Mesaj tarihi: Haziran 18 5 saat önce, MilesTeg said: Atomfall'u merak ediyordum. Bir şans tanıyalım o vakıt... O seride en iyisi Exodus. Diğerlerinden açık ara daha iyidir. Listedeki sırayla oynamak gerekiyor kronoloji gözetilecekse. Dün biraz daha oynadığımda kombat zayıf gibi geldi ama o anki psikolojimdende olabilir bugün bir kez daha bakacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18 17 saat önce, TiesTorN said: nostalji... eskisi gibi hardcore oyuncu pek kalmamıştır o yüzden üst ranklere daha rahat çıkılabilir sanırım artık. zamanında hardcore dönemlerinde diamond'a çıktığımızda kafayı sıyırırdık, robot gibi oynardı millet oralarda. tekrar platinuma düşerdik kısa sürede Gelde gör var mı yok mu Daha öncede ben bi dönem böle istek gelmişti yine master ranklarda takılıyodum, şu an gmden tipler bile geliyo plata falan düşmek için dua ediyom ama artık çok geç. SC kariyerimde (ki bu oyunda belki 3000 saat falan vermiş birisi olarak) görmediğim proxy rushlar görmeye başladım. Demek ki daha evvel böyle adamlarla hiç karşılaşmamışız Valla nostalji mostalji ama rts kulvarında bu oyunun yerini doldurabilcek bi oyunda gelmedi bence.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18 Alters - Fena değilmiş Oynanır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24 Avowed 30 saatte bitti. Dialoglar aşırı uzundu bokunu çıkarmışlar. İyi oyundu ama sıkıcı gibiydide kombat iyi değildi neyse işte oynanır genede. Şimdi death stranding 2 çıkana kadar araya 4-5 saatlik bir oyun olan Indikayı sıkıştıracağım merak ediyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 4 Gamepass'den The Alters oynuyorum. Övüldüğü kadar var. Gamepass'iniz varsa bir deneyin derim. Diyaloglar, hikaye gerçekten güzel gidiyor. Chronos and Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 9 Witcher 3’u bitirdikten sonra Uncharted’da kalan gorevleri tamamladim. Hindu hatun ile cok zorlama olmus, diyaloglar ses tonu vs. Neyse simdi God of War’a kaldigim yerden devam ediyorum. O bitince belki Diablo IV bilmiyorum su an. GTAVI cikana kadar idar edecegiz, Black Friday zamani alip daha acmadigim oyunlar var. Aksamlari 1-2 saat oynayarak bu kadar oluyor. 🫠 Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 10 10 küsür sene rötarla gta 5 Chronos, Definitive and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 10 Death Stranding 2 den sonra eğlenceli rahat bir oyuna başlayayım dedim lego horizon ı başladım: Chronos and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 17:58 System Shock Remake oyunuyorum. Yeni DLSS kütüphanesini ve DLAA'i force edince zaten tarzını beğendiğim grafikler daha da şenleniyor. System Shock 2'yi zamanında bayıla bayıla bitirmeme rağmen onun remaster'i çok açmamıştı. Bunu sıfırdan yapmışlar, çok keyifli olmuş. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 06:03 12 saat önce, Peregrine said: System Shock Remake oyunuyorum. Yeni DLSS kütüphanesini ve DLAA'i force edince zaten tarzını beğendiğim grafikler daha da şenleniyor. System Shock 2'yi zamanında bayıla bayıla bitirmeme rağmen onun remaster'i çok açmamıştı. Bunu sıfırdan yapmışlar, çok keyifli olmuş. Lego Horizon bitti bayağı kısaydı şimdi bende buna başlayacağım orjinalinide oynayamamıştım iyi oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 09:52 On 7/12/2025 at 20:58, Peregrine said: System Shock Remake oyunuyorum. Yeni DLSS kütüphanesini ve DLAA'i force edince zaten tarzını beğendiğim grafikler daha da şenleniyor. System Shock 2'yi zamanında bayıla bayıla bitirmeme rağmen onun remaster'i çok açmamıştı. Bunu sıfırdan yapmışlar, çok keyifli olmuş. Nasıl remake bu yahu Bıraktım onu The Midnight Walk diye bir VR oyununa giriştim onu oynuyorum yazın sıcakta kan ter içinde. Çok tatlı oyun böyle limobymuş little nightmares miş bu tarzı sevenler için biçilmiş kaftan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 10:44 47 minutes ago, Squall said: Nasıl remake bu yahu Bıraktım onu The Midnight Walk diye bir VR oyununa giriştim onu oynuyorum yazın sıcakta kan ter içinde. Çok tatlı oyun böyle limobymuş little nightmares miş bu tarzı sevenler için biçilmiş kaftan. Sakın yanlış oyun indirmiş olmayın; çünkü oyun ign'den 9, diğer baktığım review'larda en düşük gördüğüm 8. İlk bölümü yani başladığımız katı geçip engineering'e geldim. Cyborglarla meydan savaşı yapıyorum. Oyun çok iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 10:47 3 dakika önce, Peregrine said: Sakın yanlış oyun indirmiş olmayın; çünkü oyun ign'den 9, diğer baktığım review'larda en düşük gördüğüm 8. İlk bölümü yani başladığımız katı geçip engineering'e geldim. Cyborglarla meydan savaşı yapıyorum. Oyun çok iyi. Demek istediğim öyle yeni nesil bir oyun falan değil zaten hiç oynamadım sonra bir daha bakacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 11:25 (düzenlendi) 38 minutes ago, Squall said: Demek istediğim öyle yeni nesil bir oyun falan değil zaten hiç oynamadım sonra bir daha bakacağım. Grafik güncellemesi (unreal engine) (onun texture'larını da pixellated tarzı yapmışlar) ve controller desteği eklemek ve orijinalinin ruhunu bozmadan bir remake yapılmış. Yoksa orijinalini 2. oyun çıkınca (ve oynayıp sevince) duydum (1999). O tarihlerde bile eskiydi ve oynanası değildi orijinal oyun. Ama her şeyi ilk (1994) yapmanın bazı sancıları olacak tabi. IGN incelemesinde orinal üzerine neler konduğunun kaba bir dökümü var. Bu oyun olmasa bir Deus Ex serisi olmazdı herhalde. Evet oyunda oyuncunun elini tutup bak bu görevi yapı denmiyor. Bulduğunuz audio log ve e-mail'lerden okuyup çözmeniz lazım, örneğin armory kapı şifrelerini vs. hep o şekilde. Birinci bölümden ikinci kata çıkmak için asansör çalışmıyor, onu serbest bırakmak için compute node'larını bulup yok etmek lazım, diğer silahlar işlemezse enerji silahlarıyla deneyin. Overcharge ayarlarsanız tek atışta bir node patlatıyor. Edit: vending machine'den şarjör alırken insan nasıl oluyor diye youtube'a bakıyorsa evet bir zorluk var, ama anlayınca evet böyle olmalı diyorsun. Pazartesi günü saat 11:28 Peregrine tarafından düzenlendi Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce The Midnight Walk bitti. Sanatsal tasarımı çok başarılı ve çok hüzünlü bir oyundu. Destiny 2 nin bütün paketini almıştım en son indirimde gamepassden. Onu oynuyorum ama işe mmo yapılı olduğundan kafam çorba oldu çözmeye çalışıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş