Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Bu geceyi bağlayan 22 Kasım tarihinden itibaren geçerli benzine 6-8 kuruş indirim bekleniyormuş. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 kaşıkla verip kepçeyle alma durumları tam gaz on... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 15 kuruş gibi bir zam yakındır. Döviz bu haldeyken.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 (düzenlendi) 1 hour ago, Deathknight said: Bu geceyi bağlayan 22 Kasım tarihinden itibaren geçerli benzine 6-8 kuruş indirim bekleniyormuş. "Dolar 4 lirayı görür 1-2 güne, arkasından da zam yaparlar" diye dün almıştım benzin, bilsem almazdım... Kasım 21, 2017 Lightning McQueen tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 LPG Zammi varmış bu geceASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 4 saat önce, Hamso said: LPG Zammi varmış bu gece ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi LPG 4 liraya doğru diye başlığı değiştirsek mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Ben 2.99dan aldim dün opetten, 3.04 oldu sanırım.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 24 Kasımdan itibaren geçerli olmak üzere benzine 8-10 kuruş zam geliyor. Şaka gibiler Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 http://www.hurriyet.com.tr/benzine-son-dakika-zammi-10-kurus-zam-geliyor-40655043 Az önce gördüm haberi bende, siyasi yorumlarla çalkalandırmak istemiyorum ama bu işin artık cılkı çıktı. Bu işe birilerinin dur demesi lazım artık. Şaka mı bu ya 2 gün önce indirim getiriyorsun sonra tekrar üstüne koyarak zam yapıyorsun. Daha ay geçmeden gelen zamların haddi hesabı yok. Gerçekten başa çıkamıyorlarsa ya dövize direk bağlasınlar ya da ben bu işi beceremiyorum diyen çeksin gitsin. ahat and Trexxx beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 puahahahahahahah, ben de haberi yazmaya gelmiştim hemen, siz yazmışsınız bile. 33 senelik Türkiye vatandaşıyım. Böyle saçmalık görmedim. Benzin'e heralde 1 günlük black friday indirimi yapmak istediler. https://haber.doviz.com/gundem-haberleri/benzin-ve-otogaza-yeni-zam/531965 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ülke olarak komedi show'uz aq Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 1 saat önce, stardust said: puahahahahahahah, ben de haberi yazmaya gelmiştim hemen, siz yazmışsınız bile. 33 senelik Türkiye vatandaşıyım. Böyle saçmalık görmedim. Benzin'e heralde 1 günlük black friday indirimi yapmak istediler. https://haber.doviz.com/gundem-haberleri/benzin-ve-otogaza-yeni-zam/531965 Burda işyerinin kurucusu Ahmet amca var bitane artık emekli ama aile firması olduğumuz için özellikle şu sıralar torunları okula falan götür getir yapıp öle laflamaya takılmaya devam ediyor, neyse son dönem gelen benzin zamlarına sürekli bi şakayla karışık muhabbet olayımız var. Haberin üstüne benzer şeyi ben söyledim ona yahu Ahmet amca bu nasıl iş hadi ben gencim sizlerin tecrübesi görmüşü daha iyidir, ben bu yaşıma kadar böyle birşey görmedim sen hiç gördünmü dedim. Yok oğlum yok ben ömrü hayatımda böyle birşey görmedim dedi oda. Söyleyen 70 yaşında insan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 tabi işin ilginç kısmı ise, eski koalisyon tipi hükümetlerde doviz ve akaryakıt fiyatları kısa dönemde bu kadar zamlansa, medyanın da veryansın edişiyle millet sokaklara dökülürdü. Şimdi eleştirecek kimse de kalmadığı için "dış mihrak" ların ülkemiz üzerinde oynadığı "kirli oyun" ları izliyoruz işte. Yoksa yönetimin hatası yok Ben diyorum ama ciddiye almadı kimse henüz, bu akaryakıt zamlarını gündemden düşürmenin en güzel yolu, bak yılbaşı yaklaşıyor, koca devletsin 2018 yılı fiks benzin fiyatı 6.5 Lira, motorin fiyatı 5.5 lira de geç işte. 1 sene zam mı yaptın indirim mi yaptın falan diye gereksiz gündem oluşmasın. Zaten kimse ağzını açamıyor, bunu yapsan ne olacak sanki... quad and Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 (düzenlendi) 24 Kasımdan itibaren geçerli olmak üzere motorin litresine 19 kuruş LPG litresinde 13 kuruş zam geliyor. . . . . . . . . . . . . . . . . . şaka şaka diyorum ama gerçek çıkarsa banlamayın beni. Kasım 23, 2017 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Elinde sopayla gezen bi CHW tayfası görülmüş JJ sonra ben görmedim duymadım olmasın. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 24 Kasımdan itibaren geçerli olmak üzere motorin litresine 19 kuruş LPG litresinde 13 kuruş zam geliyor. . . . . . . . . . . . . . . . . . şaka şaka diyorum ama gerçek çıkarsa banlamayın beni.Benzin zammi ile ayni gune yazmasaydin inandirici olabilirdi. Benzin icin zaten Haberleri gezdik ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Quote 8 Aralık 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin fiyatında 14 kuruş indirim meydana gelmiştir. http://www.puis.org.tr Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 demek ki yakında 20 kuruş zam gelecek Firienholt, SEP, Mr.Smith and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Yarın alayım bari, azalmıştı zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 5 saat önce, jackjoker said: demek ki yakında 20 kuruş zam gelecek Doğru söze ne demeli, güler olduk ağlanacak halimize. Dolar ve petrolün biraz düşüşüyle hani indirim demesinler demek için yapıldı heralde. Ki petrol tekrar artış yapıyor şu an 1 haftayı geçmez sanırım yeniden zam gelmesi. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Benzine 7-9 kuruş zam geliyor. Az geldi bana, etkisiz kaldı bu sefer. http://www.bloomberght.com/haberler/haber/2078130-benzine-zam-geliyor SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Tam onu yazmaya gelmiştim @Firienholt. Bence de az oldu zam miktarı, daha çok gelir diyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Ne yazmıştık 1 haftayı geçmez zam gelmesi tekrar demiştik Daha fazla gelememesinin sebebi doların bacağının biraz kırılmasından ötürü oldu. Petrol seviyeleri korunurken dolar tekrar 3,90+ seviyelerine atarsa yine bi 6-7 kuruş düzeltme yapması gecikmeden gelir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ulan 1 hafta geçsin bari ya... ne saçma adamlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Otomatik sistem, yukarı yönlü çok iyi ve hızlı çalışıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş