Mesaj tarihi: Nisan 10 ben bunu aldım geçtim amazondan Keychron K5 Max%100 Brown Switch Kablosuz Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K5M-H3-TR) incelemeleri okudum beğendim. fiyatı da tam benlikti. brown switch de güzel. beğenmezsem en kötü @stardust'ın dediği gibi iade ederim. SEP, JardeL, MilesTeg and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10 brown swicth oyunda üzmez, yazması çok keyiflidir, blue gibi de kafa sikmez. doğru seçim, güle güle kullan @Atrin Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10 3 hours ago, Atrin said: ben bunu aldım geçtim amazondan Keychron K5 Max%100 Brown Switch Kablosuz Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K5M-H3-TR) incelemeleri okudum beğendim. fiyatı da tam benlikti. brown switch de güzel. beğenmezsem en kötü @stardust'ın dediği gibi iade ederim. Brown iyi. 10+ senedir kullanıyorum ben gayet memnunum. Güle güle iyi günlerde kullan Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10 (düzenlendi) 8 hours ago, Atrin said: ben bunu aldım geçtim amazondan Keychron K5 Max%100 Brown Switch Kablosuz Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K5M-H3-TR) incelemeleri okudum beğendim. fiyatı da tam benlikti. brown switch de güzel. beğenmezsem en kötü @stardust'ın dediği gibi iade ederim. İyi günlerde kullan hocam. Red, Brown, Blue switchlere mahkum değilsiniz bu arada. K5 Max'te hot swap özelliği olması lazım, şunlardan veya uygun başka low profile mekanik switchlerden alıp takabilirsiniz. Bunun gibi switchlerin birçoğuyla ilgili yüzlerce inceleme videosu var Youtube üzerinde, oradan da ses ve yazma deneyimlerine bakılabilir. EK: Keychron sahipleri için de şunu şöyle bırakayım: https://www.techspot.com/news/112022-keychron-shares-3d-keyboard-blueprints-github-opening-hardware.html Quote Keychron shares 3D keyboard blueprints on GitHub, opening hardware to modders. Users can download and tweak case plates and keycaps while commercial use remains restricted. Nisan 10 SEP tarafından düzenlendi Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 08:33 (düzenlendi) 21 hours ago, Atrin said: ben bunu aldım geçtim amazondan Keychron K5 Max%100 Brown Switch Kablosuz Türkçe Mekanik Karbon Siyah Gaming Klavye (K5M-H3-TR) incelemeleri okudum beğendim. fiyatı da tam benlikti. brown switch de güzel. beğenmezsem en kötü @stardust'ın dediği gibi iade ederim. Hayırlı olsun güzel seçim Vanguard Air 99 fahiş fiyatla gelirse-ki öyle olacak galiba-ben de Keychron alacağım gibi görünüyor. Artık üzerinde biraz oynama zamanı https://www.youtube.com/watch?v=PNkl_RD6t48 Cumartesi günü saat 11:26 MilesTeg tarafından düzenlendi Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce O kadar "aman düşük profil olsun" diye kafa şişirdikten sonra gittim fantezi yaptım ve GravaStar Mercury K1 Pro aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0F66LBBLW Tamamen turuncu olan bir modeli de var ama o çok abartı geldi. Turuncuya zaafım var ancak o kadar da değil. Alıştığımdan daha yüksek profil olacak ancak alışacağımı düşünüyorum. "Bir daha mı gelicez bu dünyaya" diyerek orta yaş hormon dalgalanmalarının da etkisiyle bastım sipariş tuşuna. Millet motosiklet alıp tura çıkar biz anca bunu alabiliyoruz Gelince izlenimlerimi paylaşırım. SEP and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce 3 hours ago, MilesTeg said: O kadar "aman düşük profil olsun" diye kafa şişirdikten sonra gittim fantezi yaptım ve GravaStar Mercury K1 Pro aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0F66LBBLW Tamamen turuncu olan bir modeli de var ama o çok abartı geldi. Turuncuya zaafım var ancak o kadar da değil. Alıştığımdan daha yüksek profil olacak ancak alışacağımı düşünüyorum. "Bir daha mı gelicez bu dünyaya" diyerek orta yaş hormon dalgalanmalarının da etkisiyle bastım sipariş tuşuna. Millet motosiklet alıp tura çıkar biz anca bunu alabiliyoruz Gelince izlenimlerimi paylaşırım. Beklenmedik bi tercih olmuş hocam , güzel günlerde kullan. Deneyimleri bekliyoruz. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce fiyat adigi oyle kirilmis ki once cok pahali diye dusundum sonra dedimki ya dandirikler teli eskiden 3 kurus olanmouse klavyeler olmus binlerce lira bu kadar ust duzey metalli falan klayaye normal 15-20 dolara mouse alincaicimetoududa 35-50 lira veriyorduk bu forumun bile o donmelride hayirli olsun gule gule kullan alaksi yokta neden bilmiyorum biraz futurisitik diye mi aklima fallout hissi getirdi.(ordaoyleydi manasina degil) konsu disi hikac birileride bana adam gii bi pc dukkani gercek yada netten onersin ya bu maondan gr kendisi satsin urunu bul indirme denk getir ne stresin ne yeteneklerim yok MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce 4 hours ago, SEP said: Beklenmedik bi tercih olmuş hocam , güzel günlerde kullan. Deneyimleri bekliyoruz. Sağol hocam ama hala emin değilim tercihimden valla. Neyse gelsin göreceğiz 1 hour ago, nazareth said: hayirli olsun gule gule kullan alaksi yokta neden bilmiyorum biraz futurisitik diye mi aklima fallout hissi getirdi.(ordaoyleydi manasina degil) Sağol Naz. Fallout'tan ziyade genel olarak steampunk, cyberpunk vs. gibi bir havası var belki o yüzden öyle hissettirmiştir. Asıl şu model tam Caterpillar türevi iş makinalarıyla cyberpunk havasını daha çok yansıtıyor. Hatta Fallout'a daha yakın sanırım: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_gravastar-mercury-k1-pro-rgb-mekanik-aluminyum-cerceveli-ingilizce-q-kablosuz-gaming-klavye-sari-163759015.html Bunu da çok düşündüm ama ne kadar çekici gelse de sıkılırım gibi geldi zamanla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 43 dakika önce, MilesTeg said: Sağol hocam ama hala emin değilim tercihimden valla. Neyse gelsin göreceğiz Nesi var ya, ne güzel klavye. Çin kerhanesi gibi, rengarenk allreadydead and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 55 dakika önce 12 hours ago, CandleGarden said: Nesi var ya, ne güzel klavye. Çin kerhanesi gibi, rengarenk Hiç çin kerhanesi görmedim bilemeyeceğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş