Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Parası önemli değil, çok bekletmeden, ben hala oyun oynayabiliyorken gelsin yeter https://www.youtube.com/watch?v=54dabgZJ5YA JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Sigara yaktırdı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 aboo... geralt reyizin olmaması üzücü ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 23 saat önce, TiesTorN said: aboo... geralt reyizin olmaması üzücü ama. Geralt reyizin olacağı söylenmişti. Ancak ana odağımız Ciri olacak. Belki Geralt, Corvo Bianco bağlarında Yennefer yengemizle aşk eyliyor olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 CDPR dan bir cacık olmaz artık. Kendilerini bana affettirmeleri çoookk zor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 2 hours ago, Squall said: CDPR dan bir cacık olmaz artık. Kendilerini bana affettirmeleri çoookk zor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 8 saat önce, TiesTorN said: Unuttun galiba yaşanan rezillikleri. Sony playstation tarihinde ilk defa bir oyunu store dan kaldırıp para iadesi yaptı. https://www.forbes.com/sites/siladityaray/2020/12/18/cyberpunk-2077s-disastrous-launch-gets-worse-as-sony-removes-game-from-playstation-store-promises-refunds/ Ben yediğim kazıkları unutmam. Bu adamlar Cyperpunk gibi bir şaheseri önce ana görev çok uzun oldu diyip parçalara ayırdılar görev yapısını bozup içine ettiler sonrada oyunu tamamlamadan bugfest halinde piyasaya sürdüler. Gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu olabilirdi rahatlıkla. Biliyorum çünkü 3 kere bitirdim. CDPR witcher ları yapan sevdiğimiz güvendiğimiz şirket değil artık bunu iyice anlamanız gerekiyor. Gerçekleri görmek lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 6 hours ago, Squall said: Gerçekleri görmek lazım. evet gerçekleri görmek lazım. oyunun çıkışı fiyasko olmuş olabilir ama adamlar 4 yıldır oyunu toparlamak için ellerinden geleni yaptılar, hala daha patch çıkıyor. şu an sıfırdan oynayan birisi için oyun gayet başarılı durumda. hangi firma max 1 sene geçtikten sonra hala patch çıkarır? bu da onlara bir ders olmuştur, aynı rezilliği tekrar yapacaklarını düşünmüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 6 saat önce, TiesTorN said: evet gerçekleri görmek lazım. oyunun çıkışı fiyasko olmuş olabilir ama adamlar 4 yıldır oyunu toparlamak için ellerinden geleni yaptılar, hala daha patch çıkıyor. şu an sıfırdan oynayan birisi için oyun gayet başarılı durumda. hangi firma max 1 sene geçtikten sonra hala patch çıkarır? bu da onlara bir ders olmuştur, aynı rezilliği tekrar yapacaklarını düşünmüyorum. Yahu witcherları yapan adamlar hala oradamı sanıyorsunuz.. Quote John Mamais - Krakow studio head and executive producer (left in march 2021, had been part of CDPR for 10 years) Konrad Tomaszkiewicz - Game director (left may 2021, 17 years) Mateusz Tomaszkiewicz - Quest director (left may 2021, 12 years) Pawel Swierczynski - Cinematic Director (left december 2020, 11 years) Piotr Krzywonosiuk - Head of production (left april 2020, 6 years) Balazs Torok - Principal engine programmer (left january 2016, 5 years) Jamie Bury - Lead animator (left february 2017, 4 years) Sebastian Stepien - Creative director (left december 2018, 12 years) Dominika Gonsierowska - Senior producer (left june 2019, 11 years) Tomasz Jonarski - Engine director (left february 2017, 3 years) Katarzyna Redesiuk - Art director (left july 2020, 6 years) İnşallah ben yanılırım orası ayrı ama hiç heyecanlanmadım bile witcher 4 haberine.. achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 2030 gibi çıkar sanırım, önlerden yerimi almak için mesaj atıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 2028 gibi gelir bence. Ama yine yarım yamalak bişey çıkacak muhtemelen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Oyun bayağı witcher dünyasından uzak, woke içerikli ve fan made yolunda ilerliyor ilk fragmana göre. Hadi hayırlısı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 37 dakika önce, SEP said: 2028 gibi gelir bence. Ama yine yarım yamalak bişey çıkacak muhtemelen. 2028 de gelir 3035 de patchlerle oynanabilir kıvama gelir xD Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 İlk oynanış videosu geldi. Yorumları alalım beyler. https://x.com/gwrldgames/status/1929897491928842549 Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 (düzenlendi) @Fenriz hocam ben de az once izledim buraya yazacaktim. PS5 60fps deniliyor, muhtesem bence. Ama su da var ki onumuzdeki yillarda yapay zeka sayesinde oyun dunyasi cok karisacak gibi geliyor. Yaklasik 10 gun once VEO3 ile yapilan videolar dusmeye basladi, inanilir gibi degil. gameplay vid https://youtu.be/SwjLeGh_3qA?si=tvsNh_p4mPT7FVuy Haziran 3 Chronos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 Pre rendered olduğunu düşünmeyen yoktur herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 (düzenlendi) 23 dakika önce, Chronos said: @Fenriz hocam ben de az once izledim buraya yazacaktim. PS5 60fps deniliyor, muhtesem bence. Ama su da var ki onumuzdeki yillarda yapay zeka sayesinde oyun dunyasi cok karisacak gibi geliyor. Yaklasik 10 gun once VEO3 ile yapilan videolar dusmeye basladi, inanilir gibi degil. gameplay vid https://youtu.be/SwjLeGh_3qA?si=tvsNh_p4mPT7FVuy Veo 3'le de biraz uğraştım çok fena videolar üretiyor. Yapay zeka iş yerlerini de etkiledi. Bizim şirkette junior yazılımcı yok. Giriş seviyesi işleri de yapay zekaya yaptırıyoruz. Ai Agent sistemi tasarladım istediğim şeyleri en fazla birkaç dakikada hallediyor. Daha ileride agi çıktığında neler olacak düşünemiyorum. Haziran 3 Fenriz tarafından düzenlendi Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 2 hours ago, wazzap said: Pre rendered olduğunu düşünmeyen yoktur herhalde. 2010 yılında olduğumuzu sandın heralde bi an hepsi in-game. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 (düzenlendi) Pre-rendered değil, in-engine görüntüler. Ama kesinlikle sağlam bi downgrade yiyecektir. Showcase aslında bunlar, "bakın böyle yapabiliyoruz" diye gösteriyolar işte. Ama çıkan oyun alakasız oluyor. Watchdogs'undan tutun Cyberpunk 2077'sine kadar kaç tane oyun gösterilen haliyle aynı oldu ki (RDR2 vs gibi bazı nadir oyunlar hariç)... Haziran 3 SEP tarafından düzenlendi wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 (düzenlendi) 3 hours ago, TiesTorN said: 2010 yılında olduğumuzu sandın heralde bi an hepsi in-game. Pre-rendered dediğim o anlamda değildi, sen de biliyorsun... Ahanda bundan bahsediyorum işte. CD Projekt Red has confirmed to VGC that what was shown wasn’t Witcher 4 gameplay, but a tech demo set in The Witcher 4 world. Salı günü saat 22:18 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 07:58 yoo bilmiyorum, pre-rendered'ın anlamı bellidir, farklı bir şey anlamam bu arada anladığım kadarıyla bu görüntüler ps5 üzerinden alınmış, dolayısıyla bu şekilde çıkmaması gayet olası ancak PC için çok da abartılacak bir şey göremedim, UE5 ile PC'de gayet mümkün bu grafikler ve hatta bundan da iyisi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 09:29 pre-rendered değil. UE 5.6 Oyun motorunun Witcher 4 evrenine uyarlanmış bir demosuydu bu yayınlanan. Witcher 4 benzer bir görüntüyü göreceğiz. Demo UE oyunun motorunun yeni versiyonunu göstermek için yapılmış. PS5 de 60 fps çalıştığını söylüyor ama demo da oyuna eklenecek bir çok değişken yok. ( hayvan çeşitliliği, hareketli konu ve oyun işleyişini etkileyen diğer faktörlerin hesaplanması ) bundan dolayı da hızlı çalışıyor. Gerçek dünyada oyun da PS5 ile bu görüntülerde 60fps olmasına olanak yok. Bir de CDPR inanılmaz bir hype yapıp CP2077 de rezil rüsva olmuştu. Bundan dolayı ciddi bir HYPE yapacaklarını sanmıyorum. Burada gösterdiklerinden çok uzak bir görüntü olmaz. Ayrıca grafikler evet güzel ama günümüzde imkansız görüntüler değil. hatta PC de çok daha detaylı ve keskin olacağı da garanti. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 11:14 Abi dediğimi "twist" etmek için niye bu kadar enerji harcıyorsunuz. Gayet anladınız demek istediğimi. Konumuz güncel bir PC'de bu grafiklerin elde edilip edilemeyeceği değil. Oyun çıkınca PS5'te oyunun bu şekilde görülmeyeceği, çünkü bu yayınlanan videonun bir teknoloji demosu olduğu. Aha da buraya yazdım işte. 14 hours ago, wazzap said: CD Projekt Red has confirmed to VGC that what was shown wasn’t Witcher 4 gameplay, but a tech demo set in The Witcher 4 world. Adamlar bile kabul etmiş olayı, siz hala bir kendinizi haklı çıkarma peşindesiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 14:03 Abi kasmayin bu kadar, fistik gibi kizi koymuslar oynayacagiz iste. Biz ki zamaninda Tomb Raider’daki ucgen Lara’yi bas taci etmis adamlariz. Ciri efsane olmus bence. 😁 SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş