Mesaj tarihi: Temmuz 22 1894 First-ever automobile race runs from Paris to Rouen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23 On 7/22/2026 at 2:44 PM, JardeL said: "(sabah oldugu icin de dark mode acik degildi)" Ekran amoled mi? Çünkü amoled değil LCD ise bunun bir önemi olmaması gerekir. Tabi LCD olup da çok fazla sayıda bölgeli local dimming yoksa, o zaman farkeder herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23 24 dakika önce, Peregrine said: Ekran amoled mi? Çünkü amoled değil LCD ise bunun bir önemi olmaması gerekir. Tabi LCD olup da çok fazla sayıda bölgeli local dimming yoksa, o zaman farkeder herhalde. Wow! some deep knowledge Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23 (düzenlendi) 38 dakika önce, Peregrine said: Ekran amoled mi? Çünkü amoled değil LCD ise bunun bir önemi olmaması gerekir. Tabi LCD olup da çok fazla sayıda bölgeli local dimming yoksa, o zaman farkeder herhalde. LCD ekran diye biliyorum, ki dogru o zaman da etkisi az olmasi lazim... OLED'e odaklaninca kacirmisim onu... Temmuz 23 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30 2003 Last classic VW Beetle rolls off the line Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 IONIQ 5'in ilk bakımı yaptırdım, insan direk dolandırılmış gibi hissediyor. Sadece polen filtresi değiştirmişler, 1.566 lira + kdv demişler (piyasada 850 lira) , ona da işçilik falan ekleyip 5.300 lira demişler. Garanti bozulmasın diye verdiğimiz haraç işte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 1 minute ago, kHanTW said: Sadece polen filtresi değiştirmişler, 1.566 lira + kdv demişler (piyasada 850 lira) , ona da işçilik falan ekleyip 5.300 lira demişler. takarken kolları yorulmuş heralde, işçiliğe bak.. cam suyu nedir allasen... çeşmeden koy geç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 1 hour ago, TiesTorN said: cam suyu nedir allasen... çeşmeden koy geç aaa öyle olur mu hiç. yetkili servisin koyduğu cam suyu çok özel olup bulunmaz ejderha gözyaşından imal edilmiştir bu arada garanti demişken, kendi aracımın sadece ilk bakımını y. serviste yaptırmıştım. ikinci bakıma 5.500 kron (40.000 lira) isteyince bu aç oğlu açlar, çüş dedim. bildiğin benzinli araba lan. dedim yemişim garantisini. tam garanti bitimine doğru da termostat cortladı. "tüm bakımları bizde yaptırmadın hele helee" diye tatava yapmadılar. değiştirdiler parçayı. neyse bu da böyle bir anımdır TiesTorN and Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 Ben kafalarını düdükledim, arabanın yanında ve arkadaki plastik parçadaki çizikleri de biraz adam ettirdim, bu seferkinin parayı ona sayıyorum. (Bunları yaptırmasam da aynı paraydı) Cam suyunu ben iyisinden alıyorum, normal suyla karıştırıp karıştırıp koyuyorum, işçiliği biraz zor oluyor (4 yaşındaki oğluma yaptırıyorum) ama olsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 4 Elektrikli Mini Countryman Favored Plus paketini eklemis araclara, baz fiyat yaklasik 400bin TL artmis, boyle olunca da arac %25'lik dilimden %55'lik dilime cikmis ve fiyat 3.87 milyon TL'ye firlamis... O fiyata satamazlar tabii, Premium Long Range Tesla Model Y fiyati... Muhtemelen bir matrah artisi gelebilir ya da Tesla'nin yaptigi gibi bombos arac getirmeleri gerekecek... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 4 On 8/3/2026 at 10:44, infestor said: aaa öyle olur mu hiç. yetkili servisin koyduğu cam suyu çok özel olup bulunmaz ejderha gözyaşından imal edilmiştir bu arada garanti demişken, kendi aracımın sadece ilk bakımını y. serviste yaptırmıştım. ikinci bakıma 5.500 kron (40.000 lira) isteyince bu aç oğlu açlar, çüş dedim. bildiğin benzinli araba lan. dedim yemişim garantisini. tam garanti bitimine doğru da termostat cortladı. "tüm bakımları bizde yaptırmadın hele helee" diye tatava yapmadılar. değiştirdiler parçayı. neyse bu da böyle bir anımdır Amerikali dealer abilerinden bayağı iyi ders almış keratalar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 6 On 03/08/2026 at 4:31 PM, kHanTW said: IONIQ 5'in ilk bakımı yaptırdım, insan direk dolandırılmış gibi hissediyor. Sadece polen filtresi değiştirmişler, 1.566 lira + kdv demişler (piyasada 850 lira) , ona da işçilik falan ekleyip 5.300 lira demişler. Garanti bozulmasın diye verdiğimiz haraç işte. Borusan benim yumurtaya 19k aldı ama kapıyı 28k dan falan açmışlardı. Değişen kayda değer sadece yağ, başka bir şey yok. Garanti için çektiğimiz eziyet.... Neyseki ikame araç verdiler ikiletmeden. 2025 model 3.20 kullanmış oldum biraz. bir de servis ortamı ön tarafı showroom olduğundan gayet güzel. bi cafe gibi bir yerleri var oturup çay kahve içip ufak tefek atıştırabiliyorsun ücretsiz olarak. Benimkinin işi öğleden sonraya uzayacağı için, ikame aracı alıp gittim ama 1-2 saat geçirilebilir bir ortamdı en azından.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10 1978 Fatal Ford Pinto crash in Indiana Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19 1909 First race is held at the Indianapolis Motor Speedway Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19 Benim G21 için BMW gönüllü geri çağırma başlatmış. Marş motorunda sorun varmış. 3 hafta önce servis sipariş verdi parçayı Almanya'dan. Dün gelmiş. bugün yarın gidip taktıracağım. Quote Kayıtlarımıza göre sahip olduğunuz XXX plakalı, XXX şasi numaralı BMW aracınızda; üstün kalite ve yüksek teknik standartlarının devamlılığını sağlamak için Üretici Teknik Departmanı' nın önerileri ile kontrollerin yapılması gereklidir. Bu doğrultuda, aracınızda Marş Motoru Değiştirilmesi ile ilgili geri çağırma kampanyası bulunmaktadır. Etkilenen araçlarda, çok sayıda çalıştırmadan sonra solenoid şalterdeki ısınmanın motorun ilk çalıştırma performansını olumsuz etkileyebileceği, bazı özel koşullar altında ise motorun çalıştırılamamasına yol açabileceği belirlenmiştir Ayrıca, solenoid şalterle ilgili olarak düşük bir olasılık da olsa teknik bir risk değerlendirilmiş olup, bu durum marş motoru üzerinde yerel ısınmaya neden olabilir. Böyle bir durumda, sürüş sırasında veya araçtan indikten sonra hafif duman fark edilmesi mümkündür. Bu nedenle, motor çalıştırıldıktan sonra aracın gözetimsiz bırakılmaması önerilmektedir. Bu itibarla marş motoru değişimi ile bu olasılıkların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Bu işlemlerin en kısa zamanda üreticinin öngördüğü standartlarda gerçekleştirilmesi için aşağıda erişim adresleri verilmiş olan en yakın Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi’ ni arayarak randevu almanız ve aracınızı servise getirmeniz gerekmektedir. Güvenliğinizle ilgili bu aksiyonun aracınıza uygulanıp uygulanmadığı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bildirilecek olup; ayrıca www.sanayi.gov.tr adresinde de kamuya duyurulacaktır. Gönüllü geri çağırma kapsamında aracınıza uygulanacak aksiyon işlemi ile ilgili;programlama, yazılım güncelleştirme, parça değişikliği ve işçilik vs. işlemler ücretsiz olarak yapılacaktır. 22.02.2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan, “Otomotiv Ürünlerine İlişkin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği” ne göre, araç sahiplerine yapılan bildirime rağmen yükümlülüklerini yerine getirmeyen müşterilerimizin araçlarının, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yönlendirmesi ile trafikten geçici veya sürekli olarak men edilebileceği gibi Tüvtürk periyodik muayenelerinden de kusurlu sayılabileceğini bilginize sunarız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20 (düzenlendi) 10 hours ago, Atrin said: 3 hafta abi konuyla biraz alakasiz olarak cemkirecegim izninizle. bu otomotiv sirketlerinin tedarik zincirdeki cirkefligi ve basiretsizligi nedir ya? anlayamiyorum ben bunu. arac desen 50 yillik bir arac degil. yeni. nasil parcasi 3 haftada tedarik ediliyor? kaldi ki bir de mars motoru. oyle cok ozel bir parca da degil. lan temu'dan aldigim urun cin'den 1 haftada geliyor ya. el insaf. markadan bagimsiz boyle bir sacmalik var. sikko opel'de de vardi. "baski balatasi siparis ettik gelmesi 4 hafta". ulan deveyle kervanla mi geliyor bu arabistan uzerinden?!moria madenlerinde cucelere ozel olarak mi urettiriyorsunuz allahin baski balatasini?! Ağustos 20 infestor tarafından düzenlendi Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20 2 hours ago, infestor said: abi konuyla biraz alakasiz olarak cemkirecegim izninizle. bu otomotiv sirketlerinin tedarik zincirdeki cirkefligi ve basiretsizligi nedir ya? anlayamiyorum ben bunu. arac desen 50 yillik bir arac degil. yeni. nasil parcasi 3 haftada tedarik ediliyor? kaldi ki bir de mars motoru. oyle cok ozel bir parca da degil. lan temu'dan aldigim urun cin'den 1 haftada geliyor ya. el insaf. markadan bagimsiz boyle bir sacmalik var. sikko opel'de de vardi. "baski balatasi siparis ettik gelmesi 4 hafta". ulan deveyle kervanla mi geliyor bu arabistan uzerinden?!moria madenlerinde cucelere ozel olarak mi urettiriyorsunuz allahin baski balatasini?! Ellerinde sürekli yedek parça tutmuyolar veya sınırlı sayıda oluyor. Bişey lazım olduğunda sipariş verip varsa başka şehirden getirtiyolar ya da ithalat yaptırılıyor (ki bu 3 hafta gibi bekleme süreleri de işlerine geliyor). Ayrıca ithalat sürecinde vakit kaybetmeyi de özellikle istiyolar ya da olabildiğince ağırdan alıyolar. Çünkü stokta parça olsa günlük iş yükü artacak, sök tak vs sürekli yoğun şekilde adam çalıştıracak. İnsanları bekleyince (eğer ikame araç vaadi de yoksa) servisi doldurmamak onlara göre daha iyi. Not: Kimseyi savunmuyorum bu arada, hepsi aynı. infestor and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20 Bir de siparişlerin birikmesini bekleyip tek gümrükleme yapmaya çalışıyorlardır, örneğin ayda 1 kere bi konteyner doldurup getiriyorlardır.... infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20 bir de kronik "arac yok" geyigi var kendimi bildim bileli. tee 1998 yilinda babamlar vw transporter almaya niyetlenmislerdi, teslimat suresi sacma sapan birsey olunca nissan'in bir panelvanini almislardi. bu da buyuk ihtimalle istedigimiz araci fabrika siparisi vermememizden kaynakli (=enflasyondan dolayi) Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25 (düzenlendi) On 20.08.2026 at 9:25 AM, infestor said: abi konuyla biraz alakasiz olarak cemkirecegim izninizle. bu otomotiv sirketlerinin tedarik zincirdeki cirkefligi ve basiretsizligi nedir ya? anlayamiyorum ben bunu. arac desen 50 yillik bir arac degil. yeni. nasil parcasi 3 haftada tedarik ediliyor? kaldi ki bir de mars motoru. oyle cok ozel bir parca da degil. lan temu'dan aldigim urun cin'den 1 haftada geliyor ya. el insaf. markadan bagimsiz boyle bir sacmalik var. sikko opel'de de vardi. "baski balatasi siparis ettik gelmesi 4 hafta". ulan deveyle kervanla mi geliyor bu arabistan uzerinden?!moria madenlerinde cucelere ozel olarak mi urettiriyorsunuz allahin baski balatasini?! İşin komiği parça geldi almanyadan. dün bıraktım arabayı akşam üzeri biter dediler. akşam üzeri aradılar uygun conta mı ne yokmuş takamamışlar. diğer servislere soruyorlarmış varmıymışmışmış diye neyse arabaya ihtiyacım yoktu bu ara zaten de rezalet yani. Ağustos 25 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1 On 2026-08-20 at 08:24, infestor said: bir de kronik "arac yok" geyigi var kendimi bildim bileli. tee 1998 yilinda babamlar vw transporter almaya niyetlenmislerdi, teslimat suresi sacma sapan birsey olunca nissan'in bir panelvanini almislardi. bu da buyuk ihtimalle istedigimiz araci fabrika siparisi vermememizden kaynakli (=enflasyondan dolayi) Hocam bu konu markadan markaya degisiyor. Gecen yil ve bu yil Subaru’ya randevu alip gittik ellerinde bir tane Impreza yok heriflerin ve en cok sattiklari arac, satis danismani cocuk kendi arabasini getirdi gosterdi. Toyota’dan alalim desek siraya girip beklememiz gerekiyormus. Chevrolet’te 0% faiz kampanyasi vardi gorelim dedik, compct arabalari yok mecbur SUV’lere baktik. 3 farkli modelin her triminden her renk vardi ellerinde. Ayni sekilde Honda’da Civic baktik her trimden her renk sira sira duruyordu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş