S.T.A.L.K.E.R. 2
1 1

16 posts in this topic

bug olmadan çıkarsa oynamam.

ilk oyundaki bug'ları, zone'daki radyasyon seviyesi arttıkça ortaya çıkan anomali'ler olarak düşünmeye başlamıştım.

bu görüntüler gerçekten oyun içiyse efsane olmuş gibi duruyor, gerçi hangi ekran kartı ile oynayacağız bilmiyorum ama... güzel olmuş yine de.

Harika gözüküyor. İlk oyun zamanında oynadığım ve büyük hatıralı izler bırakan oyunlardan biriydi. Görsellik ve atmosfer olarak yine harika gözüküyor, oynanış ve hikaye olarakta güzel birşeyler çıksın oynayalım :icon_dance:

8 saat önce, stardust said:

bu görüntüler gerçekten oyun içiyse efsane olmuş gibi duruyor, gerçi hangi ekran kartı ile oynayacağız bilmiyorum ama...

PS5'in yanına bir tane de XBOX Series X alacaksın gibi duruyor :)

stardust likes this

Bu oyunu yapan firma dağılmıştı diye aklımda kalmış. Firma sahipleri arazi olmuşlardı.
Eğer aynı ekip değilse aynı tadı vermeyebilir.

Bazı şeyleri Cryengine'in default ayarlarına benzettim.

Edited by Whooosh

9 hours ago, Whooosh said:

Bu oyunu yapan firma dağılmıştı diye aklımda kalmış. Firma sahipleri arazi olmuşlardı.
Eğer aynı ekip değilse aynı tadı vermeyebilir.

Bazı şeyleri Cryengine'in default ayarlarına benzettim.

Videoda oyunun geliştirme süreçleriyle ilgili bilgiler var.

https://www.youtube.com/watch?v=fdJgHlTUYek

İki üç gündür buna bakıyorum tekrar, baya büyük bir update gelmiş, birçok problem halledilmiş, baya kötüymüş oyun ilk çıktığı durumda, loot olduğu için iyi kötü sardı beni şimdilik. Bir güzelliği de Nvidia App ile DLSS hem framegen hem de super resolution olarak override edilbiliyor, MFG 4X ile tüm ayarlar sonda 2560x1440 çözünürlükte DLAA ile 260 FPS falan görülüyor.

Bloody likes this

Bir update daha geldi oyuna yeni, gece görüşü getirmişler sanırım bir de doğru dürüst loot çıkmıyordu kasalardan vb o durum değişmiş.

stardust likes this

Bitiriyorum artık sanırım, oyundaki yapay zeka çok kötü, bazı yerlerde artık komik oluyor, sonlara doğru ağır zırhlı tipler bullet sponge şeklinde. Pek tavsiye edilir bir oyun değil maalesef, 10 üzerinden 7 ancak olur buna.

Hatta 6 belki daha adaletli olabilir.

On 9/28/2025 at 10:42, T800 said:

Bitiriyorum artık sanırım, oyundaki yapay zeka çok kötü, bazı yerlerde artık komik oluyor, sonlara doğru ağır zırhlı tipler bullet sponge şeklinde. Pek tavsiye edilir bir oyun değil maalesef, 10 üzerinden 7 ancak olur buna.

Hatta 6 belki daha adaletli olabilir.

Çatışmalar rezalet bencede. Çok sevimsiz oyun AAA falanda değil bence.