Mesaj tarihi: 19 saat önce Jayz de abartmış biraz. tamam nvidia hatalı bir sürücü çıkardı eyvallah da nvidia app zaten güncelliyor casual kullanıcılar için. az çok bilgisayar kullanmayı bilen de hotfix sürücüsüne erişebiliyor rahatlıkla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce Yok işte nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor. Adam ona takmış, ben de aynen. nVidia App hotfix'e güncellemeli. Az bile söylüyor bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce 25 dakika önce, Peregrine said: Yok işte nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor. Adam ona takmış, ben de aynen. nVidia App hotfix'e güncellemeli. Az bile söylüyor bence. nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor dan kastın nedir? video'yu izledin mi? video da nVidia app açık bile değil? hangi dk da ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce 42 minutes ago, jackjoker said: nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor dan kastın nedir? video'yu izledin mi? video da nVidia app açık bile değil? hangi dk da ? videodan değil kendi nvidia app'im den bakıyorum, hotfix degi hatalı sürüme güncelleyeyim diyor, hotfix resmi kanalla dağıtılmıyo, sadce bir blog entryde linki var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce 15 dakika önce, Peregrine said: videodan değil kendi nvidia app'im den bakıyorum, hotfix degi hatalı sürüme güncelleyeyim diyor, hotfix resmi kanalla dağıtılmıyo, sadce bir blog entryde linki var. "Yok işte nVidia app hatalı sürücüye güncelliyor. Adam ona takmış" demiştin. adamın taktiği web sitesinde ki driver sayfasında problemli olanın olması ama hotfix için ayrı bir link üzerinden gidilebiliyor olması. nVidia app dan kastımız yeni nvidia kontrol paneli. burada zaten yeni sürücü olduğunu uyarıyor ve kendi update ediyor. uninstall edip eski sürücüyü yükleyip. nVidia app dan sürücü sekmesine gelince update olduğunu ve güncelleyeceğini söylüyor zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce Öyle değil ve öyle olmadığını ispatlamak için screenshot koymakla uğraşmayacağım. Bende eski driver yüklü, eski dlss içeren ve güncel sürücü olarak hatalı sürücüyü gösteriyor. Laptop olduğu için fan curve gerekli ve benim gpu şu an. Nvidia app ile driver güncellesem hararet yapacak. Daha fazla açıklamak, screenshot atmak falan istemiyorum. İstediğinize inanabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce (düzenlendi) nvidia app beta dan beri kullanıyorum ben. sen sanırım nvidia app olarak web sitesinde ki uygulamadan bahsediyorsun. bir şeyin ispatına gerek yok . Nvidia app zaten en son sürücüyü indiriyor o da şuan ki hotfix olanı. nvidia ya kızıp yanlış yerde sürücü arayacağına, sinirini bize yansıtmana gerek yok. bir daha ki sefere sürücü kurarken gelen seçeneklerde "nvidia uygulamasını kur" seçeneğini seçerek yeni nvidia kontrol paneli yükleyebilirsin. ha eğer bunu yaptıysan ve halen hotfix sürücüsünü göremiyorsan o zaman kartın son sürücü için uyumlu değildir. benden başka cevap yok. kolay gelsin https://international.download.nvidia.com/Windows/576.15hf/576.15-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-hf.exe 9 saat önce jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce RTX 3000 serisinde çok sık kullandığım ve mimari farklılıktan dolayı RTX 4000 serisinde kullanmadığım Undervolt olayını RTX 5080 de tekrar kullanmaya başladım. mevcut standart halinden 5 derece daha aşağı çektim ve default halden performansını yukarı taşıdım. 4000 serisinde efektif olmuyordu tam olarak ama 5000 serisinde kullanılabilir durumda. @stardust sana benim Curve ayarlarımı atayım direkt aynısını uygula. Aynı karta sahibiz. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce Bugün de Odin'e çok şükür driver kurmasını öğrendik. Neyse ki neyin ne olduğunu tarif edecek bilinçli arkadaşlar var. SEP and JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce (düzenlendi) On 20.04.2025 at 14:10, Peregrine said: İyi de driver'ı nvidia sitesinde aratırken laptop 4070 olarak seçiyorum drop down menüden. odin'e söyle nvidia uygulaması içinden otomatik güncellenebiliyor düz kullanıcılar için. yeni nvidia kontrol panel ( aka. nvidia app ) adı da. kullara iletilir. ayrıca gelmişsin sinirini buraya paylaşıyorsun kaç gündür. madem bu kadar yaran var aç sende nvidia'ya bir dava beni mağdur ettiniz kartımı yakmak mı istiyorsunuz diye. 2 sayfadır sabırla bazı şeyleri açıklamaya çalışıyoruz sana o da bu başlığın konusu olmadığı halde. sırf o da forumun hatırına. ne yaparsan yap. 4 saat önce jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce kavga etmen guzum Peregrine and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş