Battlefield 6
1 1

Bu konuda 97 mesaj var

Closed Quarters’ta 180-210 FPS arası Ultra ayarlarda FSR Quality upscaling ile. Çözünürlük 2560x1440.

14900K ve RTX 4080’le. 

T800 tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben helikopter kontrollerini bir türlü oturtamadım. BF3-BF4'de tam ne ayarlarını kullandığımı da hatırlamıyorum. Normal GTA gibi bir oyundaki gibi helikopteri kullanmak istiyorum olmuyor. havadayken normal sola sağa dönmek istiyorum illa freelook yapar gibi bir açı verip kameraya öyle dönüyor benim de nevrim dönüyor amk. istediğim çok basit esasında L2-R2 yukarı aşağı (throttle up/down). Sağ analog ile helikopterin burnunu yere doğru verip öne gitmek veya çekince burnu kaldırmak. Mümkünse de sol analogla da Yaw'mı ne deniyor onu yapmak. Bir türlü oturtamadım. 

Firing range gibi bu araçlar için de bir yer olsa keşke. helikopteri conquest'te denk getirip binip ölmeden bu ayarları yapmak da ayrı dert.

Atrin tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Olm bu oyun mu zevksiz ben mi zevk alamiyorum?.. :D

DLSS icin repair files yapin diyorlar girmeden, ama bende ise yaramadi... 

[ Edit ]: 

s2M5RNk.png

Sniper olarak sacmalamalar... :D  Asist dedigi de "spot" , yoksa ates ettigim rakip sayisi 10 tane filandir... 

JardeL tarafından düzenlendi
Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dün yeni mouse ile bayağı bir menace oldum oyunda. Shotgun aşırı op. Biraz mekaniği yakalayınca Top 5 bitirmeye başladım tekrardan. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
16 saat önce, JardeL said:

DLSS icin repair files yapin diyorlar girmeden, ama bende ise yaramadi... 

Sununla ilgili bir guncelleme yapayim; ilk yaptigimda 3 bozuk dosya bulmustu, ben hicbirsey yapmadan girmistim oyuna DLSS cikmamisti... Sonrasinda Steam'in downloads kisminda clear cache yapip girdigimde DLSS geldi bende de... 

Shotgun'daki sikinti bence etki etmemesi gereken mesafelerde etkili olmasi, yoksa yakin mesafe tek atis normal...

Benim asil gicik kaptigim mevzu minmap'in yeri, benim ekran 49" oldugundan minimap nerdeyse yan odada kaliyor :D , onun yerini ayarlama imkani vermeleri lazim... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Network problemleri vardı zaten bu hafta sonu için de giderilmiş değil, Conquest bir müddet sonra can sıkmaya başlıyor, sol üst köşede network uyarı ikonları varsa ayrılıyorum oyundan. Bufferbloat falan ne varsa ayarladım da olmuyor, ping de genelde 50-55ms arası. Bu oyunda server var mı yok mu nedir anlamadım, peer to peer değildir diye düşünüyorum ancak bilemiyorum. Rubberbanding problemi var baya, ilk hafyta sonu da vardı halen devam ediyor. Sonradan düzeltilebilir mi emin değilim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam rubberbanding yok gibiydi bu sabah yine ortaya çıktı, 16 kişilik maçlarda bile var şu anda. Anında sol üstte network uyarıları çıkmaya başlıyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, T800 said:

Akşam rubberbanding yok gibiydi bu sabah yine ortaya çıktı, 16 kişilik maçlarda bile var şu anda. Anında sol üstte network uyarıları çıkmaya başlıyor.

bende arada grafikte bozulmalar oluyor; hani şu ekran ortasında bi noktadan kırılmış gibi çizgiler oluyor ya, ondan oluyor. Genelde yıkıntıların arasına girince, aralarına falan düşersem oluyor. 

Cuma ve Cumartesi biraz daha oynadım. Rush her zamanki rush; takımla oynarsan zevkli. sektör almalı olanlarda saldıranlar bariz şekilde çok iyi değillerse hiç şansları yok. Alınacak alan çok dar, süre çok uzun, siper aldığınn şeyler ortadan kaldırılabiliniyor, patlayıcıların çapları çok fazla ve fazla hasar veriyorlar. Savunanların oraya patlayıcı yağdırması yeterli oluyor. Zaten assault'da patlayıcı atan zımbırtı var, engineer da roket var, herkesde el bombası var...anlamsız gibi o mod.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

O hep oluyor da rubberbanding oynanmaz hale getiriyor.

AK 105 carbine baya iyi bu arada burst modda.

T800 tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Crossplay olan oyunlarda oluyor bu, mouse-klavye ikilisine karşı ezilme olmasın diye yapanlar var, bu nedenle hatta PC’de bile controller ile oynayanlar oluyor bu tipte oyunları.

Kendi adıma konuşmak gerekirse controller ile FPS nasıl oynanabilir çözebilmiş değilim veya herhangi bir shooter oyun. Senaryolu oyunlarda bile fırlatasım geliyor bazen asla becerebildiğim bir şey değil.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 minutes ago, T800 said:

Crossplay olan oyunlarda oluyor bu, mouse-klavye ikilisine karşı ezilme olmasın diye yapanlar var, bu nedenle hatta PC’de bile controller ile oynayanlar oluyor bu tipte oyunları.

Kendi adıma konuşmak gerekirse controller ile FPS nasıl oynanabilir çözebilmiş değilim veya herhangi bir shooter oyun. Senaryolu oyunlarda bile fırlatasım geliyor bazen asla becerebildiğim bir şey değil.

Ben 1942, BF4, BF1 falan uçak/heli kısmını kontroller ile oynadım. Ama piyade mümkün değil...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok