Mesaj tarihi: Ağustos 9 (düzenlendi) 24 minutes ago, SEP said: Cemil Ay'a sordum, şöyle dedi: Aslında ben de cemilayla ilerliyordum zaten de size yazdıklarını da okudum. Şöyle ki: Önce 1.'yi sonra geri kalanlar (google photos tarafından sıkıştırılanlar değil de orijinal fotolar, vs.) için 3.'yü (mi mover) kullanacağım sanırım keza kardeşimden ödünç aldığım orijinal apple type-c kablosu bilgisayardan telefonlardaki dosyaları gösterdiği yani sağlam olduğu halde kablo aktarımı tetiklenmiyor, yine wifi eşleşme yapıyor (kablo sormuyor bile zaten); şu olmuyor yani >>>>> "Cihazdan aktar" dediğinizde kablo takılı olursa karekod yerine otomatik olarak Kablolu Aktarım moduna geçecektir." Ağustos 9 Peregrine tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19 Güncelleme: hiç bir şekilde kablolu ya da kablosuz önceki cihazı kullanarak android kurulumu kabul etmedi. Eski cihazda google drive yedeğini tetikleyip en güncel hale getirdikten sonra yeni cihaza aynı google hesabıyla kurulum başlattım, belli bir aşamasına gelince buluttan neleri yükleyeyim dedi, ben de kontakt, sms, cihaz ayarı ne varsa yükle dedim oldu. Sonra da whatsapp içinden kendi aracıyla whatsapp'ı kurulum yaptım, herşeyi aktardı güzel vs. Ama baktım SMS yedekleri yok. Sonra farkettim google messages haricinde messaging diye sms uygulaması var xiaomi'nin kendisinin onda mesajlar görülüyor. Neyse üç beş spam olanı sileyim dedim, default sms app yapmazsan sildirtmem dedi, google messages zaten görmüyor, iyi yap dedim. Sonra baktım dandik geldi, google messages'i yine default app yaptım, birden taşınan smsler google messages'a da düşmeye başladı ve tamamı geldi. Mutlu son demek isterdim ama maalesef: eski cihazda night light (akşam gün batımına kurup o saatte ekran mavi ışığını azaltan / ekranı sarartan ayar) bu yeni telefona da geçmiş, her akşam gün batımında ekran sararıyor ama bunun xiaominin karşılığı olan ayar yani reading mode kapalı gözüküyor, açar tekrar kapatırsan sarılık ertesi gün gün batımına kadar geçiyor. Schedule falan kapalı. Ne ettiysem düzeltemedim. En son lanet ettim, baştan kuracağıma böyle kalsın. Hayır bir de amoled ekran default ayarı çok sarı geldi, bir hazır kalibrasyonlu ayar seçeneği var bir de vivid hangisini seçersen seç görüntü ve renklerde değişiklik olmuyor ama bir renk küresi var orada seçili bölgeyi default cool ayarının da ötesine, sonuna yazlayınca düzgün bir beyaz ayarı oluyor ama orada aslında görüntünün mas mavi olması lazım, neyse makul bir beyaz ayarı yapınca ona kafayı takmıyorum, renkler falan harika da şu akşam gün batımında sararıp, illa okuma modunu parmaklama angaryası baki kaldı, işin pis tarafı, quick toggle'dan yaparsan da yemiyor, gidip ayarlarda ilgili ekrana kadar gidip oradan yapman lazım. Fak yu şayomi. Onun haricinde telefon çok çok performanslı, kameralar da benim için fazla bile yeterli. Yakın gözlüğünü takıp bir kaç HDR video, film falan izledim; amoled iyiymiş! Önceki telefonun ekranını (IPS) yan yana getirdim, eskisi çöp bunun yanında. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19 Zeytinyağı fışkırtma şeysi aldım: Herşeyin üstüne döktüğümden dedim rahatlık olsun. Atrin and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20 https://www.hepsiburada.com/nespresso-essenza-mini-c-35-black-bundle-kahve-makinesi-p-HBV00000X7XC7?magaza=Hepsiburada Şunu aldım. 8.500'e aldım indirime denk getirip. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 16:17 2 tane ps5 kontrolcü pearl white + black . 2 tane kılıf kakarengi ve neon purple. Charging dock . Toshiba canvio advance 4tb. Saç çıkardığı iddia edilen kırmızı ışık (bir arkadaşa). Fakat kılıfları takınca docka oturmadı kontrolcü , altından biraz kestim önlü arkalı. . Chronos and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 20:54 (düzenlendi) evet. imzamda ki monitörlerin yerine 1 adet büyük ekran OLED monitör aldım. ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM (PG32UCDM3) 4. Nesil RGB Tandem OLED. TFT CENTRAL Monitors Unboxed (Asus PG32UCDM3) RTINGS BEST OLED IN 2026 Pazar günü saat 23:11 jackjoker tarafından düzenlendi Squall, TiesTorN and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 20:58 On 20.08.2026 at 1:24 AM, Squall said: Zeytinyağı fışkırtma şeysi aldım: Herşeyin üstüne döktüğümden dedim rahatlık olsun. mangalda ızgarayıp yağlamak için çok pratik oluyor bu. mangalı yağlamak için soğan moğan uğraşanlar hiç düşünmesin alsın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 23:02 2 saat önce, Atrin said: mangalda ızgarayıp yağlamak için çok pratik oluyor bu. mangalı yağlamak için soğan moğan uğraşanlar hiç düşünmesin alsın Yağın miktarını bilmek için iyi ama spray gibi değilde ip gibi püskürtüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 05:23 On 2026-08-19 at 17:24, Squall said: Zeytinyağı fışkırtma şeysi aldım: Herşeyin üstüne döktüğümden dedim rahatlık olsun. Bundan ve bir de bunun iki hazneli olanindan almistim. Tek hazneli aslanlar gibi calisiyor ama iki hazneli olan yalan dolan, sizdirmaya basladi zamanla. Fikir guzel balzemik sirke ile zeytin yagini kullanayim diyorsun ama olmuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:21 On 8/23/2026 at 11:54 PM, jackjoker said: evet. imzamda ki monitörlerin yerine 1 adet büyük ekran OLED monitör aldım. ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM (PG32UCDM3) 4. Nesil RGB Tandem OLED. TFT CENTRAL Monitors Unboxed (Asus PG32UCDM3) RTINGS BEST OLED IN 2026 başkan hayırlı olsun, güle güle kullan. yine yüksekten uçmuşsun. bir şey rica edeceğim, lütfen beni gaza getirme, ben memnunum monitörümden jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:07 44 dakika önce, stardust said: başkan hayırlı olsun, güle güle kullan. yine yüksekten uçmuşsun. bir şey rica edeceğim, lütfen beni gaza getirme, ben memnunum monitörümden teşekkür ederim başkan. cihaz için söylenebilecek bir şey yok işte. şuan yeryüzünde ki en amiral gemisi oled monitör. tüm tuşlara basmış asus. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce bu sene 15-19sene mi olan acer montoru degisrince bende asus almistim ama tabiki benim 5bin kucuk lcd idi. VG259Q3A hic umdum yok cok isiniyor ve acer in okadar sene dayanma sebebi adtoru ayriydi 2 kere mudil laptop adproeu aldim yoksa 10 sene den once elimde kalmis bu asun poweri icinde dolasi deli isiniyor ve dolasiylada kalin olene butcemde yok ihitacimda ama meraltan solyuroum tama siyahlar gercek siyah sahane renklerde omurleri nasil bunlarin ilk cikanlarda sorunlar vardi. bu montoe bisi olursa zati bi sonraki adatorlu distan guclu alir yine bu arada star ben seni hic anlamiyorum tama maddi olarak rahatsin da ara ara oyun oynamak ciddi masraflara gerek varmi yani aityorum yari butcesinin bile altina 1090 p takilinca zevki cidden kaciyormu oyunlarin yada ortalam emekli olursana birak bence o isleri Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş