Mesaj tarihi: Nisan 26 Yine herseyi birakip ETS2'ye sardim... Su zikkim lutfen cik aklimdan... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26 39 dakika önce, JardeL said: Yine herseyi birakip ETS2'ye sardim... Su zikkim lutfen cik aklimdan... Pahalıymış. Gördüğüm gibi aklımdan çıktı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 Haftasonu Uncharted: The Lost Legacy'i bitirdim... Bu oyun cikali tam 9 sene olmus... Sarap gibi seri bu Uncharted, ozlemisim, iyi geldi... PS4 Pro'da oynuyorum, grafikler onca gecen zamana ragmen siritmiyor... Aksiyon dolu, eglenceli diyaloglar, az ama guzel bulmacalar vs. ... 9/10 PC'de Silent Hill f oynuyordum ama hala bitirmedim, cok darladi... Backlog cok sisti, nasil zaman bulacagiz bakalim... Sirada Last of Us: Part II var (@PS4 Pro), onu acilen halletmem lazim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 14:37 En son mesajımda prgramataya bok atmışım sonra oturdum oynadım bitirdim xD Ondan sonra bitirdiklerim: Lego Batman son çıkan 10 numara. Replaced: Pixel art hiç sevmem ama bunda atmosfer efsaneydi First light: Bok gibi oyundu ama nedense bitirdim tavsiye etmem zaman kaybı. Still wakes the deep: Denizin ortasında geçen tüyler ürpertici bir hikaye. Türü seven oynasın. Diablo 4: Lord of Hatred : bildiğiniz gibi Black flag resynched: ps5 de oynadım bunuda. Serinin en iyi oyunu mu? evet olabilir. Soma: buda gene still wakes the deep gibi yürümeli sağlam hikayeli korku oyunu. Sonra elden ringin dlc sini oynamamıştım ona başladım ama oyunu unutmuşum zaten deyip sıfırden yeniden başladım Bu sefer vagabond tank açtım. Shield artı spear. Gene alırı imba oldum bütün bossları dövdüm dlc deki bosslarıda dövdüm. Dlc çok iyi olmuş tek başına 3 oyuna bedel. Bu sefer patch kullandım 120 fps 4k hdr oynadım fovua değiştirdim falan filan cillop gibi oynadım yani daha önce 3060 ti ile oynamıştım sıkıntılıydı şimdi yağ gibi tabii artık. Toplamda 100 saat falan sürdü sanırım. Şu andada man of medan diye interaktif film gibi birşey oynuyorum amam pişman oldum iyi değil. Atrin and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 20:35 On 8/3/2026 at 12:14, JardeL said: Sirada Last of Us: Part II var (@PS4 Pro), onu acilen halletmem lazim... Hic yoruma filan gerek yok... 10/10 Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 10:40 death stranding 1'e ağır sarmış durumdayım, daha önce bir kaç defa bakmıştım ama sıkılıp kapatmıştım, tekrar bir şans vermek için kendimi 1-2 saat zorladıktan sonra bağımlısı oldum resmen. uzun zamandır başından 4-5 saat boyunca kalkmadan oynadığım bir oyun hatırlamıyorum. dün en son oynamaktan midem bulandığı için kapatmıştım artık az sonra yine başlayacağım. akşamları da velet uyuduktan sonra kulaklığı takıp silent hill 2'ye dalıyorum, onun da sonlarındayım heralde yakında biter. çok iyi olmuş. JardeL and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 10:53 12 minutes ago, TiesTorN said: tekrar bir şans vermek için kendimi 1-2 saat zorladıktan sonra bağımlısı oldum resmen. Death Stranding'in olayı bu gerçekten. Sevmene çok sevindim çok güzel oyun 1 ve 2.si TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:04 20 dakika önce, TiesTorN said: death stranding 1'e ağır sarmış durumdayım, daha önce bir kaç defa bakmıştım ama sıkılıp kapatmıştım, tekrar bir şans vermek için kendimi 1-2 saat zorladıktan sonra bağımlısı oldum resmen. uzun zamandır başından 4-5 saat boyunca kalkmadan oynadığım bir oyun hatırlamıyorum. dün en son oynamaktan midem bulandığı için kapatmıştım artık az sonra yine başlayacağım. Bu benim için RDR2'de geçerli ama sadece ilk kısmı Karlı yerleri geçtim ama her şey odun gibi geliyor. Ne nerede görev olduğu belli, ne başka bir şey. Bir kaptırabilsem herhalde çok severim ama yok, 4-5 kere şans verdim olmadı. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce 3 hours ago, CandleGarden said: Bu benim için RDR2'de geçerli ama sadece ilk kısmı Karlı yerleri geçtim ama her şey odun gibi geliyor. Ne nerede görev olduğu belli, ne başka bir şey. Bir kaptırabilsem herhalde çok severim ama yok, 4-5 kere şans verdim olmadı. karlı yerler zaten oyunun en başı ya, gerçek oyunla pek alakası yok prologue gibi oralar. dağdan indikten sonra başlıyor esas oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 16 saat önce, TiesTorN said: karlı yerler zaten oyunun en başı ya, gerçek oyunla pek alakası yok prologue gibi oralar. dağdan indikten sonra başlıyor esas oyun. Kampa geldik, ilk kasabadayım. Ama asla bir witcher 3 havası yakalayamadım. Araya başka bir oyun alayım, sonra bir daha bakarım. Ama tahminen yine aynı şey olacak çünkü kontrolleri falan unutuyorum, iyice boka sarıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce 1 hour ago, CandleGarden said: Kampa geldik, ilk kasabadayım. Ama asla bir witcher 3 havası yakalayamadım. Araya başka bir oyun alayım, sonra bir daha bakarım. Ama tahminen yine aynı şey olacak çünkü kontrolleri falan unutuyorum, iyice boka sarıyor Oyunu Witcher veya başka oyunlarla kıyaslayınca o sorunun olması normal. RDR2 kendi içinde bile ağır tempoyla ilerlediği için başlarda aşırı sıkıcı geliyor fakat o dünyaya alışınca çıkmak istemiyor insan (ya da bana öyle geldi). 1 hafta boyunca ara ara oynamak lazım. Sonrasında saatler geçiyor zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 2 saat önce, SEP said: 1 hafta boyunca ara ara oynamak lazım. Sonrasında saatler geçiyor zaten. Ben de beceremedim , bu 1 haftalık dönemi geçemedim, bıraktım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş