Klavye Önerisi
2 2

Bu konuda 155 mesaj var

ben bunu aldım geçtim amazondan Keychron K5 Max%100 Brown Switch Kablosuz Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K5M-H3-TR) 

incelemeleri okudum beğendim. fiyatı da tam benlikti. brown switch de güzel. beğenmezsem en kötü @stardust'ın dediği gibi iade ederim.

MilesTeg, allreadydead and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, Atrin said:

ben bunu aldım geçtim amazondan Keychron K5 Max%100 Brown Switch Kablosuz Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K5M-H3-TR) 

incelemeleri okudum beğendim. fiyatı da tam benlikti. brown switch de güzel. beğenmezsem en kötü @stardust'ın dediği gibi iade ederim.

Brown iyi. 10+ senedir kullanıyorum ben gayet memnunum. Güle güle iyi günlerde kullan :)

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 hours ago, Atrin said:

İyi günlerde kullan hocam. Red, Brown, Blue switchlere mahkum değilsiniz bu arada. K5 Max'te hot swap özelliği olması lazım, şunlardan veya uygun başka low profile mekanik switchlerden alıp takabilirsiniz. Bunun gibi switchlerin birçoğuyla ilgili yüzlerce inceleme videosu var Youtube üzerinde, oradan da ses ve yazma deneyimlerine bakılabilir.

EK: Keychron sahipleri için de şunu şöyle bırakayım:

https://www.techspot.com/news/112022-keychron-shares-3d-keyboard-blueprints-github-opening-hardware.html

Keychron shares 3D keyboard blueprints on GitHub, opening hardware to modders. Users can download and tweak case plates and keycaps while commercial use remains restricted.

SEP tarafından düzenlendi
Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
21 hours ago, Atrin said:

Hayırlı olsun güzel seçim:thumbs: Vanguard Air 99 fahiş fiyatla gelirse-ki öyle olacak galiba-ben de Keychron alacağım gibi görünüyor.

Artık üzerinde biraz oynama zamanı:icon_dance:

https://www.youtube.com/watch?v=PNkl_RD6t48

MilesTeg tarafından düzenlendi
Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
2 2

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok