Tahmin ettiğim gibi alışmak biraz zaman alacak gibi. Görelim bakalım.
Güncelleme: Arkadaşla yollarımızı an itibariyle ayırdık. Tuşların yüksekliğine alışamadım kısaca. Bir kere low profile'a alışınca geri dönüş olmuyormuş onu anladım. Keychron K5 Max hedefimde an itibariyle çünkü Corsair Vanguard Air 99'un yakın zamanda geleceği yok gibi görünüyor. Gelse bile fiyat biraz yüksek kaçacak sanki.
Bir ek daha yapalım o vakit
Keychton K5 Max masamda ve neden ilk başta bunu almamışım dedirtti resmen. Sessiz, süper düşük profil, çin kerhanelerinden değil de protokol kerhanelerinden çıkmış gibi ağırbaşlı
Çerçevesiz oluşu da çok iyi bir özellikmiş. Tek sıkıntısı kablosunun kısa olması. Neyse ki telafi edilebilir bir şey. Şimdilik kablosuz kullanıyorum ama şarjla falan uğraşmayı sevmediğim için yakın zamanda bir kablo alıp kullanırım.
Gravastar'ı da kazasız belasız iade ettik Amazon sayesinde. Bunu da oradan aldım kafam rahat olsun diye. Şimdilik bir sorun çıkacakmış gibi görünmüyor. Anlaşılan o ki bana bu saatten sonra yüksek profil olmaz. O konuyu kapatmışım uzun zaman önce.