Mesaj tarihi: Haziran 18 5 saat önce, MilesTeg said: Atomfall'u merak ediyordum. Bir şans tanıyalım o vakıt... O seride en iyisi Exodus. Diğerlerinden açık ara daha iyidir. Listedeki sırayla oynamak gerekiyor kronoloji gözetilecekse. Dün biraz daha oynadığımda kombat zayıf gibi geldi ama o anki psikolojimdende olabilir bugün bir kez daha bakacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18 17 saat önce, TiesTorN said: nostalji... eskisi gibi hardcore oyuncu pek kalmamıştır o yüzden üst ranklere daha rahat çıkılabilir sanırım artık. zamanında hardcore dönemlerinde diamond'a çıktığımızda kafayı sıyırırdık, robot gibi oynardı millet oralarda. tekrar platinuma düşerdik kısa sürede Gelde gör var mı yok mu Daha öncede ben bi dönem böle istek gelmişti yine master ranklarda takılıyodum, şu an gmden tipler bile geliyo plata falan düşmek için dua ediyom ama artık çok geç. SC kariyerimde (ki bu oyunda belki 3000 saat falan vermiş birisi olarak) görmediğim proxy rushlar görmeye başladım. Demek ki daha evvel böyle adamlarla hiç karşılaşmamışız Valla nostalji mostalji ama rts kulvarında bu oyunun yerini doldurabilcek bi oyunda gelmedi bence.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18 Alters - Fena değilmiş Oynanır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 03:25 Avowed 30 saatte bitti. Dialoglar aşırı uzundu bokunu çıkarmışlar. İyi oyundu ama sıkıcı gibiydide kombat iyi değildi neyse işte oynanır genede. Şimdi death stranding 2 çıkana kadar araya 4-5 saatlik bir oyun olan Indikayı sıkıştıracağım merak ediyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş