Mesaj tarihi: 12 saat önce Tekrar açıldı ancak DLSS yok bu sefer de. Close Quarters girdim şimdi gayet iyi, tank vb yok modda. Sharpness da ciddi azaltılmış ilk hafta sonuna göre. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce (düzenlendi) Closed Quarters’ta 180-210 FPS arası Ultra ayarlarda FSR Quality upscaling ile. Çözünürlük 2560x1440. 14900K ve RTX 4080’le. 11 saat önce T800 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce (düzenlendi) 1 saat önce, T800 said: Tekrar açıldı ancak DLSS yok bu sefer de. 10 saat önce JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce (düzenlendi) Ya ben helikopter kontrollerini bir türlü oturtamadım. BF3-BF4'de tam ne ayarlarını kullandığımı da hatırlamıyorum. Normal GTA gibi bir oyundaki gibi helikopteri kullanmak istiyorum olmuyor. havadayken normal sola sağa dönmek istiyorum illa freelook yapar gibi bir açı verip kameraya öyle dönüyor benim de nevrim dönüyor amk. istediğim çok basit esasında L2-R2 yukarı aşağı (throttle up/down). Sağ analog ile helikopterin burnunu yere doğru verip öne gitmek veya çekince burnu kaldırmak. Mümkünse de sol analogla da Yaw'mı ne deniyor onu yapmak. Bir türlü oturtamadım. Firing range gibi bu araçlar için de bir yer olsa keşke. helikopteri conquest'te denk getirip binip ölmeden bu ayarları yapmak da ayrı dert. 9 saat önce Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce DLSS halen yok, FSR devam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce Bende 40 dk falan daha oynadımda zor dayandım ya çok sıkılıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce (düzenlendi) Olm bu oyun mu zevksiz ben mi zevk alamiyorum?.. DLSS icin repair files yapin diyorlar girmeden, ama bende ise yaramadi... [ Edit ]: Sniper olarak sacmalamalar... Asist dedigi de "spot" , yoksa ates ettigim rakip sayisi 10 tane filandir... 31 dakika önce JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş