MSI GTX 1070 Gaming X
1 1

Bu konuda 44 mesaj var

13 saat önce, stardust said:

amma eğlendiniz ha, dağılın :lol: 

 

müşterilerimi kaçırıyorsunuz.

 

evet gençler, kapatıyoruz... maliyetine satışlar, batan geminin malları bunlar gel vatandaş... patron çıldırdı. Hiç kullanılmamış EVGA Gtx 1080 - 3000 lira.

arkadaşım 1 aylık kiev 1 aylık da moskova gezisi hediyesi karşılığında almak istiyor 1080 Ti kartı. kabul edersen şenlendir burayı. 

 

not: kalacak yer ve sabah akşam yemek arkadaştan. diğer harcamaların senden olacakmış. onları karışmıyor. ancak bazı noktalarda rehberlik hizmeti verebilirmiş ( ücretsiz :)

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kabul ederdim bu fırsatı ama eşim yollamaz beni. Narcissus St. Petersburg'da idi. "Napıyomuş oralarda, yalnızlık çekmesin" diye 2 gün gidecek oldum, karım bırakmadı. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
23 dakika önce, stardust said:

Ben kabul ederdim bu fırsatı ama eşim yollamaz beni. Narcissus St. Petersburg'da idi. "Napıyomuş oralarda, yalnızlık çekmesin" diye 2 gün gidecek oldum, karım bırakmadı. 

adamın yalnızlığını sen mi giderecektin  :cici:

Atrin, TiesTorN and Squall beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bu kartların bu kadar uzun süre elimde kalacağını düşünmemiştim ama witcher 3'ü ikinci kez bitirmek üzereyim, o bittikten sonra 1080ti kartı gönül rahatlığıyla satabileceğim. TL'deki değer kaybı hayatımda hiç işime gelmese de bu kartlardan birinin satışında fayda edecek sanırım. 

 

1080ti için ismini yazdırmak isteyen varsa davransın, kekohaber forumuna koyduktan sonra ah vah etmeyin cillop gibi TR garantili kartın ardından :lol: 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

2 gündür bi adamla konuşuyorz ama adam böyle kesin gelip alcam modunda 1080ti kartı.

 

adam hafızasına, kaç bit olduğuna kadar sordu. arkadaş zaten MSI gaming X standart yani herşey yazıyor linkte dedim bilgileri verdikten sonra.

 

"tamam yarın gelip alcam, ne zaman geleyim" - "öğleden sonra gel" - "son ne olur fiyat" - "sıfırı zaten 7000 olmuş, yazdığım fiyat iyi ama madem gelip alacaksın son 4500 olur" 

 

tamam deyip telefonu kapadı.

 

bugün mesaj: "kart hazırsa 3300'e gelip alabilirim"

 

yani bence küfür gerekli, hani etmeyin falan diyorlar ama nasıl rahatlayacağım yani.

 

siker misin sabaha mı bırakısın amk 3300'e sana vereceğime kayık yapar yüzdürürüm.

 

ulan bu millet ne akıllı ya.

 

bi de uzatıyor 3500'e satan var diyor.

 

dedim ne marka, ne model, hebsiburada faturalımı, nerdedir, kim satar, merak ettim. o bilgiyi veremem diyor mal oğlu mal.

 

almayın amk. alan olursa GTX 2080 alacağım, yoksa kullanırım bir daha seriye kadar. mına kodumun şark kurnazları ya...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen enteresan bir şey oldu. Şu 2000 serisi yeni çıktığında, "dur ya fiyatları nasıl acaba 1080 ve 1080 Ti'ların" diye sahibinden'e bakayım dedim. 

Pazar gecesiydi. Fiyata göre sıraladım. Bir tane ilan dikkatimi çekti, İzmir Çeşme'den. Founders Edition 1080 Ti. 2 adet kutuda duruyor, jelatinli fotoğrafta. 

3000 TL demiş adam. 

Artık nereden geldi, nasıl geldi bilmiyorum. Diğer en yakın ilan 3500 TL idi ve kullanılmış karttı, hatta gamer da satmıyordu galiba, mining'de kullanılmıştı kart. US'de de o kadar ucuz bir kart yoktu, en azından PCpartpicker'a göre.

Acaba oldum bir an, fiyat çok çok iyi çünkü ve Pazartesi sabahta zaten Çeşme'ye gidecektim. Elden alabilirdim yani.

Sonra "ya olm sittir et, 1080p'de oynuyorsun oyunları, zaten oyun moyun oynayacak vaktin de, borç içindesin" dedim. Pazartesi akşam ilan uçmuştu :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sahibinden'de 1080Ti'lar 3000 TL'lere kadar bulunabiliyor ama hemen hepsi yurtdışı ürün ve Türkiye'de geçerli bir garantileri yok. %99,99 mining'de kullanıldıkları için Türkiye'de en az 1 yıl geçerli garantisi olmayan bu tür kartlardan uzak durmak lazım.

 

Benim Türkiye garantili bulabildiğim en ucuz 1080Ti kart, ASUS'un referans tasarım bir modeliydi ve 3300 TL'ye pazarlık etmiştik. Lakin satacak kişi kendi sistemini dağıttığını söylediği için, İstanbul'daki arkadaşımın deneyerek alma imkanı olmadı ve iş yattı.

 

Şu noktayı da vurgulamadan geçemeyeceğim. Hepimiz 2. el ürün aldık, sattık. Buradaki herkes de eminim ki benim gibi, bir şey satacak olduğunda, alıcının ürünü deneyip test etmesi için gerekli şartları hazırlar. Misal ben ekran kartı satacak olduğumda, eğer alıcı kişi ciddiyse (tabii baştan karşımızdaki adamı tartıyoruz, çarçur adamları eliyoruz) evime davet ediyorum ve çay-kahve-sohbet eşliğinde kartı sisteme takıp dilediği gibi test etmesini sağlıyorum. Hem adamın içinde şüphe kalmıyor, hem de benim vicdanım rahat oluyor. Lakin şu yukarıda anlattığım olaydaki gibi tipler, çalışıp çalışmadığı belli olmayan bir karta gözü kapalı 3K para vermemizi bekliyorlar.

 

İnsanlarda empati denen şey gitgide azalıyor, benim anladığım bu.

ObiWan and Thustu beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, Najaz said:

İnsanlarda empati denen şey gitgide azalıyor, benim anladığım bu.

 

Bir iki sene önce babamla yaptığımız nadir konuşmalardan birinde "empati" kelimesi geçti cümlelerimden birinde. Bana cevap olarak "ney?" dedi.

 

Yılların avukatı, eğitimli, kitap okur falan ama empatiyi kitaplardan öğrenemiyoruz maalesef. O içten gelen birşey(Biraz narsisttir kendisi). Ancak örneklerle görmek ve uygulamak lazım ki hayatımıza işlesin. 

 

Gittikçe empatisiz bir toplum olmamızın sebeplerinden biri de bu. Çevrede empati yapan kimseleri görmez olunca bilmeyenlerin görüp öğreneceği örnek de kalmıyor zamanla. Nesli tükenen hayvanlar gibi ölüyor empati. Yavaş yavaş ve acımasızca katlediyoruz. Bizim gibi son bir iki tane kalan empatik karakterler de ya kalbi kırılıp içine çekiliyor, ya da öfkelenip kötü örnek oluyor. Evliya da değiliz sonuçta, sabır da bir yere kadar. Ben bir kişiye adam gibi empati öğretene kadar bin kişi benim içimdeki empatiyi törpülüyor.

 

Dayanmaya devam. Ben elimden geldiğince iyi örnek olmaya çalışıyorum hala. Daha ne kadar gider bu böyle onu bilmiyorum işte. Herkese bol sabır.

ObiWan beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, wazzap said:

@stardust ilanı baltalamak gibi olmasın ama amazon türkiye'de 3300TL'ye ASUS 1080 var. Bilginiz olsun diye yazıyorum.

 

Lagaluga yapma hacı 10000TL getirirsen alırsın.. adam üstünde tozlarıyla veriyo.. :baba:

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok