Nvidia GeForce RTX 50 - Blackwell (2025 - 2026) 5080 İNCELEMELERİ GELDİ!!
1 1

Bu konuda 605 mesaj var

Jayz de abartmış biraz. tamam nvidia hatalı bir sürücü çıkardı eyvallah da nvidia app zaten güncelliyor casual kullanıcılar için. az çok bilgisayar kullanmayı bilen de hotfix sürücüsüne erişebiliyor rahatlıkla. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yok işte nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor. Adam ona takmış, ben de aynen. nVidia App hotfix'e güncellemeli. Az bile söylüyor bence.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
25 dakika önce, Peregrine said:

Yok işte nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor. Adam ona takmış, ben de aynen. nVidia App hotfix'e güncellemeli. Az bile söylüyor bence.

nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor dan kastın nedir? video'yu izledin mi? video da nVidia app açık bile değil? hangi dk da ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
42 minutes ago, jackjoker said:

nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor dan kastın nedir? video'yu izledin mi? video da nVidia app açık bile değil? hangi dk da ?

videodan değil kendi nvidia app'im den bakıyorum, hotfix degi hatalı sürüme güncelleyeyim diyor, hotfix resmi kanalla dağıtılmıyo, sadce bir blog entryde linki var.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 dakika önce, Peregrine said:

videodan değil kendi nvidia app'im den bakıyorum, hotfix degi hatalı sürüme güncelleyeyim diyor, hotfix resmi kanalla dağıtılmıyo, sadce bir blog entryde linki var.

"Yok işte nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor. Adam ona takmış" 

demiştin. adamın taktiği web sitesinde ki driver sayfasında problemli olanın olması ama hotfix için ayrı bir link üzerinden gidilebiliyor olması.
nVidia app dan kastımız yeni nvidia kontrol paneli. burada zaten yeni sürücü olduğunu uyarıyor ve kendi update ediyor. uninstall edip eski sürücüyü yükleyip. nVidia app dan sürücü sekmesine gelince update olduğunu ve güncelleyeceğini söylüyor zaten. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok