Mesaj tarihi: Temmuz 30 11 hours ago, Najaz said: Gönül isterdi ki bu mesajı "İzlenesi Filmler" başlığı altına yazayım 28 Years Later. YARRAK gibi film çekmiş Danny Boyle. Eyy Danny senin ben gelmişini geçmişini filme çekeyim... Ben izlemedim ama o kadar hypedan sonra kötü notlar almış. Trailer'ı vs. çok beğenilmişti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:38 On 7/30/2025 at 17:23, wazzap said: Ben izlemedim ama o kadar hypedan sonra kötü notlar almış. Trailer'ı vs. çok beğenilmişti. Danny Boyle fena bir yonetmene benzemiyor. Slam dog millionaire filmini yonettigini bilmiyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 14:13 34 dakika önce, Hugh Bullet said: Danny Boyle fena bir yonetmene benzemiyor. Slam dog millionaire filmini yonettigini bilmiyordum. Hocam Whisky Tango Foxtrot ne oldu , izlendi mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 15:09 54 dakika önce, Altan Yoklar said: Hocam Whisky Tango Foxtrot ne oldu , izlendi mi? Sanirim izledim ama filmlerin yonetmenlerine pek dikkat emem eger buyuk sansasyonel bir film degilse. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş