En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.232 mesaj var

10 saat önce, Peregrine said:

Hayırlı olsun bu arada ilk mesajda unutmuşum. :icon_redface: R3, L3 düşüncene aynen katılıyorum. :thumbs: D-Pad nasıl, rahat mı? switch mi membran mı?

d pad membran. Dün gece 2 ye kadar dawnwalker oynadım. Geldiğinde bir kez full şarj etmiştim 2 gün full oyun oynadım genede bitmedi şarjı bu sabah taktım şarja bitmeyecek bu dedim :D 

Dawnwalker da gamepad bugı varmış. Adam böyle koşarken yön değiştirirsen pat diye duruyor. D padin sağındaki 2 tuşa 2 saniye boyunca basılı tutuyorsun stickler circular marginden square margine e geçiyor gamepad düzeliyor bu durum. Bu yeni gamepadlerde hiç bilmediğim şeyler var..

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Reddit’te rastladim millet Walmart’taki teknoloji reyonunun clearance kismini kovaliyormus. Her hafta gittigim yer halbuki, ram cpu gpu vs yok ama ivir zivir coktu. Razer barracuda x gordum aldim 77CAD’a. 

Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, Altan Yoklar said:

Nedir telsiz maceranız anlatın? 

Hobi mi iş mi? Çok olmadı başlayalı 7-8 ay kadar ama işin teknik kısmını çok sevdim.

Hobi efenim..

yarimpower tarafından düzenlendi
Altan Yoklar beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Keychron k5 max (brown switch) geldi, iyi ki kırmızı falan almamışım bu bile basım hissi zayıf  geldi, bir de amazon yorumlarında birisi tuşlar birbirine çok yakın diye şikayet etmişti, hadi len demiştim, adam haklıymış, gerçi 10 yıldır logi k330 kullanınca bunun hissiyat ve yerleşimini kas hafızası haline getirmem biraz sürebilir keza bakarak yazınca hızlı yazıyorum. bir de diğer şikayet edeceğim nokta şift ve alt gr ile çıkan karakterlerin tuşlara basım sırası bir tuhaf, üstteki rakam sırasındaki sıralama ile diğer yerlerdeki sıralama pek tutmuyor gibi, neyse ki, neyin nereden çıkacağı artık bir şekilde beynime kazındığı için çok sorun olmuyor, arka ışık parlaması yani tuşlardaki karakterleri aydınlatması laptopunkinden kötü, bu ledlerin yetersizliğinden değil de tuşların yapısından kaynaklı gibi. ama karanlıkta düz beyaz yaptım, gayet iş görüyor, zaten rgb çin keranesi sevmiyorum, bir de fazla sade, tamam taban aluminyum ama pc ye bağlı iken alıp bir yere çekmek sorun, çünkü çerçeve yok yandan tutunca direkt tuşa basıyorsunuz, neyse iyi şikayet ettim, ama bakarak yazınca çok hızlı yazıyorum sanırım el alışkanlığı kazanmam lazım :)) iki gün sonra alışırsam klavyenin hakkını yemişim diye gelirim buraya muhtemelen, iyi yanları, bluetooth modunda 3 çihazla eşleşip tuş kısayolu ile cihazlar arası geçiş yapabiliyorsunuz çok kıyak, bluetooth modunda half life 2 açtım denemek için, herhangi bir gecikme öksürme olmadı, fareyi ytenilerken de bt destekli fareye geçip onun sinyal alıcı usb dongle'ını da sistemden söküp rahatlayacağım :)) Son olarak bu para (6300₺) buna verilir mi? şu anki fikrime göre çok da verilmezmiş, ama fena bir cihaza benzemediği için bir süre şans vereceğim.

TL;DR : fena değil gibi ama alışma süresi olacak 🤷🏻‍♂️ bana çerçevesiz ve low profile yerine standart boy switchli hatta şu klikleyen mavi miydi ondan lazımmış ama az yer kaplamasını sevdim orası da ayrı :mrgreen:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok