Mesaj tarihi: 12 saat önce Black Ops 7'nin betası vardı indirdim. Oyuna girmem ile silmem 10 dakikamı aldı. Umarım satış olarak en düşük senelerini yaşar da akıllanırlar biraz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 5 saat önce, Atrin said: Black Ops 7'nin betası vardı indirdim. Oyuna girmem ile silmem 10 dakikamı aldı. Umarım satış olarak en düşük senelerini yaşar da akıllanırlar biraz. 2-3 saat denedim bende haritalar atmosfer çok sevimsiz. Hile hurda gırla. BF6 ezip geçecek ama akıllanmazlar. Ben oynamam bf6 kafam kaldırmıyor. Titanfall 2 oynuyorum hala hepsinden daha iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 1 hour ago, Squall said: 2-3 saat denedim bende haritalar atmosfer çok sevimsiz. Hile hurda gırla. BF6 ezip geçecek ama akıllanmazlar. Ben oynamam bf6 kafam kaldırmıyor. Titanfall 2 oynuyorum hala hepsinden daha iyi. off canım titanfall 2 çekti sen yazınca hocam battlefield hep ilk başta baş ağrısı. biraz sabretsen. 64lük mapler belki sana göre değildir ama close quarters falan belki seversin. ben saat sayıyorum valla yarın akşam üzeri 6 olsun diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş