Mesaj tarihi: dün 11:09 Para var ki alıyorsun hocam, niye linç edelim. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:25 (düzenlendi) Isteyen istediğini alir. Pikachulu kol saati alabilirim mesela kimse de birşey diyemez😃aslında diyebilir. Sonuçta milletin ağzı torba değil ki büzeyim dün 11:27 infestor tarafından düzenlendi MilesTeg and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce 4 hours ago, jackjoker said: forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. turuncu renk daha hafifletici sebep olurdu bence, gri hiç sevmem jackjoker and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 20 saat önce Şirketin verdiği 13 ile devam. Bakalım daha ne kadar vermeye devam edecekler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce 9 hours ago, jackjoker said: forumca linç yemeyeceksem, iPhone 16 Pro Max verip 17 Pro Max aldım. hafifletici sebep: Silver renk aldım turuncu almadım. Püüü pis zengin ala ala bunu mu aldın tüüüü. Adet yerini bulsun boş bırakmayalım Bu arada ben olsam turuncusunu alırdım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce @TiesTorN @MilesTeg Turuncu sevdiğim bir renk değil. Bir de herkes turuncu almış. Ben 17 pro max aldım demenin vurgulu yolu gibi. Ayrıca Turuncu olan modellerde renk atma problemi sık dönüyor. Silver renk hoşuma gitti. Beyaza çok yakın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş