abi düzgün bi yorum yap lan pis hayatsız, bunun için mi bekledik burda stardust, wazzap and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş