USA'den ne getirtilir?
1 1

Bu konuda 20 mesaj var

Merhaba herkese,

Yakın bir arkadaşımın Ekim ortası gibi gelme durumu var. Şu durumda ne getirtilebilir Amerika'dan? Bavulda fazla yer kaplamaması gerekiyor. O nedenle ekran kartları bile büyük kaçıyor.

Aklıma SSD'ler veya RAM'ler falan geldi. Bir de tabi cep telefonları. iPhone 6S'ler çıkmak üzere. Fakat sim-free sonradan satışa sunuluyor. 

Duyduğuma göre Tmobile olanlar TR'de çalışıyormuş sim free gibi. 

Sizin önerileriniz nelerdir? 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

incelemelerden gördüğüm kadarıyla aynasız dediğiniz şeyin dslr'dan herhangi kaydadeğer bir artısı gözükmüyor görüntü kalitesi veya herhangi bir özellik olarak... farkı nedir ki bu kadar abartacak?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

incelemelerden gördüğüm kadarıyla aynasız dediğiniz şeyin dslr'dan herhangi kaydadeğer bir artısı gözükmüyor görüntü kalitesi veya herhangi bir özellik olarak... farkı nedir ki bu kadar abartacak?

Ufacık bir çanta ile makina + 3 lens taşıyabiliyorsun...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Gopro varsa akilda yanina bir de guzel bir gimbal iyi olur..cekilecek goruntuler sonrasi kendinizi yonetmen gibi hissedersiniz

Hatta bir de drone?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

[aramaya inandigim icin yeni baslik acmamak adina yuksek musadenizle hortlatiyorum🧟‍♀️]

gecen sefer abd'ye gittigimde plansiz gittim. arkadaslar da airpods, macbook ve powerbank disinda birsey almadilar. ben tirto bir skechers ayakkabi disinda oyle aman aman ucuza birsey goremedim :lol:

var midir hala oradan tasimaya degecek birseyler sizce?

infestor tarafından düzenlendi
Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, infestor said:

[aramaya inandigim icin yeni baslik acmamak adina yuksek musadenizle hortlatiyorum🧟‍♀️]

gecen sefer abd'ye gittigimde plansiz gittim. arkadaslar da airpods, macbook ve powerbank disinda birsey almadilar. ben tirto bir skechers ayakkabi disinda oyle aman aman ucuza birsey goremedim :lol:

Steam deck veya Switch 2 falan getirilir burda satılır, olmadı oynarsınız. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

On 2025-12-16 at 11:49, infestor said:

Black friday ve cyber monday gecti ama yakinda boxing day var. Bence en kolayi walmart’in appi indirip konaklayacaginiz yerin yakinindaki walmart’tan teslim seklinde siparisi vermek. Bir haftadan fazla kalacagiz teslimat sorun olmaz derseniz amazon da olur tabi. Her iki yerden de alirken saticisina aman dikkat.

Elektronik urunler ilk akla gelse de kiminle konussam ABD’den cogunlukla giyim urunleri aliyorlar. Ozellikle spor ayakkabi ve outdoor giyim cok farkediyormus.

Chronos tarafından düzenlendi
imla

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

akılda spesifik bir şey yoksa sırf almış olmak için bir şeyler alınmaz... türkiyede olmayan veya türkiyede 3 katı fiyatına satılan bir kaç şey var mesela aklımda, gidersem direkt onları alırım. onun harici çok da önemi yok.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Spor odakli outdoor/akilli saat meraki varsa Garmin saat olabilir, gecen hafta Almanya’dan modeline gore TR fiyatindan nerdeyse 20-25bin altina aldik : O

Hatta uc bes fazla alip niye burda satmiyoruz ki diye hayiflandim

Yine Garmin tansiyon olcum cihazini da uyguna aldik. Zaten Garmin tartisi vardi, iyice saglik isi takibi Garmin ekosisteme emanet oldu.

CaRaBeeN tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   1 üye