Mesaj tarihi: Temmuz 22 1894 First-ever automobile race runs from Paris to Rouen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23 On 7/22/2026 at 2:44 PM, JardeL said: "(sabah oldugu icin de dark mode acik degildi)" Ekran amoled mi? Çünkü amoled değil LCD ise bunun bir önemi olmaması gerekir. Tabi LCD olup da çok fazla sayıda bölgeli local dimming yoksa, o zaman farkeder herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23 24 dakika önce, Peregrine said: Ekran amoled mi? Çünkü amoled değil LCD ise bunun bir önemi olmaması gerekir. Tabi LCD olup da çok fazla sayıda bölgeli local dimming yoksa, o zaman farkeder herhalde. Wow! some deep knowledge Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23 (düzenlendi) 38 dakika önce, Peregrine said: Ekran amoled mi? Çünkü amoled değil LCD ise bunun bir önemi olmaması gerekir. Tabi LCD olup da çok fazla sayıda bölgeli local dimming yoksa, o zaman farkeder herhalde. LCD ekran diye biliyorum, ki dogru o zaman da etkisi az olmasi lazim... OLED'e odaklaninca kacirmisim onu... Temmuz 23 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 14:17 2003 Last classic VW Beetle rolls off the line Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 20 saat önce IONIQ 5'in ilk bakımı yaptırdım, insan direk dolandırılmış gibi hissediyor. Sadece polen filtresi değiştirmişler, 1.566 lira + kdv demişler (piyasada 850 lira) , ona da işçilik falan ekleyip 5.300 lira demişler. Garanti bozulmasın diye verdiğimiz haraç işte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 20 saat önce 1 minute ago, kHanTW said: Sadece polen filtresi değiştirmişler, 1.566 lira + kdv demişler (piyasada 850 lira) , ona da işçilik falan ekleyip 5.300 lira demişler. takarken kolları yorulmuş heralde, işçiliğe bak.. cam suyu nedir allasen... çeşmeden koy geç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce 1 hour ago, TiesTorN said: cam suyu nedir allasen... çeşmeden koy geç aaa öyle olur mu hiç. yetkili servisin koyduğu cam suyu çok özel olup bulunmaz ejderha gözyaşından imal edilmiştir bu arada garanti demişken, kendi aracımın sadece ilk bakımını y. serviste yaptırmıştım. ikinci bakıma 5.500 kron (40.000 lira) isteyince bu aç oğlu açlar, çüş dedim. bildiğin benzinli araba lan. dedim yemişim garantisini. tam garanti bitimine doğru da termostat cortladı. "tüm bakımları bizde yaptırmadın hele helee" diye tatava yapmadılar. değiştirdiler parçayı. neyse bu da böyle bir anımdır TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce Ben kafalarını düdükledim, arabanın yanında ve arkadaki plastik parçadaki çizikleri de biraz adam ettirdim, bu seferkinin parayı ona sayıyorum. (Bunları yaptırmasam da aynı paraydı) Cam suyunu ben iyisinden alıyorum, normal suyla karıştırıp karıştırıp koyuyorum, işçiliği biraz zor oluyor (4 yaşındaki oğluma yaptırıyorum) ama olsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce Elektrikli Mini Countryman Favored Plus paketini eklemis araclara, baz fiyat yaklasik 400bin TL artmis, boyle olunca da arac %25'lik dilimden %55'lik dilime cikmis ve fiyat 3.87 milyon TL'ye firlamis... O fiyata satamazlar tabii, Premium Long Range Tesla Model Y fiyati... Muhtemelen bir matrah artisi gelebilir ya da Tesla'nin yaptigi gibi bombos arac getirmeleri gerekecek... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş