Overwatch
2 2

Bu konuda 664 mesaj var

Biraz önce defense'te tamamen domine ettiğimiz bir hollywood oyununu tamamen şımarıklığına kaybettik. Adamları kapıda karşılmaya kalkıştılar, bir tane zenya ulti ile kaçtı ve dağınıklık yarattı ve sonra tek tek avladılar. Ardından neredeyse sonuna kadar sürdüler payload'u. süreleri bitmişti zenya ulti'yi açıp kaçmasa veya daha önemlisi biz savunmamız gereken choke point'i sabırlı bir şekilde tutmasını bilseydik. Sonra da attack a onlar kadar uzağa taşıyamadık payload'u ve kaybettik. 

Bu oyun sadece sinir bozukluğu. Grup yapsan iletişim kurmuyorsun, grup yapmasan 13 yaşındaki sivilceli çocuğun aklına güvenmek zorunda kalıyorsun.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 

9. DPS oynayıp yaralandığında heal'i ayağına bekleme alışkanlığı var. Halbuki control point'e 2 saniyeliğine dönse saniyesinde heal alacak. Öbür türlü healer'ı riske atıyor. Bu da yine geri çekilme içgüdüsü ile alakalı. Türk insanının bu özelliği pek yok sanırım.

 

 

 

DPS oynamayıp daha fightlara girmeden bile "Sen beni healle hep yavrucum" diyen abilerimiz var ama ben de isim vermek istemiyorum. Profil fotoma bakabilirsiniz. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Competitive'de bir ipin ucu kaçınca bir daha tutulmuyor. Sezon bitmeden rating'imi 1000 puana kadar düşürebilir miyim onu deniyor gibiyim. Hep single giriyorum. Öyle tiplerle oynamaya başladım ki rating 1400'ün altına indikten sonra artık gülmekten karnıma ağrı giriyor. Sanırım 3.sezona başlamayacağım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

S3 tamamen bağımsız değil. Blizz Developer'lardan yapılan bir açıklamada, S2'de çok fazla gold ve platinum player yığılması olduğunu, nurada bir yanlışlık yaptıklarını, gelecek sezonda daha fazla bronze ve silver oyuncu olacağını söylediler. 

Bunu sağlamak için de, sadece placement maçlara değil, bir önceki sezondaki ratingi de kısmen dikkate alacaklarmış. 

Ben de solo oynuyorum ama büyük bir sabırla, olabildiğince yapıcı olmaya çalışıyorum. 2486 SR'a çıkmıştım. 2180'lere indim. 2 defa 2380'lere çıktım. Şimdi son kez zorluyorum 2500 için. Bakalım nolacak. 

Genelde team voice'e giriyorum. Main Zenya oynadığımı ama şu şu karakterleri de oynayabildiğimi söylüyorum. Birisi absürd bir seçim yaparsa uyarıyorum tatlı dille. Kötü oynarsa abicim sen değiştir şunu tarzı takılyıroum. Tabiki her zaman tutmuyor. OÇ 13 yaşındaki küçük rus çocuklar var malesef oyunda ya da o kafada olan. 

Win ratio %50 civarı oluyor genelde herşeye rağmen.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben son 1-2 gündür Competitive'de öyle takılıyorum kimseye kızmıyorum gerektikçe takviye yapmaya uğraşıyorum. Hatta 2 oyunu uber noob takımdaşları taşıyarak aldım.

 

Ama 3000 puan hayalleri bitti artık, 3 defa 2500'lere çıkıp 2100'lere düşersek olacağı bu maalesef. Bu oyunu belirli bir grupla oynamak lazım, yoksa Solo Competitive saç baş yolduruyor çoğu zaman. Geçen adamın teki teşekkür etti kimse birbiriyle kavga etmeden 2-2-2 yaptık diye. :D

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sonunda aldım oyunu. Daha competitive falan giremiyorum tabi level 10 olduğum için. :)

 

Level 25 e  çabuk ulaşırım umarım, quick gamedeki 2 tane widow falan alan herifler iyice hasta ediyorlar çünkü.

 

Genelde bir tane arkadaşla takılıyorum, eğer oynamak isteyen olursa ekleye bilir. ismailjr#2331

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, sonunda 2500 olabildim. Bugün şansım yaver gitti diyebilirim. Herkes uyumluydu. Kaybettiğimiz dediğim maçları bile ya draw bitti ya da çevirdik bir şekilde. Sanırım 1 kez kaybettim. 2380'den 2508 yaptım ve bıraktım bu sezon için.

1. Quick play bitmiş, bir el atılması lazım.

2. comptetitive oynamak güzel ama sabotaj olma ihtimali çok yüksek. İnsanlara underachieving olduğunu anlatmak oldukça zor. 

3. S3'te umarım devamlı oyunu trolleyen tipler oldukça hızlı bir biçimde bronze'a düşer. Zira placement maçları sonrası gerçekten bazılarına yüksek rating verilmiş diyorsunuz. Oyunu yeteneği ile bir alakası yok tamamen bakış açısı özürlü bazılarının. Oyun sırasında küsüp troll herolar almalar vs.

4. Sombra gameplay videoları izledim. Ana nasıl S2'ye damga vurduysa, S3'e de Sombra vurabilir. EMP çok güçlü, ayrıca hack olayı da çok hızlı olduğundan kullanışlı baya. 

5. Ben bir acc daha açıcam arkadaşlarla ortak. "Casual" comptetitive oynamak için. Yoksa bazen gerçekten rus 12 yaşındaki çocuğa sinirleniyorsun. Team voice'de konuşuyor bi de devamlı. :)

S3'te görüşürüz...
 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

3. S3'te umarım devamlı oyunu trolleyen tipler oldukça hızlı bir biçimde bronze'a düşer. Zira placement maçları sonrası gerçekten bazılarına yüksek rating verilmiş diyorsunuz.

 

Barış abicim de 1.5k' ya düşmüş, S3' de böyle bir revizyona gidilirse 1k' yi geçemez. :(

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@ObiWan

Beni de alsana yanına. Ben de kızdırırım seni güzel güzel, hem Türkçe uyarırsın rahat rahat.  :P

Şaka bir yana en azından 2-3 kişi girelim de azıcık düzelteyim ya sezon bitmeden şu ezik halimi.  :icon_think:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ben de favori setuplarımı yazayım.

Offense

Main tank: Rheinhart

Off tank: Zarya (D.Va)
DPS 1: Mcree
DPS 2: Genji (iyi genji yoksa Pharah o da olmadı Soldier bile olabilir, haritaya ve karşı takıma göre değişebilecek bir spot bu, özellikle gold league'de)
Support 1: Lucio (banko)
Support 2: Ana (Zenyatta)

Defense

Main tank: Rheinhart (fakat offense kadar zorunlu değil)

Off tank: Zarya (Roadhog, Winston, özellikle genji counter edilecekse)
DPS 1: Mcree (Soldier, pharah'a karşı counter için)
DPS 2: Mei (Junkrat olabilir ama choke pointin bir şekilde tutulması lazım, yoksa açık arazide junkrat'in etkisi çok ciddi düşüyor, çok fazla aiming söz konusu olmadığı için)
Support 1: Lucio (Mercy, Mercy biraz pasif kalıyor ama ultisi en çok defansta işe yarıyor tutturabilirse)
Support 2: Zenyatta (Ana, haritaya göre ve yaratıcı oynanacaksa Symetra)

King of the Hill
Main tank: Zarya (Rhein'a gerek yok)
Off tank: D.Va (Winston, Roadhog)

DPS 1: Mcree
DPS 2: Pharah / Mei
Support 1: Lucio
Support 2: Zenyatta

@ yaparım hocam, şimdi ben bir arkadaşla ortak acc açıyorum. Onla oynamaya başlayacam, kafa rahat bir şekilde oynarım grup mrup hepsini yaparız.

@@Executioner 2000 küsür SR yapmıştı bir ara bakmıştım ne ara 1.5k oldu? @@Onur

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bana Battle.Net'ten mesaj atın beraber gireriz. Puan falan pek umurumda değil zaten 2300-2400 gidip geliyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@Executioner 2000 küsür SR yapmıştı bir ara bakmıştım ne ara 1.5k oldu? @@Onur

 

Barış abi rank kassın diye çok uğraşıyorduk biz ekip olarak, 1-2 gün bireysel takıldık ve hepimiz Platinium' mumuzu aldık. Ne olduysa o 1-2 gün aralığında olmuş Barış abimin başına gelenler. :(

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün yarın alırım account'u, fakat lvl 25 yapmak lazım. O da kolay zaten arkadaşla ortak olacağımızdan dolayı. Birilerine verir lvl 25 yaptırırız hemen quickplay'de.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@Executioner 2000 küsür SR yapmıştı bir ara bakmıştım ne ara 1.5k oldu?

 

Lanet gibi ya, üst üste troller geliyor. 1470 e kadar düştüm 2250'den. Abi kazanalım diye kıçımı yırtıyorum yok. Herif hanzo alıyor, Widow alıyor saldırırken, ne dersen de değiştirmiyor.Hayır o kadar ısrar ediyor oynayacam diye, oynayabiliyor mu diyeceksen o da yok. Mal gibi buluta,duvara ateş edip duruyorlar. Birde kaybettikten sonra o sinirle tekrar oyun aratıyorsun,o herifle aynı takıma veriyor matchmaking tekrar, ve bilin bakalım eleman ne seçiyor. Widowmaker tabi ki. 3 kere başıma geldi bu :). Yani arkadaşlar böyle bir trolle maç yapıp ezildikten sonra 2-3 dakika bekleyin aramak için. Yoksa aynı acı deneyimi tekrar yaşamanız hiçte az olasılık değil. Biz bu lavuklarla uğraşırken karşı takımda deli gibi takım oyunu çıkartıyor, map için düzgün herolar alıyorlar, herkes görevini yapıyor falan. Tabi böyle olunca bizim widow'lu 3,5 kişilik takımlarımızı eziyorlar. O lavuklarda bu arada burunlarından kıl aldırmıyorlar, çoğu konuşmuyor, konuşanlarda maşallah değişik bir ruh hali içerisindeler, hatta bir tanesi madem o kadar iyisiniz 5 kişide oyunu alabilirsiniz gibi birşey demişti, monitörü ısırmıştım sinirden.

 

Bu lavukların Blizzard tarafından birşekilde ayıklanması lazım yoksa cidden çekilmiyor. Bir bebe trollük yapıp eğlenecek diye 5 kişinin oyunu rezil oluyor, adamlara gördüğüm kadarıyla hiç yaptırımda yok. O widowları bütün takım raporlamıştı oynarken sonra aynı herif tekrar bir sonraki maçta geldi. Bu herifleri illa banlamalarıda gerekmiyor, bu kadar çok rapor alan tipleri eşleştirsin birbiriyle matchmaking, Widow Widow takılsınlar istedikleri gibi. Bu sistemi kurmak o kadarda zor değil yani.

İlla her oyun kazanılacak diye birşey yok. Azcık metaya uygun oynanan, azcık takım içi iletişim olan oyunlarda kaybetsem bile eğleniyorum. Dün biraz oynadım 1470'den 1700'lere kadar tekrar yükselttim rankımı. Blizz matchmaking bana iltimas mı geçti nedir çoğunlukla düzgün adamlarla oynadım.(bizim El Kaide başkanıyla attığım oyun hariç). Ama pek ümidim kalmadı artık platiniuma çıkmak için.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

2 oyun üstüste kaybederseniz çıkın bir 30 dk sonra geri girin. 3 oyun üstüste kazanırsınız.

 

Şu ana kadar en fazla 5 maç üstüste kazandım. 5.maçtan sonra o günlük oyunu bırakmak lazım çünkü ben artık resmen kasıtlı bir şekilde matchmakingin sizi uyduruk takımlara attığını düşünüyorum. Üstüste 5 maç kazanıp 10 maç kaybettiğim günler oldu. Hayır yani 10 oyunun 10'unda birden takımda rahatsız, mal adamlar olmaz ki.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya .. valla ne diim bilmiyorum şaka gibi bu abartısız 25. diamond öncesi maçım falan heralde.. :2no:

 

Gerçekten bölüm sonu canavarı hissiyatı versin diye diamond maçında olabilecek en kötü teammate ve team composition ile bakalım yenebilecek misin şeklinde mi ayarladılar nedir yok yani olmuyor ve kesinlike benimle alakası yok olayın, inanılmaz birşey.. 

 

hR67d8P.jpg

16klK0G.jpg

UUuMcDo.jpg

 

Şimdi 26. diamond denemesine çıkıcam ...kazandığımda da oçlik olsun diye 29dan az puan verip 2999 da falan bırakmazsa bu oyun beni  bende birşey bilmiyorum.. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sezonda son bir mac yapayim dedim az once, ilk basta hepsi dps aldilar falan sonra kafanizmi iyi diye cikisinca bir tanesi mercy aldi, bir baskasi tank aldi falan (ben dva ydim) canavar gibi takim oldu, o mercy alan legendry oldu macta 10 oy aldi ve kazandik guzel bir oyundu..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
2 2

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok