Mesaj tarihi: 5 saat önce sicaklik gostergesi arabanin bir turlu 90C'ye gelmiyordu. en son 1500 km yol yaptiktan sonra en fazla 75C gostermesiyle illallah dedim. termostatin veya sicaklik sensorunun boku yemis olabilecegini dusundum. servise goturdum ve evet...termostat bozukmus. senin sifir arabaya koyacagin dandik termostata sokaym mazda gibi senin. yok japonmus yok cok guvenilirmis...yalan hepsi achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce sıfır arabada termostatın bozuk olması da baya enteresanmış... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce bir baktım şöyle forumlarda vb. genel bir sıkıntıymış bu partilerde bu termostat mevzusu. teknik servis bülteni varmış. ama geri çağırma yok. şikayet edip kendin gidersen değiştiriyorlar parçadan 3-5 yen kar edecez diye her türlü ölücülüğü yapıyor bu majörler valla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce BMW iX3 (Neue Klasse) Tasarim herkese hitap etmeyebilir ama muazzam bir arac yapmislar... Dev gibi bir batarya (108.7 kWh) koymuslar, 800 volt ve max sarj hizi 400kW,...805 km max menzil,10 dakikalik sarj ile max. 372 km menzil, 610Nm tork, 4 ceker... 2.360 kg agirlik (dev gibi batarya sagolsun), 0-100 7.9 sn... Yazilim nasildir bilmiyorum ama duzgun bir yazilimla sahane bir paket olur bu... Fiyati uzer tabii o ayri... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce Ben beğeniyorum, hatta keşke elektrikliye bu araçla geçebilsem. Ama 5.5 - 6 milyon olur herhalde, o da beni baya aşar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 dakika önce 2 saat önce, JardeL said: BMW iX3 (Neue Klasse) Tasarim herkese hitap etmeyebilir ama muazzam bir arac yapmislar... Dev gibi bir batarya (108.7 kWh) koymuslar, 800 volt ve max sarj hizi 400kW,...805 km max menzil,10 dakikalik sarj ile max. 372 km menzil, 610Nm tork, 4 ceker... 2.360 kg agirlik (dev gibi batarya sagolsun), 0-100 7.9 sn... Yazilim nasildir bilmiyorum ama duzgun bir yazilimla sahane bir paket olur bu... Fiyati uzer tabii o ayri... Yemede yaninda yat dedikleri cinsten bir araba olmus. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş