Gelecek Filmler
5 5

801 posts in this topic

Another alien movie...another scene with a person unknowingly looking right down an egg just to have a face hugger jump on it.....

Bende şu yoruma katılıyorum. İlk Alien'in yeniden çekimi gibi olmuş fragmanlardan gördüğüm kadarıyla. Pek bir beklentim yok açıkçası filmden.

@@RFID trailerdaki uzaylı gemisi prometheus'taki ile aynı mı ? model olarak sormuyorum. aynı gezegende falan mı geçiyor veya ?

izlemeyin mi diyorsunuz? imdb puanı pek iyi değil gibi?

http://www.imdb.com/title/tt5988370/?ref_=fn_al_tt_1

Hocam ben izledim, şiddetle tavsiye ediyorum, puanlara aldanmayı lütfen. Her Türk vatandaşı izlemeli hatta daha da iddialı konuşacağım, kendini insan olarak hisseden her Dünya yaratığı hatta biz insanlara özenen Dünyadışı varlıklarda izlemeli, bu kadim eserden herkes faydalanmalı.

Makaan likes this

izlemeyin mi diyorsunuz? imdb puanı pek iyi değil gibi?

http://www.imdb.com/title/tt5988370/?ref_=fn_al_tt_1

Buna yüksek puan verecek adamın IMDB'den haberi bile yok. Profil çok farklı.

Haberleri olsa topyekün savaş açarlar ve "Eeeyyy IMDB, artık Türkiye'de hizmet vermek istiyorsan bizi de göreceksiiiinnn. Yok öyle yağmaaaağğğğğ!" derler :zuh:

Hocam ben izledim, şiddetle tavsiye ediyorum, puanlara aldanmayı lütfen. Her Türk vatandaşı izlemeli hatta daha da iddialı konuşacağım, kendini insan olarak hisseden her Dünya yaratığı hatta biz insanlara özenen Dünyadışı varlıklarda izlemeli, bu kadim eserden herkes faydalanmalı.

Trailerda gördüm masaya  yumruk atılan çayların uçtuğu bir sahne var , ne oluyor orda?

Şu varmış bir de.

vz20jbpcgkky.jpg