Battlefield 6
1 1

Bu konuda 81 mesaj var

Shotgun OP.

Tank kullanmayı bilmiyor bu betacılar. 50 kişinin arasına giriyorlar, sonra da iki rp7 ile nanay. Ancak tankçıyı da koruyan yok. Türkmenistan mı Tacikistan mı ne haltsa o haritada breakthrough oynuyorum. Saldıran tarafız, 20 kişi aldık tank ile ilerleyelim diyoruz, herkes sniper. Yatmış bekliyor, bir de adam da vuramıyorlar. Anca sniper vs sniper. Ulan bari sniper oynayacaksan ilerleyen adamları koru. Ne bileyim engineerları vur.

Bu assault sınıfına ya ben beceremedim, ya da adrenaline olayını tam olarak anlayamadım. Genelde engineer ya da support oynuyorum bu yüzden. Bir de doğrudan medkit yok sanırım, supportların kıçına girip medkit almak gerekiyor. O dandik olmuş mesela. Mermi verir gibi medkit versek güzel olurdu. 

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, JardeL said:

Oyun kaotik ya, haritalara alismak lazim...

Bana da fazla kaotik geldi.

Çok fazla detay, obje, yüzey, partikül, kıvılcım, toz...

Ekranın bu aşırı detaylarla çamur gibi olması yetmezmiş gibi oyun çok hızlı, oyuncular böyle pire gibi böyle pitipitpiti koşuyor,atlıyor,kayıyor..

Yaşlandım galiba.. Bir ara "çocuğum koşmayın, bak başım dönüyor" diyesim geldi

Chronos and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Level dusuk diye mi bilmiyorum ama sniper berbat, vurus hissini begenmedim silahlarin... Ortam cok kaotik zaten, sinifsal farklar medic disinda cok onemli degil, herkes bam-gum daliyor cunku... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

cod ile farkını göremedim ben. tamamen gereksiz. aynı mantık.

bir kere zaten ortamın hızı o kadar saçma ki. zaten bu tarz oynamak isteyen cod a giriyor. neyse oynayın işte :)

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şarjör azlığı benim canımı sıktı bir miktar, yarı otomatik kullanmak gerekiyor çoğu zaman.

Sadece assault oynuyorum ben bu arada diğer sınıflara hiç bakmadım.

Çok az sniper baktım bir de.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Benim cuma-cumartesi toplam 10 saati geçmiştir. Lvl da 20ye yaklaştım. izlenimlerim;

• shotgun OP. Denmiş zaten ama OP bile yeterli değil.  Tek atış 50-60 metreden de 100 HP götürmemeli bu saçmalık olmuş. RPG o kadar vurmuyor
  • SMG'lerin menzilleri abartılmış. Uzaklığa bağlı olarak damage çok daha hızlı bir şekilde düşmeliydi.. ama tabii böyle olursa da Tacikistan gibi büyük açık haritalarda %100 gereksiz kalacaklar.
  • Sniper kafadan tek atıyor, o ok. Ama niye gövdeden de tek atışta 100 hasar verebiliyor onu anlamadım. Anlamadığım diğer nokta da millet bana factory stock sniper ile gövdeden 100 vururken ben hep 80 vuruyorum..
  • 4 max 5 mermiyle SMG ile adam öldürürken, DMR ile 3 mermi de öldürmek anlamsız. Özellikle sniper tek mermide vururken ve SMG'ler bu kadar etkili menzile sahipken..
  • Tank, top, heli, uçak her zamanki gibi.. ustasının elinde neredeyse ölümsüzler
  • health regen abartı olmuş, biraz nerflenmeli
  • Oyunu yeni nesil bebeler yavaş buluyor çünkü cod dan falan milisaniyede silah değiştirip, koskoca LMG'lerle anında sight aim e alışkınlar. Battlefield'da ağır silahlarda nişan alma hep yavaştır.2 kiloluk silah ile 5 kiloluk silahın nişan alma süresi aynı olamaz zaten, olmamalı

COD her zaman rambo, Battlefield saving private ryan/band of brothers tadında oldu. Takım halinde oynamıyorsanız, Battlefield diğerlerinden farksız ve anlamsız bir oyun haline geliyor. Ha, girerim 2-3 tank'la takılır, uçağımı alır 2-3 map ölmeden 20-30 adam vururum da battlefield içinde var. Ama genel konsept olarak battlefield takım oyununa daha yatkın. Killing Floor, Left for Dead, Darktide, Vermintide vs seven biri olarak Battlefield bana CoD'dan daha fazla hitap ediyor.. BF6 da bu özü yakalmış gibi duruyor ama bazı düzenlemeler de şart

allreadydead tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
53 minutes ago, allreadydead said:
  • Sniper kafadan tek atıyor, o ok. Ama niye gövdeden de tek atışta 100 hasar verebiliyor onu anlamadım. Anlamadığım diğer nokta da millet bana factory stock sniper ile gövdeden 100 vururken ben hep 80 vuruyorum..

Sweetspot muhabbeti. Çok özel (??) yerinden vurunca tek atıyormuş. Bunu anlamadım ama streamci bir eleman söyledi. Gerçi sniper ile hs atmak çok kolay, breakthrough Tacikistan'da 30 adam vurunca hileci damgası yiyorsunuz.

Bana genel olarak carbine damageleri az geldi. 

Tekrar söylüyorum oto heal kesinlikle kalkmalı. Supportlara medkit gelmeli. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 10/08/2025 at 5:31 PM, wazzap said:

Sweetspot muhabbeti. Çok özel (??) yerinden vurunca tek atıyormuş. Bunu anlamadım ama streamci bir eleman söyledi. Gerçi sniper ile hs atmak çok kolay, breakthrough Tacikistan'da 30 adam vurunca hileci damgası yiyorsunuz.

Bana genel olarak carbine damageleri az geldi. 

Tekrar söylüyorum oto heal kesinlikle kalkmalı. Supportlara medkit gelmeli. 

Bu hile değil yani ? :D Swag Messiah adlı arkadaş

Screenshot-2025-08-10-235841.png

allreadydead tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@allreadydead daha 2. gün mü ne hile olayları dönüyordu, bir şey diyemem ama ben 35 mi ne vurdum breakthrough Tacikistan'da. HS atmak çok kolay. Bir de armut gibi sürekli zoom açık gezen iş bilmeyen sniperlar olunca yeme de yanında yat oluyor. :icon_twisted:

EA App üzerinden oyunu oynayan var mı benim gibi? Oyun saatim yazmıyor. 

Başka örnekler;

Battlefield 6 CV90 Perfect Match [73-0] - IFV Gameplay

Battlefield 6 M1A2 Abrams Perfect Match [54-0] - Tank Gameplay

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hile videoları internette bolca var.

O securom falan götüne girsin EA.

2 günlük beta'da hal böyle ise oyun çıktığında olacakları düşünemiyorum bile.

Whooosh tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Persembe gununden beri oynadim betayi, level 20 oldum.

Ben oyunu begendim genel olarak, son iki oyundan daha iyi olmus.

Oyun bence diger battlefield'lardan daha hizli degil, ama bu beta'daki haritalar kucuktu onceki oyunlara kiyasla. Oyunun COD tadi vermesi bence bundan kaynakli.

Birkac duzeltme yapilmasi lazim evet, ama temeli olmus bence, oynanir...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 09.08.2025 at 3:35 PM, wazzap said:

Shotgun OP.

Tank kullanmayı bilmiyor bu betacılar. 50 kişinin arasına giriyorlar, sonra da iki rp7 ile nanay. Ancak tankçıyı da koruyan yok. Türkmenistan mı Tacikistan mı ne haltsa o haritada breakthrough oynuyorum. Saldıran tarafız, 20 kişi aldık tank ile ilerleyelim diyoruz, herkes sniper. Yatmış bekliyor, bir de adam da vuramıyorlar. Anca sniper vs sniper. Ulan bari sniper oynayacaksan ilerleyen adamları koru. Ne bileyim engineerları vur.

Bu assault sınıfına ya ben beceremedim, ya da adrenaline olayını tam olarak anlayamadım. Genelde engineer ya da support oynuyorum bu yüzden. Bir de doğrudan medkit yok sanırım, supportların kıçına girip medkit almak gerekiyor. O dandik olmuş mesela. Mermi verir gibi medkit versek güzel olurdu. 

ben medpack gördüm yere atılan cinsten sanırım. ammo pack miydi acaba karıştıyor muyum bilemedim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 minutes ago, Atrin said:

ben medpack gördüm yere atılan cinsten sanırım. ammo pack miydi acaba karıştıyor muyum bilemedim.

Supportardan level6'ya girince heatlh regen boost gibi bir şey veriyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam tabi. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 hours ago, wazzap said:

Supportardan level6'ya girince heatlh regen boost gibi bir şey veriyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam tabi. 

yok, yere atılan medpack'ler var. hatta bi çapları var, yeşil olarak gösteriliyor ve oradaki herkesi heal ediyor.

Hocam JackFrags'ın da videosu var, adam heli ile 50 küsüre 3-4 bitiriyor. Ama death var gene, sıfır değil. Orada 54 vurması sorun değil, 0 death sorun. Hadi Revive diyelim, revive olduktan sonra tekrar vurulursan 5 saniye içinde direk ölüyorsun. Veya sniper ile HS yersen revive olmuyor... Ama arkadaş bunlara bile denk gelmemiş koca roundda...

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@allreadydeaddediğiniz gibi belki de hiledir hocam, bir şey diyemem. Ama oluyor yani, gerçi ben 30 vurunca sıkılıp ortada lambur lumbur koşup ölüyordun. Bayıyor bir süre sonra :D 

O health packler işte level6 mı ne oluyorsun oyun içerisinde, o zaman 6'ya ne basıyorsun attığın mermi packleri aynı zamanda heath pack gibi bir şey oluyordu sanırım. Support ben de çok oynadım, hiç özellikle bir "health pack"'in varlığını hatırlamıyorum. :icon_think:

allreadydead beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek beğenmedim valla. Hareket hantal ve sürekli karambolden sağdan soldan mermi yeme olayları vs. Black ops 6 dan kurtulamadık gene yani..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
20 hours ago, wazzap said:

@allreadydeaddediğiniz gibi belki de hiledir hocam, bir şey diyemem. Ama oluyor yani, gerçi ben 30 vurunca sıkılıp ortada lambur lumbur koşup ölüyordun. Bayıyor bir süre sonra :D 

O health packler işte level6 mı ne oluyorsun oyun içerisinde, o zaman 6'ya ne basıyorsun attığın mermi packleri aynı zamanda heath pack gibi bir şey oluyordu sanırım. Support ben de çok oynadım, hiç özellikle bir "health pack"'in varlığını hatırlamıyorum. :icon_think:

Hocam valla yalan olmasın bu hafta open beta'da tekrar bakarım ama benim hatırladığım ilk oyuna girerken bile "field medic" alabiliyordum ve 6'dan medpack atıyordu. Çünkü ben 3'te de, 4'te de, 1'de de hep medic ağırlıklı oynadım. Medic çok varsa, engineer veya jihad jeep için recon alıyordum.

@Squall onun ilacı küçük ve 24-16 kişilik sunucular. Ama tabii beta'da yoklar. Server Browser eklenirse ancak o kaostan öyle kurtulunabilir..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 12.08.2025 at 9:12 PM, allreadydead said:

Hocam JackFrags'ın da videosu var, adam heli ile 50 küsüre 3-4 bitiriyor. Ama death var gene, sıfır değil. Orada 54 vurması sorun değil, 0 death sorun. Hadi Revive diyelim, revive olduktan sonra tekrar vurulursan 5 saniye içinde direk ölüyorsun. Veya sniper ile HS yersen revive olmuyor... Ama arkadaş bunlara bile denk gelmemiş koca roundda...

böyle bir işinin ehli bir pilot olabilir 

The F-16 Fighting Falcon is NO JOKE in Battlefield 6...

https://youtu.be/Md4M-hZjtMs?si=iDi_gOLeMn6_zVJR

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok