Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Merhabalar,Meslek gereği belki para sayma makinesi ile işi olan olmuştur diye buraya da danışmak istedim. Glory marka bir cihaz, bu işin kralı diyorlar: 1950€Bankalarda olan bir cihaz.https://www.mavilimelektronik.com/magaza/urun/3/Glory%20GFS%20120T%20Kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1k%20Para%20Sayma%20Makinesi Sonra Hitachi markası var, bu marka tanıdık geliyor, sanki matkaplari falan vardı ama uydurma markalardan mi hatırlayamadım.https://www.mavilimelektronik.com/magaza/urun/6639/Hitachi%20%C4%B0Hunter%20IH-110%20%C3%87ift%20Katl%C4%B1%20%C3%87ift%20C%C4%B1sl%C4%B1,%20Para%20Sayma%20Makinesi Temsilci Paran yoksa da bunu al desi gectihttps://www.mavilimelektronik.com/magaza/urun/20677/Bill%20Counter%20Bankers%20C1%20Kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1k%20Para%20Sayma%20Makinesi Ancak glory dışındakiler 2 yil icerisinde kalibrasyon hatası, sensör çizilmesi vb. durumlar oluşturabilir, fiyat anlaminda talep olduğu için satmak zorunda kalıyorum dedi. Sizin hiç deneyiminiz oldu mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Hiç makineyle saymayı gerektirecek kadar param olmadı. sCoRPion_tr, TiesTorN, Hamso and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bir ara polis baya bir makinaya el koymuştu, belki mezat ile uygun fiyata satıyorlardır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 (düzenlendi) ya abi geçende birisi klozet tavsiyesi istemişti, gittikçe ilginçleşiyor ortam. para sayma makinesi arıyorum = benim çok param var pis fakirler Kasım 6, 2018 gardrop fuat tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Abi dükkana alıyorum, şahsi değil Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bende var bir sürü ama sadece dolar saymaya alışkınlar. TL saymıyorlar maalesef Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 4 hours ago, Najaz said: Hiç makineyle saymayı gerektirecek kadar param olmadı. İnanmıyorum sana. O arşivini yaptığın ekran kartlarını, işlemcileri, ses kartlarını hangi parayla aldın? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 21 dakika önce, rammstein said: İnanmıyorum sana. O arşivini yaptığın ekran kartlarını, işlemcileri, ses kartlarını hangi parayla aldın? Balkan ülkelerinde imam hatip okulu açmak için para toplamıştık, ondan arta kalan paralarla aldım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Forum müdavimleri yaşlandı. Haliyle ihtiyaçlar da daha farklı oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 gerçi ben böyle kallavi bir başlığı T800'ün açmasını beklerdim zira her yeni çıkan extreme nvidia ekran kartından 5 - 6 tane alıyordu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paranın ve imanın kimde olduğunu bilemezsin denir ya, o bizim foruma cuk oturuyor. Çok patron var aramızda ama bilmezsiniz onların kim olduklarını. Her akşam toplaşıp işçinin çalışanın parasını eziyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Hadi cihazı aldim ben, öneri gelmeyince bankalarda bulunan Glory den aldım. Bildikleri vardır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 @Hamsoben de onu diyecektim. Yok muydu etrafınızda bankada çalışan birileri falan. Onlar biliyordur herhalde, en azından kullandıkları makinanın iyi ve kötü yönlerini söylerlerdi. Neyse hayırlı olsun, aleti aldığınıza göre konu kilit pls, modlar göreve. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ben çalışma videosu görmek istiyorum. Bi benchmark falan alsak iyi olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Sordum, bankalarimizda hep glory varmış.firmware update ile cihaz guncellenebiliyor.yeterince sensor vb. bulunuyor ki yazılım ile hayatina devam edebiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Kutu açma videosu falan? CD çıkıyor mu içinden mesela? Dakikada kaç banknot okuyor? Herkes bu sorulara cevap arıyor. İçimizde başka alabilen olmadığı için çok iş düşüyor hocam sana Hayırlı olsun bu arada. Şahsım adına geyiğe son veriyorum ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Kutudan sadece poşet, köpük ve güç kablosu çıktı.Tak çalıştırTL, Euro, Dolar, Sterlin, Ruble, CHF yazilimlari üzerinde geldi.Sayımı durdurmadan, üst göze red paralari ayirmasi güzel, ve kolaylik sagliyor.Eskisi ile karşılaştırma Thustu and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 @Hamso, hayırlı olsun. Euro ile denedin mi ? 10 Euro gibi ufaklıkları da sayabiliyor mu ? Karışık sayabiliyor mu CHF, TL bir arada gibi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 [mention=56]Hamso[/mention], hayırlı olsun. Euro ile denedin mi ? 10 Euro gibi ufaklıkları da sayabiliyor mu ? Karışık sayabiliyor mu CHF, TL bir arada gibi ?MerhabaUfak Euro ile denedim, bir sıkıntı yok. Farklı para birimi araya sokunca onu üst rafa ayırıyor ve sayıma dahil etmiyor.Ana menü üzerinden para birimi seçmek gerekiyor, buna göre sayım yapıyor. Para seçim menüsü ve yazılım versiyonları. Thustu and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Adi basım sahte para örneğiAtatürk üstte basılı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 @Hamso, bilgilendirme için teşekkürler. TL olarak kaça geldi hocam ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bu cihazı 1950€x 6.10TL ye aldık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Bu arada otomatik mod varmış, istediğiniz karışık birim saymayı da yapiyor. pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 @Hamso, teşekkürler hocam bilgilendirme için, sahte para korkusu var bizde de, biraz da onun için sordum. Muhtemelen bize de lazım olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş