Gelecek Filmler
5 5

Bu konuda 755 mesaj var

Stephen King eseri uyarlaması izlemek için Kara Kule dizisini bekleyeceğim galiba, fragman pek açmadı. :1pof:

Peregrine tarafından düzenlendi
long days and pleasant nights 🖖
Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 hours ago, Peregrine said:

Stephen King eseri uyarlaması izlemek için Kara Kule dizisini bekleyeceğim galiba, fragman pek açmadı. :1pof:

Kara kule neyi ?????? Dizisi mi var onun ?? :icon_eek:

Filmi rezaletti. Dizisinden ne bekliyorsam..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam kitap serisini okumadın herhalde, baz olarak filmi almandan yola çıkarak tahmin ediyorum tabi. Kitaplar efsane...
Dizisi şu an development aşamasında, production aşamasına geçmedi. 2027 gibi iyi niyetli bir tahmin yapıyorum. Duke Nukem Forever'a da dönebilir tabi. 🤷‍♂️

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 hours ago, Peregrine said:

Hocam kitap serisini okumadın herhalde, baz olarak filmi almandan yola çıkarak tahmin ediyorum tabi. Kitaplar efsane...
Dizisi şu an development aşamasında, production aşamasına geçmedi. 2027 gibi iyi niyetli bir tahmin yapıyorum. Duke Nukem Forever'a da dönebilir tabi. 🤷‍♂️

King'in yazdıklarının büyük çoğunluğunu, Kara Kule'yi de adam yazdıkça okudum. Yani 90'larda başlayıp, 2010'lara kadar bekleye bekleye okudum :D LOTR falan dahil olmak üzere en sevdiğim bilim kurgu serisi Kara Kule. O yüzden filminden nefret ettim, çünkü hikayenin içinden geçmişlerdi. Idris Elba'yı severim ama Roland Deschain olması ? :2no: Gene böyle olacaksa hiç olmasa daha iyi... Zaten King yazım stiliyle herşeyi canlı canlı detaylarıyla aktarıyor. Bıraksınlar onların politik ajandalarına göre çarpıtılmış resimler yerine bizim hayal dünyamızdaki resim kalsın.

allreadydead tarafından düzenlendi
Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
5 5

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok